NRK > Nyheter

Lørdag, 26 September, 09:46

NRK - 18 jan. 20 kl. 09:27

PST inviterer til pressemøte

Politiets tryggingsteneste inviterer til pressemøte klokka 12.30 om arrestasjonen av den terrorsikta kvinna. Ho vart arrestert kort tid etter at ho landa på Oslo lufthavn fredag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, PST

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PST, inviterer, til, pressemøte
P4 - 18 jan. 20 kl. 09:33

PST innkaller til pressemøte

Politiets sikkerhetstjeneste innkaller til pressemøte klokken 12.30 i dag for å orientere om pågripelsen av den norske IS-kvinnen. 29-åringen landet rundt midnatt på Gardermoen sammen med sine to barn i natt, og ble da pågrepet for terrordeltakelse.

P4 - 02 juli 20 kl. 17:25

- Forsinket trusselmelding på grunn av ferie

Ferieavvikling var en av grunnene til at hverken politiet eller befolkningen ble informert om at PST hadde oppjustert faren for høyreekstrem terror i fjor sommer. Det er ett av funnene til utvalget som i dag la frem en rapport om PST og politiets håndtering av angrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum, skriver Aftenposten- PST får hardt kritikk for ikke å informere den nye trusselvurderingen. Og bakgrunnen for at det ikke skjedde, var at PST ikke ville skape uro, og at kommunikasjonsansatte i PST skulle ha ferie..

NRK - 05 des. 19 kl. 11:51

PST: Vil avslutte overvåking

PST sier de tar kritikken fra EOS-utvalget meget alvorlig, og at de har avsluttet overvåkingen av passasjerlister. PST medgir at det er grunnlag for kritikk av manglende interne kontroll og oppfølging i saken, sier PST-sjef Hans Sverre Sjøvold..

VG - 31 mars 20 kl. 10:14

PST registrerte stortingsrepresentanter – får kritikk fra EOS-utvalget

PST registrerte en rekke stortingsrepresentanter fra ulike partier fordi de deltok i en vennskapsgruppe. PST mente de kunne bli utsatt for fremmed etterretning. Nå får PST kritikk fra EOS, Stortingets kontrollutvalg for de hemmelige tjenestene..

P4 - 31 mars 20 kl. 10:18

PST får kritikk av EOS-utvalget

Politiets sikkerhetstjeneste, PST, får kritikk i EOS-utvalget sin årsrapport. Blant annet skal stortingsrepresentanter ha blitt registrert kun fordi de var venner med personer PST mente kunne være utsatt for fremmed etterretning. Stortingets kontrollutvalg for de hemmelige tjenestene mener registreringen var klandreverdig og urimelig.

NRK - 20 aug. 20 kl. 16:09

Northug møter pressen i morgen

Petter Northug inviterer til pressemøte klokken 12 fredag, melder tidligere manager av Northug, Are Sørum Langås, i en pressemelding. Der vil Northug uttale seg om hendelsen og situasjonen rundt siktelsen mot ham. Møtet holdes i Trondheim..

Aftenposten - 17 jan. 20 kl. 23:59

Den IS-siktede kvinnen pågrepet i natt-PST med pressemøte i dag

Rett etter at den 29 år gamle kvinnen landet på Gadermoen ble hun pågrepet, siktet for å ha sluttet seg til to terrorgrupper..

Dagbladet - 18 jan. 20 kl. 10:29

IS-kvinnens advokat: - Vil snakke med henne så snart som mulig

PST innkaller til pressemøte i Nydalen lørdag klokka 12.30..

P4 - 31 jan. 20 kl. 07:45

Hareide inviterer fylkene til fergedialog

Samferdselsminister Knut Arild Hareide strekker nå ut en hånd til fergeopprørerne og inviterer fylkene til dialog. Flere steder langs kysten er folk rasende over økte fergepriser. Hareide sier til VG at han er sterkt bekymret for dagens priser, og sier han vil disuktere disse med fylkene - som er de som bestemmer prisene..

NRK - 07 feb. 20 kl. 18:21

Inviterer ferjefylker til krisemøte

Etter at fire kystfylker og KS fredag gikk sammen i kampen for mer penger til ferjene, inviterer regjeringen dem til ferjemøte 2. mars. Invitasjonen kommer etter krav om at regjeringen må betale mer av det det koster å legge om til grønn ferjedrift..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Hundretusener har tatt vaksine

Hundretusener i Kina har tatt en av landets fire ledende vaksinekandidater mot covid-19 etter at myndighetene godkjente den for nødbruk. Kina har elleve vaksinekandidater som testes ut på mennesker. Fire av dem er inne i tredje testfase, skriver NTB..

NRK - 15 minutter siden

Stor streikevilje

Alle busser står i Trøndelag lørdag morgen. Mellom 1200 og 1400 bussjåfører er tatt ut i streik. Streikeleder for Fagforbundet i Trøndelag, Ole Roger Berg, sier streikeviljen er stor og at målet er å ta igjen gjennomsnittlig industriarbeiderlønn..

NRK - 30 minutter siden

Hjelletunnelen opna att

Hjelletunnelen på riksveg 15 Strynefjellet er opna att, opplyser Vegtrafikksentralen. Tunnelen var stengt ein periode grunna melding om brann..

NRK - 45 minutter siden

Smitteveksten i Oslo flater ut

Smitteveksten i Oslo har flatet ut de siste dagene. Så langt har hovedstadens smittejegere fått kontroll på tolv større smitteutbrudd, melder Aftenposten. Smitten i Oslo har økt jevnt siden sommerferien.

NRK - 45 minutter siden

Vil lede oppdrag i Hormuzstredet

Danmark ønsker å lede EUs patruljering av Hormuzstredet i Midtøsten for å sikre skipstrafikken og forebygge konflikt. Det opplyser den danske utenriksministeren Jeppe Kofod lørdag. Åtte EU-land ble i januar i år enige om å patruljere stredet..

NRK - 1 time siden

Hjelletunnelen stengt

Hjelletunnelen på riksveg 15 Strynefjellet er stengt grunna melding om brann. Det er mogleg at det kan vere ein teknisk feil, opplyser Vegtrafikksentralen. Brannvesenet er på veg til staden..

NRK - 1 time siden

Flere husstander uten strøm

De var uten strøm fordi trær falt over høyspentledninger i natt og i morges. Mannskap har rettet feil, opplyser Skagerak Energi. En kort stund var 1500 husstander uten strøm.

NRK - 1 time siden

Ring 3 og E6 gjenåpnet

Ring 3 ved Radiumhospitalet i Oslo er åpen igjen for trafikk etter at et stort tre hadde veltet. Også E6 mellom Trosterud og Furuset er åpen for trafikk etter at veien var delvis stengt på grunn av mye vann i veibanen, skriver NTB..

NRK - 13 timer siden

Meiner smittetrykk i England aukar

Talet på britar som helsestyresmaktene trur blei smitta av koronaviruset i førre veke, var nesten dobbelt så høgt som i veka før, melder Sky News, som siterer det britiske statistiske sentralbyrået. Det skal dreie seg om 103.000 smitta i førre veke..

NRK - 1 time siden

52 nye smittede i Oslo

52 personer har det siste døgnet fått påvist koronasmitte i Oslo. Det er en liten nedgang i forhold til dagen før. Alle bydelene i Oslo har nå over 20 smittede per 100 000 innbyggere viser tall fra Oslo kommune..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt