NRK > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 19:15

NRK - 29 jan. 20 kl. 14:27

PST tror Krekar blir utlevert snart

PST opplyser til Oslo tingrett at dersom saksgangen er normal så vil en eventuell utlevering finne sted i neste fengslingsperiode. Det betyr trolig i løpet av de neste åtte ukene. Justisdepartementet skal nå bestemme om Krekar skal utleveres til Italia..
Les mer på NRK


Les mer om:
PST, Oslo, Krekar, Italia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PST, tror, Krekarblir , utlevertsnart
P4 - 01 nov. 19 kl. 17:18

Krekar kan utleveres

Mulla Krekar kan utleveres til Italia. Det slår Oslo tingrett fast nå i ettermiddag. En italiensk domstol dømte Krekar i sommer til tolv års fengsel for terrorforbund og Italienske myndigheter har begjært Krekar utlevert.

P4 - 01 nov. 19 kl. 18:18

Krekar vil anke kjennelsen

Mulla Krekar kommer til å anke kjennelsen fra Oslo tingrett. Det opplyser hans forsvarer Brynjar Meling til TV2. I ettermiddag slo tingretten fast at vilkårene for å utleveres til Italia er tilstede.

P4 - 12 april 20 kl. 19:40

Bekymret for mulla Krekar

Advokat Brynjar Meling er bekymret for mulla Krekar. Krekar ble utlevert til Italia for 15 dager siden, og etter det har verken Meling, Krekars italienske advokat eller familien hørt fra ham, ifølge Nettavisen. Justisminister Monica Mæland sier at hun tidligere har blitt forsikret om at Krekar skulle bli godt ivaretatt, med tanke på helsetilstand og hvis han skulle bli smittet.

NRK - 12 april 20 kl. 19:40

Meling bekymret for Krekar

Advokat Brynjar Meling er bekymret for mulla Krekar. Etter at Krekar ble utlevert til Italia for 15 dager siden, har verken advokaten eller familien hørt fra ham, skriver Nettavisen. Italia hadde begjært ham utlevert på grunn av en terrordom..

NRK - 09 okt. 19 kl. 13:36

Krekar blir sittende i varetekt

Oslo tingrett har besluttet at Najumuddin Faraj Ahmad, alias mulla Krekar, kan holdes fengslet i fire nye uker. Krekar ble pågrepet i juli, etter å ha blitt dømt til 12 års fengsel for terror i Italia. Italia har begjært Krekar utlevert..

P4 - 30 juni 20 kl. 19:35

Mulla Krekar overført til Sardinia

Terrordømte mulla Krekar er overført fra Roma til et høysikkerhetsfengsel på Sardinia, hvor han må følge ankesaken sin via videolink. Det melder TV 2. I den første rettssaken ble Krekar dømt til tolv års fengsel for terrorplanlegging, og ankesaken starter i Nord-Italia fredag.

Dagbladet - 13 feb. 20 kl. 17:29

Krekar, Krekar, Krekar, Krekar!

Den ytterliggående islamisten har utnyttet hver trevl i rettssystemet. Krekar skal ut, men det må skje på et sikkert rettslig grunnlag..

P4 - 04 aug. 20 kl. 15:58

Pågripelse i Krekar-saken

Politiets sikkerhetstjeneste, PST, har pågrepet en norsk statsborger i forbindelse med mulla Krekar-saken. Det melder NRK akkurat nå. Mannen i 40-årene var etterlyst for straffeforfølging i Italia og ble pågrepet sørøst i Viken i dag, opplyser PST.

NRK - 13 mars 20 kl. 13:35

Krekar skal bli utlevert til Italia

Det er vedtatt at mulla Krekar blir utlevert til Italia, men regjeringa ventar med å gjera det på grunn av koronasituasjonen, og vedtaket er endeleg, seier Justis- og beredskapsminister Monica Mæland på ein pressekonferanse fredag ettermiddag..

NRK - 26 mars 20 kl. 12:46

Krekar utlevert til Italia

Mulla Krekar er utlevert til Italia, stadfestar justisminister Monica Mæland på ein pressekonferanse. Han vart henta ut av fengsel i dag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Biden vil offentliggjøre skattetall

Demokratenes presidentkandidat vil ifølge Reuters offentliggjøre sin skattemelding for 2019 i løpet av tirsdag. Bidens valgkamp-apparat sier også at Trumps kampanje har bedt om at korondødsfallene i landet ikke nevnes under nattens president-debatt..

NRK - 7 timer siden

Mindre vilje til å vaksinere seg

Før sommaren svarte 72 prosent av nordmenn at dei ville ta ei eventuell koronavaksine dersom ei blei tilgjengeleg. No vil berre 64 prosent ta den, syner den gjentekne undersøkinga utført av Kantar for Forskingsrådet. Særleg er det færre menn som vil..

NRK - 15 minutter siden

Presset på jobb med covid-symptomer

Åtte helsefagarbeidere ved Madserud Sykehjem har varslet Oslo kommune om det de mener er dårlig arbeidsmiljø og trakassering. Flere sier at de ble presset på jobb, selv om de var sykemeldt med symptomer på covid-19..

NRK - 30 minutter siden

29 pågrepet for terrorfinansiering

29 personer er pågrepet av politiet i Frankrike, mistenkt for finansiering av al-Qaida-tilknyttede opprørere i Syria, melder AFP. Påtalemyndigheten sier kryptovaluta verdt flere millioner kroner har funnet veien til al-Qaida-tilknyttede opprørere..

NRK - 45 minutter siden

Halvbroren blir ny emir i Kuwait

Kronprinsen i Kuwait, sjeik Nawaf al-Ahmad Al-Sabah, blir landets nye emir, etter at sjeik Sabah al-Ahmad Al-Sabah døde klokken 15 norsk tid i USA, melder Reuters. Den nye emiren er halvbroren til den avdøde emiren, som ble 91 år gammel..

NRK - 1 time siden

Leteaksjon i Ørsta

Politiet starter en leteaksjon på Nordre-Vartdal i Ørsta etter å ha blitt informert om en bil som har stått parkert der i tolv dager, skriver Møre. Politiet sier bilen står slik at det er naturlig å starte en fjelltur derfra..

NRK - 1 time siden

Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Anlegg i Oslo evakuert

Nødetatene er på Sjursøya i Oslo etter meldinger om en utløst alarm fra et slokkeanlegg tilknyttet etanoltanker. Ifølge brannvesenet er det trolig ikke lekkasje. For å være på den sikre siden blir anlegget evakuert, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Smitte-døgnrekord i Storbritannia

I løpet av det siste døgnet har Storbritannia registrert 7143 nye tilfeller av koronavirus i landet, melder Reuters. Det er over 3000 flere enn dagen før, og det høyeste daglige antallet rapporterte tifeller i landet under pandemien..

NRK - 1 time siden

7143 nye smittede i Storbritannia

I løpet av det siste døgnet har Storbritannia registrert 7143 nye tilfeller av koronavirus i landet, melder Reuters. Det er over 3000 flere enn dagen før, da det ble registrert 4044 nye smittetilfeller. Over 430.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt