VG > Sport

Sunday, 17 February, 00:20

VG - 11 Feb 19 kl. 21:39

PSG-sjefen fullroser Solskjær – sammenlignes med en god lege

MANCHESTER (VG) PSG-treneren Thomas Tuchel (45) innrømmer at han ikke vet noe særlig om Ole Gunnar Solskjær (45) som manager. Men han bruker et tysk ordtak for å beskrive effekten han har hatt på Manchester United..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Manchester, PSG, Thomas Tuchel, Ole Gunnar Solskjær, Manchester United, Solskjær

Dele artikeln

5 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PSG-sjefen, fullroser, Solskjær, sammenlignesmed en , god, lege
VG - 19 Dec 18 kl. 18:31

Lokalavisen: Solskjær om bord på privatfly fra Kristiansund

Ole Gunnar Solskjær (45) har ennå ikke vist seg i Manchester. Ifølge Tidens Krav var den nye United-sjefen om bord på et privatfly som i kveld har gått fra Kristiansund mot Manchester..

VG - 08 Feb 19 kl. 10:06

Solskjær har lagt frem langtidsplaner for sjefen

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (45) har klare meninger om hvordan Manchester United burde se ut lenge etter at hans kontrakt som midlertidig manager er utløpt..

VG - 11 Jan 19 kl. 23:30

Solskjær: Har ikke «tatt praten» med sjefen

MANCHESTER (VG) Permanent managerjobb i Manchester United har foreløpig ikke vært et tema mellom Ole Gunnar Solskjær (45) og direktør Ed Woodward (47)..

VG - 14 Jan 19 kl. 06:53

Pochettino om Solskjær: – Uetisk å snakke om hva han gjør

LONDON (VG) Storkampen på Wembley ble bygget opp som en duell mellom managerne Ole Gunnar Solskjær (45) og Mauricio Pochettino (46). Men Tottenham-sjefen nektet å felle en dom over nordmannens taktiske plan..

VG - 07 Jan 19 kl. 06:29

Solskjærs drømmestart best i United-historien

VG har tidligere skrevet at Ole Gunnar Solskjær har tangert Sir Matt Busbys gode start som Manchester United-manager. Det er feil. Nordmannen har allerede sikret seg rekorden som sjefen med den aller beste åpningen..

VG - 09 Jan 19 kl. 02:54

Blonz (18) sammenlignes med Sagosen: – Ser den samme råskapen

HOLMENKOLLEN (VG) Alexander Blonz (18) er klar for sitt første mesterskap med A-landslaget. Før avreise sammenlignes han med verdens beste håndballspiller..

NRK - 11 Feb 19 kl. 07:48

Hevder Solskjær får jobben

Ole Gunnar Solskjær blir permanent manager for Manchester United. Det hevder The Sun, som skriver at Solskjær blir tilbudt jobben, men at avtalen ikke blir offentlig før til sommeren..

Hegnar.no - 31 Dec 18 kl. 11:27

Solskjær-eventyret: Rekorder slått - nye for fall

Ole Gunnar Solskjær fortsetter å skrive Manchester United-historie..

NRK - 18 Dec 18 kl. 12:13

Mener Solskjær er United-aktuell

Fotballjournalist Mark Ogden mener Ole Gunnar Solskjær kan være aktuell som midlertidig manager i Manchester United. I dag ble det kjent at Jose Mourinho har fått sparken. Ogden twitrer at Solskjær kan være aktuell som "caretaker" frem til sommeren..

Klartale - 14 Jan 19 kl. 10:00

Stjernen skryter av Solskjær

Manchester United vant også over topplaget Tottenham. Nå får trener Ole Gunnar Solskjær enda mer skryt..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

VIF-trener Johansen før «skjebnekamp» mot Sparta: − Vi må vinne

(Vålerenga – Frisk Asker 5–2) Vålerenga leder serien med syv poeng med seks kamper igjen. Trener Roy Johansen innrømmer at spillerne allerede nå har vært inne på tanken om klubbens første seriemesterskap på fem år..

VG - 1 time siden

«Er han i ferd med å skaffe seg et problem før VM?»

Han har vært suveren hele sesongen. Men plutselig, på de to siste løpene, har Johannes Thingnes Bø (25) bommet og bommet, på stående skyting. Ekspertene er bekymret..

VG - 1 time siden

Martin Ødegaard scoret da han vant talentduellen mot Alexander Isak

(Vitesse - Willem II 3–2) Martin Ødegaard og Alexander Isak er to av de mest omtalte skandinaviske talentene i nyere tid. Og som de satte sitt preg på den aller første duellen mellom de to..

VG - 5 timer siden

Horneland: Vil gjøre som Solbakken gjorde med FCK

(Rosenborg-GIF Sundsvall 5–1) For å få Rosenborg konkurranse-dyktig i Europa igjen, ser trener Eirik Horneland ser til det Ståle Solbakken gjorde da han returnerte til FC København i sin tid..

VG - 3 timer siden

Manchester City slapp med skrekken mot lilleputten Newport

(Newport County – Manchester City 1–4) Lille Newport County holder til i League Two i det engelske ligasystemet, tre nivå under Manchester Citys stjernetilværelse i Premier League. Men det ble jevnere enn man skulle tro da lagene møttes i FA-cupens femte runde..

VG - 5 timer siden

Rosenborg scoret tre på 12 minutter

(Rosenborg-GIF Sundsvall 5–1) Tre mål på 12 minutter etter «Horneland-fotball». Resten gikk mer på autopilot, men for Rosenborg var fremgangen stor etter to svake treningskamper..

VG - 5 timer siden

Tiril Eckhoff med kjempesprekk i siste renn før VM

Helt uten press og med sesongens første verdenscupseier i ryggen, skulle Tiril Eckhoff bare bekrefte formen inn mot VM i Östersund. Det endte med seks bom på ti stående skudd..

VG - 6 timer siden

Warholm åpner for inne-EM: – Mer sannsynlig nå

Karsten Warholm (22) ville opprinnelig ikke delta i innendørs-EM om to uker. Nå er VM -og EM-gullvinneren på langhekken i ferd med å snu. Sannsynligheten for at han løper 400 meter flatt i Glasgow er større enn for kort tid tilbake..

VG - 6 timer siden

Norsk hoppfiasko i generalprøven til VM

Den bekmørke sesongen for de norske hoppherrene fortsatte da Johann André Forfang ble beste norske på en tiendeplass. Men det finnes et lysglimt, og han heter Thomas Åsen Markeng (18)..

VG - 7 timer siden

Henrik Ingebrigtsen: - Har manglet overskudd

Henrik Ingebrigtsen (27) har manglet overskudd etter mye og intensiv trening for å ta igjen forspranget brødrene Jakob (18) og Filip (25) fikk på ham mens han var ute med skader..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt