NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 20:48

NRK - 14 Nov 18 kl. 15:34

Palestiner drept på Gazastripen

En palestinsk mann ble skutt og drept på Gazastripen onsdag, ifølge helsemyndighetene i enklaven. Ifølge en kilde fisket mannen nær grensegjerdet, mens den israelske hæren sier det ble åpnet ild mot «en mistenkt som nærmet seg sikkerhetsgjerdet»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gazastripen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Palestiner, drept, Gazastripen
NRK - 27 Jul 18 kl. 17:27

Drepte palestiner på Gazastripen

Israelske soldater har skutt og drept en palestiner på Gazastripen, melder AFP. Mannen var 43 år gammel og demonstrerte i nærheten av grensegjerdet da han ble skutt i hodet av israelske styrker, opplyser Hamas' helseminister..

Aftenposten - 17 Aug 18 kl. 19:17

Demonstranter drept på Gazastripen

Israelske soldater skal fredag ha drept to palestinske demonstranter på Gazastripen. En palestiner som angivelig angrep en politimann, er drept i Jerusalem..

NRK - 03 Aug 18 kl. 19:41

Skjøt demonstranter på Gazastripen

Minst én palestiner er drept og 50 skutt og såret av israelske soldater under nye protester nær gjerdet på Gazastripen, ifølge enklavens helsedepartement. Ytterligere 70 palestinere har fått ulike andre skader i forbindelse demonstrasjoner..

NRK - 09 Aug 18 kl. 00:44

Palestiner drept i israelsk angrep

En serie raketter ble avfyrt mot Israel på Gazastripen onsdag. Israel svarte med å bombe 12 mål, der en person ble drept og åtte skadd. Tre israelere skal ha fått mindre skader..

NRK - 07 Aug 18 kl. 11:36

To drept i angrep på Gazastripen

To medlemmer av Hamas-bevegelsens væpnede gren Ezzedine al-Qassam-brigadene er drept i et israelsk angrep på Gazastripen. Det israelske forsvaret opplyser at det var en stridsvogn som sto bak angrepet mot Hamas-mål nord på Gazastripen tirsdag morgen..

NRK - 27 Jul 18 kl. 18:48

To drept på Gazastripen

To palestinere er drept under demonstrasjoner på Gazastripen fredag, ifølge AFP. Hamas' helsemyndigheter opplyser tidligere at en 43 år gammel mann ble skutt i hodet av israelske styrker. Nå skal også en ikke navngitt tenåring være drept..

NRK - 08 Nov 18 kl. 18:59

Palestiner drept på Gaza-stripen

En palestiner ble torsdag drept av skudd fra israelske soldater ved grensegjerdet mellom Gaza-stripen og Israel, øst for byen Deir al-Balah, ifølge palestinske helsemyndigheter. Den israelske hæren sier at de undersøker saken..

Aftenposten - 07 Oct 18 kl. 08:59

Palestiner tredpte to israelere på Vestbredden

En palestiner har skutt og drept to israelere og såret en tredje i et angrep i en bosetning på den okkuperte Vestbredden, opplyser den israelske hæren..

Aftenposten - 07 Oct 18 kl. 08:59

Palestiner drepte to israelere på Vestbredden

En palestiner har skutt og drept to israelere og såret en tredje i et angrep i en bosetning på den okkuperte Vestbredden, opplyser den israelske hæren..

NRK - 18 Sep 18 kl. 05:44

To drept på Gazastripen

To palestinske menn ble drept da israelske soldater løsnet skudd mot dem sør på Gazastripen mandag kveld, ifølge Røde Kors. Ifølge det israelske militæret angrep de tre palestinere som prøvde å lage hull i gjerdet i et forsøk på å infiltrere Israel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Person funne i bil til sjukehus

Personen som vart funne i bilen som hamna i eit vatn i Søgne er køyrt til sjukehuset i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet på Twitter. Personen var truleg åleine, seier operasjonsleiar Lars Hyberg..

NRK - 30 minutter siden

Belgias statsminister går av

Den belgiske statsministeren Charles Michel har erklært at han går av i ein tale til nasjonalforsamlinga. For ei veke sida gjekk det flamske nasjonalistpartiet N-VA, ut av Michels koalisjonsregjering etter misnøye med at han stør FNs migrasjonspakt..

NRK - 10 timer siden

Se siste nytt om Marokko-drap:

NRK - 30 minutter siden

Spekulasjoner om Solskjær og United

Se direktesending her:.

NRK - 45 minutter siden

Har funnet livløs person i bilen

Brannvesenet har funnet en livløs person i bilen som har kjørt ut av veien ved Tronstadveien i Søgne. Vedkommende er tatt på land, det drives førstehjelp, melder politiet. Det er foreløpig uvisst om det har vært flere personer i bilen..

NRK - 11 timer siden

VG: Én arrestert i Marokko

En person skal være arrestert og mistenkt for drap etter at to studenter ved Høgskolen i Telemark ble funnet drept mandag, melder VG. Avisen siterer en kilde som skal være tett på etterforskningen..

NRK - 1 time siden

Bil kjørt ut i vann

En bil skal ha kjørt ut i Tronstadvannet i Søgne, melder politiet. Vannet er drikkevannskilde for store deler Kristiansandsregionen. Ulykken skal ha skjedd på Repstadveien ved sørenden av vannet.

NRK - 1 time siden

Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har kommet borti en lysmast på Oslo lufthavn i 19-tiden. Ingen ble skadet i hendelsen. Flyet var klar til avgang da vingen kom borti masten, sier Avinor til NTB.

NRK - 1 time siden

VG: Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har truffet en lysmast på Oslo lufthavn, melder VG. Det skal ikke være personskader, sier Avinors kommunikasjonssjef Kristian Løksa til avisen. Hendelsen skal ha skjedd i avisingsområdet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt