P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 17:01

P4 - 18 Jan 20 kl. 09:33

PST innkaller til pressemøte

Politiets sikkerhetstjeneste innkaller til pressemøte klokken 12.30 i dag for å orientere om pågripelsen av den norske IS-kvinnen.
29-åringen landet rundt midnatt på Gardermoen sammen med sine to barn i natt, og ble da pågrepet for terrordeltakelse.
Kvinnens sønn på fem år skal være alvorlig syk, og er grunnen til at regjeringen hentet hjem familien fra en syrisk fangeleir, hvor de har vært internert i om lag ti måneder.
Familien ble fraktet til Ullevål sykehus etter ankomst..
Les mer på P4


Les mer om:
IS, Gardermoen, Ullevål, PST

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PST, innkaller, til, pressemøte
P4 - 21 Oct 19 kl. 10:09

Innkaller til pressemøte på Kapp

Politiet innkaller til pressekonferanse nå klokken 13 om drapsforsøket på Kapp i Oppland 9. oktober. En mann er siktet for drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn.

Dagbladet - 18 Jan 20 kl. 10:29

IS-kvinnens advokat: - Vil snakke med henne så snart som mulig

PST innkaller til pressemøte i Nydalen lørdag klokka 12.30..

NRK - 18 Jan 20 kl. 09:27

PST inviterer til pressemøte

Politiets tryggingsteneste inviterer til pressemøte klokka 12.30 om arrestasjonen av den terrorsikta kvinna. Ho vart arrestert kort tid etter at ho landa på Oslo lufthavn fredag kveld..

P4 - 13 Jan 20 kl. 10:30

Ingen pågrepet etter drapet i Prinsdal

Politiet innkaller til et pressemøte klokken 15 i dag om drapet i Prinsdal i Oslo fredag. Fortsatt er ingen pågrepet etter at en 21 år gammel mann ble skutt og drept på åpen gate. Motivet er ukjent, men politiet mener drapet var målrettet.

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 09:45

LSK innkaller til pressekonferanse

Lillestrøm innkaller til pressekonferanse på Åråsen klokken 12.00, melder klubben. Trolig blir Tom Nordlie presentert som ny LSK-trener..

P4 - 12 Jan 20 kl. 07:03

Dronningen innkaller til krisemøte

Dronning Elizabeth innkaller nå til krisemøte, for å avklare hva prins Harry og hertuginne Meghans rolle skal være fremover. Ifølge avisen The Guardian har dronningen bedt prins Charles og prins William møte opp på det kongelige godset Sandringham i morgen - for å avgjøre framtiden til yngstemann..

NRK - 10 Oct 19 kl. 20:46

Frankrike innkaller til hastemøte

Frankrikes utenriksminister innkaller anti-IS-koalisjonen til hastemøte, på grunn av Tyrkias invasjon av Nord-Syria. Koalisjonen inkluderer over 30 land. Frankrike frykter at IS vil styrke seg som følge av angrepene i Nord-Syria..

P4 - 27 Jan 20 kl. 14:52

Innkaller til pressekonferanse i Bergen

Byrådet i Bergen innkaller til pressekonferanse nå klokken 15. Det er ventet at de vil adresse krisen som har oppstått etter mistillitsforslaget mot skolebyråd Linn Kristin Engø. Flertallet i bystyret har uttalt at de ikke lenger har mistillit til byråden for håndteringen av en personvernskandale i kommunen.

P4 - 05 Dec 19 kl. 09:55

Tromsø-politiet innkaller til pressekonferanse

Politiet i Tromsø innkaller til pressekonferanse klokken 14 i dag for å orientere om tragedien i Tromsø. Det er uklart hva politiet vil legge fram. Politiet opplyste i går at de fortsatt er interessert i tips i saken og at de hadde gjennomført en rekke avhør.

NRK - 10 Feb 20 kl. 15:41

Følg WHOs pressemøte fra kl 1600

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Vil gjøre som Danmark for å begrense harryhandelen

Arbeiderpartiet vil se til Danmark for å begrense harryhandelen til Sverige. Danmark har nemlig tatt flere grep som har ført til at deres grensehandel til Tyskland nesten er halvert. Virkemidlene dreier seg i hovedsak om informasjonskampanjer, og om nedsatte avgifter.

P4 - 30 minutter siden

Kvinnelandslag krever millionerstatning

Det amerikanske kvinnelandslaget i fotball krever 615 millioner kroner i erstatning for kjønnsdiskriminering. På kvinnedagen, 8. mars, i fjor ble det kjent at de har saksøkt USAs fotballforbund, men summen har først blitt kjent nå.

P4 - 2 timer siden

Hopprenn

Det ble tysk dobbeltseier i dagens verdenscuprennet i hopp i Rasnov i Romania. Karl Geiger vant foran Stephan Leyhe. Beste nordmann ble Marius Lindvik på 5.

P4 - 1 time siden

Folket gratulerer kongen

Folk sender sine gratulasjoner til Kong Harald i dag. Han fyller nemlig 83 år i dag. Den populære kongen reiser i begynnelsen av mars på tur til Jordan sammen med dronning Sonja.

P4 - 1 time siden

Stengte fjelloverganger og uvær i Sør-Norge

De som skal på vinterferie må være forberedt på at de kan møte både kolonnekjøring og stengte veger. Det sier trafikkoperatør Anniken Island i Vegtrafikksentralen. Det er et kraftig lavtrykk i Nord-Atlanteren som nå er på veg mot Sør-Norge og som slår inn over landet fredag og lørdag..

P4 - 1 time siden

Barnehagebarn funnet i god behold

De fire femåringene som ved halv to-tiden i ettermiddag ble meldt savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Akershus, er funnet. Det var noen av foreldrene som fant barna igjen, ikke langt fra barnehagen - der de hadde stukket av fra uteområdet. Politiet satte inn store ressurser i leteaksjonen, som da endte lykkelig..

P4 - 3 timer siden

Stadig flere på uføretrygd

Antall uføretrygdede i Norge fortsetter å øke. I januar var det 1.100 flere som mottok uføretrygd enn det var i desember.

P4 - 2 timer siden

Fire femåringer savnet

Fire fem år gamle barn er savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Akershus. Nødetatene er på vei. Politiet ønsker tips fra publikum.

P4 - 5 timer siden

Flere reiser til Svalbard

Mange flere utenlandske turister reiser til Svalbard. Fra 2015 til i fjor økte antall overnattinger med 30 prosent, og utlendinger sto for over 80 prosent av økningen. Til sammen var det i fjor rundt 166.

P4 - 3 timer siden

– Vil ikke svekke forholdet til Russland

– Forholdet mellom Norge og Russland vil ikke svekkes som følge av konflikten rundt Svalbard-traktaten. Det tror Russland-ekspert Iver Neumann. Russland gikk denne uken hardt ut mot Norge, som de hevder bryter den 100 år gamle traktaten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt