NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 00:04

NRK - 19 Sep 19 kl. 19:48

Palestinas president på besøk

Palestinernes president Mahmoud Abbas møter i kveld statsminister Erna Solberg til en arbeidsmiddag i Oslo. De to skal blant annet snakke om utsiktene for en palestinsk stat..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Mahmoud Abbas, Erna Solberg, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Palestinas, president, besøk
NRK - 18 Sep 19 kl. 20:34

Palestinas president på norgesbesøk

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide tok imot Palestinas president Mahmoud Abbas onsdag kveld. Presidenten er på besøk i Norge for å diskutere situasjonen i Palestina, og tiltak som kan bidra til bedre muligheter for en tostatsløsning. (NTB).

NRK - 23 Jun 19 kl. 23:47

Palestina tror fredsavtale feiler

Palestinas president Abbas sier han tror konferansen i Bahrain den kommende uka vil feile, og boikotter den. Den ledes av USA og vil handle om Palestinas økonomi. Israels statsminister Netanyahu sier han vil gi fredsplanen en rettferdig vurdering..

NRK - 13 Sep 19 kl. 14:49

President Abbas besøker Norge

Palestinernes president Mahmoud Abbas besøker Oslo onsdag og torsdag neste uke. I løpet av besøket, som starter dagen etter valget i Israel, skal han møte statsminister Erna Solberg (H), utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) og kronprins Haakon..

NRK - 15 Oct 19 kl. 10:06

Slovenias president besøker Norge

Slovenias president Borut Pahor kommer til Norge på statsbesøk i november. Besøket den 6. og 7.

VG - 11 Feb 20 kl. 19:11

Abbas sammenligner Trumps kart over Palestina med en sveitserost

I en tale i FNs sikkerhetsråd fordømmer Palestinas president Mahmoud Abbas president Donald Trumps plan for Midtøsten..

P4 - 31 Jul 19 kl. 22:07

Trump skal besøke Danmark

USAs president Donald Trump skal besøke Danmark i høst. Det bekrefter Det hvite hus i en pressemelding på sin hjemmeside i kveld. Besøket vil finne sted mellom 2.

NRK - 06 Nov 19 kl. 21:41

Erdogan besøker Det hvite hus

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan reiser til Washington for å møte president Donald Trump i neste uke. Det bekrefter den tyrkiske presidentens kontor onsdag. Besøket finner sted 13.

NRK - 07 Jan 20 kl. 15:14

Putin på besøk hos Assad

Russlands president Vladimir Putin dukket tirsdag opp i Syrias hovedstad Damaskus, der han møtte president Bashar al-Assad. Besøket var ikke varslet på forhånd, men bekreftes av flere statlige medier i Syria..

P4 - 30 Dec 19 kl. 20:12

Pompeo til Ukraina

USAs utenriksminister Mike Pompeo skal besøke Ukraina på fredag. Dette er første gang han besøker landet. President Donald Trump er midt i en riksrettsprosess etter en telefonsamtale med Ukrainas president..

NRK - 06 Sep 19 kl. 19:06

Utsetter USA-besøk

Afghanistans president har utsatt et besøk i Washington der han etter planen skulle drøfte de pågående forhandlingene mellom USA og Taliban. Besøket til Ashraf ble avlyst etter at USAs sjefforhandler Zalmay Khalilzad uventet returnerte til Qatar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 2 timer siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 3 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 3 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt