P4 > Nyheter

Lørdag, 26 September, 11:04

P4 - 18 jan. 20 kl. 09:33

PST innkaller til pressemøte

Politiets sikkerhetstjeneste innkaller til pressemøte klokken 12.30 i dag for å orientere om pågripelsen av den norske IS-kvinnen.
29-åringen landet rundt midnatt på Gardermoen sammen med sine to barn i natt, og ble da pågrepet for terrordeltakelse.
Kvinnens sønn på fem år skal være alvorlig syk, og er grunnen til at regjeringen hentet hjem familien fra en syrisk fangeleir, hvor de har vært internert i om lag ti måneder.
Familien ble fraktet til Ullevål sykehus etter ankomst..
Les mer på P4


Les mer om:
IS, Gardermoen, Ullevål, PST

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PST, innkaller, til, pressemøte
P4 - 21 okt. 19 kl. 10:09

Innkaller til pressemøte på Kapp

Politiet innkaller til pressekonferanse nå klokken 13 om drapsforsøket på Kapp i Oppland 9. oktober. En mann er siktet for drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn.

NRK - 18 jan. 20 kl. 09:27

PST inviterer til pressemøte

Politiets tryggingsteneste inviterer til pressemøte klokka 12.30 om arrestasjonen av den terrorsikta kvinna. Ho vart arrestert kort tid etter at ho landa på Oslo lufthavn fredag kveld..

Dagbladet - 18 jan. 20 kl. 10:29

IS-kvinnens advokat: - Vil snakke med henne så snart som mulig

PST innkaller til pressemøte i Nydalen lørdag klokka 12.30..

P4 - 02 juli 20 kl. 17:25

- Forsinket trusselmelding på grunn av ferie

Ferieavvikling var en av grunnene til at hverken politiet eller befolkningen ble informert om at PST hadde oppjustert faren for høyreekstrem terror i fjor sommer. Det er ett av funnene til utvalget som i dag la frem en rapport om PST og politiets håndtering av angrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum, skriver Aftenposten- PST får hardt kritikk for ikke å informere den nye trusselvurderingen. Og bakgrunnen for at det ikke skjedde, var at PST ikke ville skape uro, og at kommunikasjonsansatte i PST skulle ha ferie..

P4 - 13 jan. 20 kl. 10:30

Ingen pågrepet etter drapet i Prinsdal

Politiet innkaller til et pressemøte klokken 15 i dag om drapet i Prinsdal i Oslo fredag. Fortsatt er ingen pågrepet etter at en 21 år gammel mann ble skutt og drept på åpen gate. Motivet er ukjent, men politiet mener drapet var målrettet.

NRK - 05 des. 19 kl. 11:51

PST: Vil avslutte overvåking

PST sier de tar kritikken fra EOS-utvalget meget alvorlig, og at de har avsluttet overvåkingen av passasjerlister. PST medgir at det er grunnlag for kritikk av manglende interne kontroll og oppfølging i saken, sier PST-sjef Hans Sverre Sjøvold..

VG - 31 mars 20 kl. 10:14

PST registrerte stortingsrepresentanter – får kritikk fra EOS-utvalget

PST registrerte en rekke stortingsrepresentanter fra ulike partier fordi de deltok i en vennskapsgruppe. PST mente de kunne bli utsatt for fremmed etterretning. Nå får PST kritikk fra EOS, Stortingets kontrollutvalg for de hemmelige tjenestene..

P4 - 31 mars 20 kl. 10:18

PST får kritikk av EOS-utvalget

Politiets sikkerhetstjeneste, PST, får kritikk i EOS-utvalget sin årsrapport. Blant annet skal stortingsrepresentanter ha blitt registrert kun fordi de var venner med personer PST mente kunne være utsatt for fremmed etterretning. Stortingets kontrollutvalg for de hemmelige tjenestene mener registreringen var klandreverdig og urimelig.

P4 - 05 des. 19 kl. 09:55

Tromsø-politiet innkaller til pressekonferanse

Politiet i Tromsø innkaller til pressekonferanse klokken 14 i dag for å orientere om tragedien i Tromsø. Det er uklart hva politiet vil legge fram. Politiet opplyste i går at de fortsatt er interessert i tips i saken og at de hadde gjennomført en rekke avhør.

P4 - 12 jan. 20 kl. 07:03

Dronningen innkaller til krisemøte

Dronning Elizabeth innkaller nå til krisemøte, for å avklare hva prins Harry og hertuginne Meghans rolle skal være fremover. Ifølge avisen The Guardian har dronningen bedt prins Charles og prins William møte opp på det kongelige godset Sandringham i morgen - for å avgjøre framtiden til yngstemann..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Døde etter redningsaksjon

Mannen som ble hentet opp av sjøen i Gulen etter en redningskasjon i går kveld ble erklært død på sykehuset etter kort tid. Det opplyser Vest politidistrikt nå i dag. De pårørende er varslet.

P4 - 45 minutter siden

11 smittede i Agder

Det siste døgnet er det registrert 11 smittetilfeller i Agder fylke. Det er det høyeste antallet på ett døgn siden 3. april.

P4 - 1 time siden

- Streiken vil merkes over hele landet

- Streikeviljen er stor blant bussjåførene. Det sier leder i Fellesforbundet, Jørn Eggum, etter at streiken i dag ble trappet opp. Nå er nærmere 8500 bussjåfører tatt ut i streik i sju forskjellige fylker.

P4 - 1 time siden

Influensa øker koronarisiko

Folk som blir smittet av vanlig influensa samtidig som de er smittet av koronaviruset dobler dødsrisikoen sammenlignet med dem som kun har covid-19. Det viser en ny analyse utført av Public Health England. Studien er ennå ikke kvalitetssikret, men britiske myndigheter har gått ut med informasjonen.

P4 - 1 time siden

TV2: Hagen betalte 10 mill i løsepenger

Tom Hagen skal ha betalt 10 millioner kroner til de antatte kidnapperne for å få et livstegn fra kona Anne-Elisabeth Hagen. Det melder TV2. Betalingen skal ha skjedd hos Kripos dagen etter at Hagen fikk en epost med beskjed om at løsepengekravet var senket fra 9 millioner euro til 5,4 millioner.

P4 - 2 timer siden

52 smittede i Oslo

Det er registrert 52 smittetilfeller i Oslo det siste døgnet. Det er en liten nedgang fra i går da 59 personer fikk påvist covid-19. Alle bydelene i hovedstaden har nå så mange smittede at de regnes som røde..

P4 - 2 timer siden

Kirken advarer mot sprit og ild

Den norske Kirke advarer mot å tenne lys rett etter å ha brukt håndsprit. Advarselen kommer etter at en kvinne fikk brannskader på en hånd under en konfirmasjonssamling tidligere denne måneden, melder Vårt Land. En kirkeverge opplyser til avisen at heldigvis tok ikke noe annet fyr..

P4 - 2 timer siden

109 i karantene etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet av koronaviruset etter et bryllup i Lillestrøm sist helg. 109 personer er satt i karantene, opplyser Alna Bydel i Oslo der mange av de berørte bor. Bydelsoverlegen opplyser at de jobber med å teste alle, og utelukker ikke at antallet smittede kan øke..

P4 - 3 timer siden

Minerotte hedret med medalje

For kanskje første gang har en afrikansk pungrotte blitt hedret med gullmedalje. Rotten Magawa har fått pris for heltemodig og livreddende innsats i Kambodsja der den sporer opp landminer. I løpet av sin karriere har rotten snust seg fram til 39 landminer og 28 ulike udetonerte sprenglegemer, melder AFP.

P4 - 3 timer siden

Fortsatt karanteneplikt for hyttebesøk

Regjeringen vil ikke oppheve karanteneplikten for nordmenn som drar på hytta i Sverige. Det selv om Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet mener det er forsvarlig å la hytteeiere slippe karantene, så lenge de ikke har kontakt med andre mens de er på hytta i Sverige. Et annet krav er at formålet med reisen ikke primært skal være fritidsreise, men å utføre nødvendige tilsyn med eiendom, melder Aftenposten.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt