NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:34

NRK - 19 Sep 19 kl. 19:48

Palestinas president på besøk

Palestinernes president Mahmoud Abbas møter i kveld statsminister Erna Solberg til en arbeidsmiddag i Oslo. De to skal blant annet snakke om utsiktene for en palestinsk stat..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Mahmoud Abbas, Erna Solberg, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Palestinas, president, besøk
NRK - 18 Sep 19 kl. 20:34

Palestinas president på norgesbesøk

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide tok imot Palestinas president Mahmoud Abbas onsdag kveld. Presidenten er på besøk i Norge for å diskutere situasjonen i Palestina, og tiltak som kan bidra til bedre muligheter for en tostatsløsning. (NTB).

NRK - 23 Jun 19 kl. 23:47

Palestina tror fredsavtale feiler

Palestinas president Abbas sier han tror konferansen i Bahrain den kommende uka vil feile, og boikotter den. Den ledes av USA og vil handle om Palestinas økonomi. Israels statsminister Netanyahu sier han vil gi fredsplanen en rettferdig vurdering..

NRK - 13 Sep 19 kl. 14:49

President Abbas besøker Norge

Palestinernes president Mahmoud Abbas besøker Oslo onsdag og torsdag neste uke. I løpet av besøket, som starter dagen etter valget i Israel, skal han møte statsminister Erna Solberg (H), utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) og kronprins Haakon..

P4 - 31 Jul 19 kl. 22:07

Trump skal besøke Danmark

USAs president Donald Trump skal besøke Danmark i høst. Det bekrefter Det hvite hus i en pressemelding på sin hjemmeside i kveld. Besøket vil finne sted mellom 2.

NRK - 06 Sep 19 kl. 19:06

Utsetter USA-besøk

Afghanistans president har utsatt et besøk i Washington der han etter planen skulle drøfte de pågående forhandlingene mellom USA og Taliban. Besøket til Ashraf ble avlyst etter at USAs sjefforhandler Zalmay Khalilzad uventet returnerte til Qatar..

NRK - 06 Aug 19 kl. 00:13

Trump på besøk til El Paso

President Donald Trump skal besøke El Paso på onsdag. Det melder AFP. Besøket kommer etter masseskytingen som kostet 22 mennesker livet.

Klartale - 12 Jun 19 kl. 09:01

President besøker Norge

Sør-Koreas president besøker Norge onsdag 12. juni..

Aftenposten - 30 Jun 19 kl. 08:01

Historisk: Donald Trump første amerikanske president på besøk i Nord-Korea

President Donald Trump ble søndag den første amerikanske president til å besøke Nord-Korea da han møtte landets leder Kim Jong-un i grenselandsbyen Panmunjom..

Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 13:37

Kinas president skal besøke Nord-Korea

Kinas president Xi Jinping besøker Nord-Korea denne uken, melder statlig kinesisk TV..

P4 - 20 Jun 19 kl. 08:19

President Xi Jinping har landet i Nord-Korea

Kinas president Xi Jingping har i dag landet i Nord-Korea og er dermed den første kinesiske presidenten som besøker landet på 14 år. Tema for møtene han skal gjennom er trolig situasjonen på Koreahalvøya, ifølge flere medier. Nord-Koreas leder Kim Jong-un har besøkt Xi Jingping fire ganger det siste året..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 15 minutter siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 30 minutter siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 30 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 45 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 2 timer siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt