NRK > Nyheter

Thursday, 21 February, 07:12

NRK - 14 Nov 18 kl. 15:34

Palestiner drept på Gazastripen

En palestinsk mann ble skutt og drept på Gazastripen onsdag, ifølge helsemyndighetene i enklaven. Ifølge en kilde fisket mannen nær grensegjerdet, mens den israelske hæren sier det ble åpnet ild mot «en mistenkt som nærmet seg sikkerhetsgjerdet»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gazastripen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Palestiner, drept, Gazastripen
NRK - 27 Jul 18 kl. 17:27

Drepte palestiner på Gazastripen

Israelske soldater har skutt og drept en palestiner på Gazastripen, melder AFP. Mannen var 43 år gammel og demonstrerte i nærheten av grensegjerdet da han ble skutt i hodet av israelske styrker, opplyser Hamas' helseminister..

NRK - 28 Dec 18 kl. 20:13

Palestiner skutt og drept

En palestinsk 26-åring ble drept og åtte andre såret da israelske soldater skjøt med skarpt mot demonstranter inne på Gazastripen fredag. Ifølge helsemyndighetene på Gazastripen ble Karam Fayyad drept under en demonstrasjon i byen Khan Yunis..

Aftenposten - 17 Aug 18 kl. 19:17

Demonstranter drept på Gazastripen

Israelske soldater skal fredag ha drept to palestinske demonstranter på Gazastripen. En palestiner som angivelig angrep en politimann, er drept i Jerusalem..

NRK - 03 Aug 18 kl. 19:41

Skjøt demonstranter på Gazastripen

Minst én palestiner er drept og 50 skutt og såret av israelske soldater under nye protester nær gjerdet på Gazastripen, ifølge enklavens helsedepartement. Ytterligere 70 palestinere har fått ulike andre skader i forbindelse demonstrasjoner..

NRK - 09 Aug 18 kl. 00:44

Palestiner drept i israelsk angrep

En serie raketter ble avfyrt mot Israel på Gazastripen onsdag. Israel svarte med å bombe 12 mål, der en person ble drept og åtte skadd. Tre israelere skal ha fått mindre skader..

NRK - 07 Aug 18 kl. 11:36

To drept i angrep på Gazastripen

To medlemmer av Hamas-bevegelsens væpnede gren Ezzedine al-Qassam-brigadene er drept i et israelsk angrep på Gazastripen. Det israelske forsvaret opplyser at det var en stridsvogn som sto bak angrepet mot Hamas-mål nord på Gazastripen tirsdag morgen..

NRK - 27 Jul 18 kl. 18:48

To drept på Gazastripen

To palestinere er drept under demonstrasjoner på Gazastripen fredag, ifølge AFP. Hamas' helsemyndigheter opplyser tidligere at en 43 år gammel mann ble skutt i hodet av israelske styrker. Nå skal også en ikke navngitt tenåring være drept..

NRK - 08 Nov 18 kl. 18:59

Palestiner drept på Gaza-stripen

En palestiner ble torsdag drept av skudd fra israelske soldater ved grensegjerdet mellom Gaza-stripen og Israel, øst for byen Deir al-Balah, ifølge palestinske helsemyndigheter. Den israelske hæren sier at de undersøker saken..

NRK - 05 Feb 19 kl. 03:40

Palestiner drept på Vestbredden

En palestiner ble drept etter at han kastet en sprengladning mot israelske soldater nord for Jenin på Vestbredden, ifølge det israelske militæret. Palestinas nyhetsbyrå Wafa sier øyenvitner sier soldatene skjøt uten provokasjon..

Aftenposten - 07 Oct 18 kl. 08:59

Palestiner drepte to israelere på Vestbredden

En palestiner har skutt og drept to israelere og såret en tredje i et angrep i en bosetning på den okkuperte Vestbredden, opplyser den israelske hæren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

I dag blir kong Harald 82 år

Torsdag feirer kong Harald sin 82-årsdag. Den aktive kongen var senest i forrige uke på Lillehammer for å markere at det er 25 år siden OL i byen..

NRK - 1 time siden

Øksemann framstilles varetekt

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund tirsdag, framstilles for varetektsfengsling i Haugaland tingrett torsdag. Kvinnen døde av skadene natt til onsdag. Mannen er ifølge politiet domfelt over 20 ganger..

NRK - 1 time siden

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..

NRK - 2 timer siden

Dødstallene stiger i Bangladesh

Minst 69 personer mistet livet i en brann i et leilighetsbygg som også huset et lager for kjemikalier i Dhaka i Bangladesh. Ifølge brannvesenet lå bygningen i den eldre delen av hovedstaden i Bangladesh..

NRK - 2 timer siden

Guaido reiser til grensa

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido planlegger å reise til grensen mot Colombia i dag. Han vil forsøke å bryte militærblokaden, og få varer inn i landet. Det opplyser Guaidos medhejlpere.

NRK - 2 timer siden

Færre gårder brenner

Det er færre branner i driftsbygg enn tidligere, men trenden er motsatt når det gjelder gårdshus. På tre år har antallet branner i gårdshus doblet seg, viser tall fra Landbrukets brannvernskomite, ifølge Nationen..

NRK - 3 timer siden

– Håp om fred i Midtøsten svinner

FNs midtøstenutsending Nikolaj Mladenov sier utsikten til fred mellom israelere og palestinere svinner for hver dag som går, mens radikalisering og vold øker. Til sikkerhetsrådet onsdag sa Mladenov at «risikoen for krig fortsetter å øke og er stor»..

NRK - 4 timer siden

Mener Smollett lyver om overfall

Skuespilleren Jussie Smollett er tiltalt for ordensforstyrrelse og for å ha avgitt falsk forklaring. 36-åringen fikk sterke sympatierklæringer i USA da han sa han ble utsatt for et rasistisk og homofobisk overfall. Nå sier politiet at han lyver..

NRK - 4 timer siden

Milliondryss over Arbeiderpartiet

LOs største forbund, Fagforbundet, gir Arbeiderpartiet 6 millioner kroner etter at partisekretæren ba om penger for å vinne årets valgkamp, melder Aftenposten. SV og Sp fikk i fjor en million kroner hver. Også de vil få nye millioner i år..

NRK - 5 timer siden

Tre traff biler i Oslo

Schultz gate i Oslo har et nesten 15 meter høyt tre falt ned og truffet flere biler. Brannvesenet er i ferd med å kappe og fjerne treet, melder politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt