NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 15:51

NRK - 18 Jan 20 kl. 09:27

PST inviterer til pressemøte

Politiets tryggingsteneste inviterer til pressemøte klokka 12.30 om arrestasjonen av den terrorsikta kvinna. Ho vart arrestert kort tid etter at ho landa på Oslo lufthavn fredag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, PST

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PST, inviterer, til, pressemøte
P4 - 18 Jan 20 kl. 09:33

PST innkaller til pressemøte

Politiets sikkerhetstjeneste innkaller til pressemøte klokken 12.30 i dag for å orientere om pågripelsen av den norske IS-kvinnen. 29-åringen landet rundt midnatt på Gardermoen sammen med sine to barn i natt, og ble da pågrepet for terrordeltakelse.

NRK - 23 Nov 19 kl. 03:39

Inviterer til samtaler

Bolivias midlertidige regjering inviterer til samtaler med opposisjonen. De håper samtalene med demonstrantene vil stilne uroen i det kriserammede landet. Samtalene skal etter planen holdes lørdag kveld norsk tid i presidentpalasset i La Paz..

NRK - 07 Feb 20 kl. 18:21

Inviterer ferjefylker til krisemøte

Etter at fire kystfylker og KS fredag gikk sammen i kampen for mer penger til ferjene, inviterer regjeringen dem til ferjemøte 2. mars. Invitasjonen kommer etter krav om at regjeringen må betale mer av det det koster å legge om til grønn ferjedrift..

NRK - 05 Jan 20 kl. 11:55

EU inviterer Irans utenriksminister

EU inviterer Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif til Brussel for å diskutere nedtrapping av spenningene i Midtøsten og for å prøve å bevare atomvåpenavtalen, medler AFP. Det var Josep Borrell, EUs utenriksminister, som inviterte Zarif..

NRK - 10 Feb 20 kl. 15:41

Følg WHOs pressemøte fra kl 1600

NRK - 04 Nov 19 kl. 07:20

Trump inviterer asiatiske ledere

USAs president Donald Trump valgte å ikke delta på det årlige ASEAN-toppmøtet, som nå pågår i Thailand. I stedet inviterer han asiatiske ledere til Washington D.C.

P4 - 31 Jan 20 kl. 07:45

Hareide inviterer fylkene til fergedialog

Samferdselsminister Knut Arild Hareide strekker nå ut en hånd til fergeopprørerne og inviterer fylkene til dialog. Flere steder langs kysten er folk rasende over økte fergepriser. Hareide sier til VG at han er sterkt bekymret for dagens priser, og sier han vil disuktere disse med fylkene - som er de som bestemmer prisene..

Dagbladet - 19 Jan 20 kl. 13:49

Siste nytt om IS-kvinnen

Den terrorsiktede kvinnens advokat holder pressemøte klokka 14..

P4 - 23 Jan 20 kl. 07:50

Sp inviterer Frp til samarbeid for å skrote regionreformen

Det er flere vedtak som ligger an til å reverseres etter at Frp forlot regjeringen - og nå inviterer Sp til samarbeid for å vrake regionreformen. Målet med den er jo å redusere antall fylker i Norge. Men flere fylker har blitt slått sammen mot sin vilje - og nå som regjeringen har mistet sitt flertall ser Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum en mulighet for omkamp..

Dagbladet - 18 Jan 20 kl. 10:29

IS-kvinnens advokat: - Vil snakke med henne så snart som mulig

PST innkaller til pressemøte i Nydalen lørdag klokka 12.30..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Savnede barnehagebarn er funnet

De fire 5-åringene som var savnet fra en barnehage på Fagerstrand på Nesodden, er kommet til rette i god behold. Det opplyser Nesodden kommune..

NRK - 15 minutter siden

Influensa rammer svensk MGP

Rundt femten personer som jobber med produksjonen av svenske MGP har blitt rammet av influensa, skriver SVT. Prosjektleder for festivalen Anette Helenius håper ikke at tv-seerne på lørdag kommer til å merke forskjell, etter at de har fått inn vikarer.

NRK - 30 minutter siden

Norsk artist siktet for ran

Rapperen Kamelen ble fredag ettermiddag fremstilt for fengsling i fire uker i Bergen tingrett. Musikeren er siktet for ran og trusler i Bergen..

NRK - 45 minutter siden

Koronaviruset bekreftet i Libanon

Det første tilfelle av koronaviruset er blitt bekreftet i Libanon, melder landets helseminister Hassan Hamad fredag. Den smittede er en libanesisk kvinne på 45 år som hadde reist fra Qom i Iran, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Fire 5-åringer savnet

Politiet ber om tips på tlf 64999130 etter at fire 5-åringer er savnet fra en barnehage på Fagerstrand på Nesodden. Barna har på seg vinterdresser; en med gul dress, en med svart dress, en med blå og svart dress og en med usikker farge..

NRK - 1 time siden

Tre menn dømt for vold

Tre menn er i Frostating lagmannsrett dømt til mellom tre og fire års fengsel for å ha mishandlet og truet en kvinne. Retten mener vold ble brukt i familien for å kontrollere familiemedlemmenes atferd, ifølge Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Femåringer savnet fra barnehage

Fire femåringer er meldt savnet fra en barnehage i Fagerstrand i Nesodden kommune. Alle fire har på seg vinterdresser. Politiet ønsker tips dersom noen har observert barna..

NRK - 1 time siden

Økt beredskap på Bergensbanen

Sterk vind og mye nedbør har ført til at Bane Nor har innført oransje beredskap og satt inn ekstra mannskap og maskiner for å holde Bergensbanen åpen. Den ekstra beredskapen er satt inn mellom Haugastøl og Mjølfjell, opplyser de på sine nettsider..

NRK - 1 time siden

Ble hengende fast i skitrekk

I stedet for å bli trukket langs bakken i et skitrekk, ble en ung jente trukket opp i høyden og ble hengende fast noen meter over bakken ved Gaustablikk skisenter onsdag. Daglig leder ved skisenteret sier til Varden at skitrekket er nå sjekket..

NRK - 1 time siden

Bil og snøskuter kolliderte

En person er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en kollisjon mellom en bil og en snøskuter i Stor-Elvdal, opplyser politiet i Innlandet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt