E24 > Økonomi

Lørdag, 19 September, 10:18

E24 - 14 aug. 20 kl. 08:35

PGS-aksjen faller over seks prosent etter at selskapet avslo konkurrentens milliardbud. - Vi er skuffet, sier TGS-sjefen

TGS ville kjøpe seismikkdata fra konkurrenten PGS, men fikk blankt avslag..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
TGS, PGS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PGS-aksjen, faller, over, seks, prosent, etterat , selskapet, avslo, konkurrentens milliardbud Vi er skuffet sier TGS-sjefen
NRK - 18 mai 20 kl. 09:54

Norwegian-aksjen stuper

Norwegian-aksjen faller tungt etter at selskapet mandag morgen i en børsmelding offentliggjorde fordelingen av aksjen under emisjonen. Etter 40 minutters handel er aksjen ned rundt 50 prosent..

E24 - 09 sep. 20 kl. 07:40

Klokken tikker for kriserammede PGS: Milliardavdrag nærmer seg

PGS-aksjen har stupt 25 prosent siden styret avslo et milliardbud fra TGS i august. Om ni dager forfaller et låneavdrag på 1,2 milliarder kroner..

E24 - 19 aug. 20 kl. 10:24

PGS-styreleder avfeier konkurrentens bud: – Vi bruker ikke noe mer tid på dette nå

Styreleder Walter Qvam i PGS lukker døren for konkurrenten TGS’ milliardbud på selskapets seismikkbibliotek. Samtidig tror ikke styrelederen at utfordringene for bransjen og behovet for konsolidering er over..

NRK - 01 mai 20 kl. 19:51

Tesla-aksjen faller

Tesla-aksjen falt opp mot 12 prosent etter at bilprodusentens sjef Elon Musk tvitret en rekke bisarre meldinger fredag, blant dem at aksjekursen er for høy. Tesla-aksjen lå på 770 dollar på det høyeste fredag..

P4 - 18 mai 20 kl. 09:57

Norwegian-aksjoen stuper

Norwegian-aksjen faller tungt etter at selskapet i morgentimene i dag offentliggjorde fordelingen av aksjen under emisjonen. I børsmeldingen skriver selskapet at eksisterende aksjeeiere tilbys 55 prosent av aksjene i emisjonen. 25 prosent av aksjene tilbys kvalifiserte kreditorer, mens de siste 20 prosentene tilbys til ulike investorer.

E24 - 06 aug. 20 kl. 22:45

TGS vil kjøpe seismikkdata fra PGS for 5,4 mrd.

TGS-topp, Kristian Johansen, vil jobbe tettere med konkurrenten PGS, og legger 600 millioner dollar på bordet for verdifull seismikkdata..

E24 - 07 aug. 20 kl. 12:58

Analytiker mener milliardbud legger press på PGS

Et salg av seismikkdata til konkurrenten vil gi PGS penger til å betale gjeld, men samtidig vil en viktig del av inntektsgrunnlaget forsvinne..

E24 - 13 aug. 20 kl. 17:24

PGS-styret sier nei til milliardkjøp fra TGS

Styret i PGS har enstemmig konkludert med å avslå forslaget fra TGS om å kjøpe seismikkdata for 5,4 milliarder kroner, går det frem av en melding..

E24 - 13 aug. 20 kl. 17:24

PGS-styret sier nei til milliardbud fra TGS

Styret i PGS har enstemmig konkludert med å avslå budet fra TGS om å kjøpe seismikkdata for 5,4 milliarder kroner, går det frem av en melding..

E24 - 17 aug. 20 kl. 13:00

Derfor bør PGS-aksjonærene håpe på nye forhandlinger med konkurrenten

Det er kanskje ikke først og fremst prisen som gjorde TGS sitt bud på multiklient-porteføljen uspiselig for PGS..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Ukjent eiendomsmagnat døde i 2009 – nå skal Høyesterett avgjøre milliardarvens skjebne

12 norske arvinger vil forhindre at Raymond Kalley i Sør-Afrika får 73 millioner kroner i arv fra avdøde Egil A. Braathen. De mener mannen som forvaltet to truster for milliardæren har underslått store pengesummer..

E24 - 1 time siden

Riksmekleren om mulig bussjåførstreik: Stor avstand mellom partene

Busstrafikken på Østlandet kan bli rammet av streik fra søndag av. Riksmekleren sier det er stor avstand mellom partene, som må bli enige innen midnatt..

E24 - 1 time siden

Ruth Bader Ginsburg, høyesterettsdommer og feministikon, er død

Ruth Bader Ginsburg, som i nesten tre tiår var en markant forkjempet for kvinners rettigheter og likestilling i USA, døde av kreft fredag. Hun ble 87 år gammel..

E24 - 1 time siden

Politietterforskningen av Hurtigruten i sluttfasen

Etterforskningen av Hurtigruten er nå i sluttfasen. Førstestatsadvokat Lars Fause håper den vil være avsluttet innen en måneds tid..

E24 - 1 time siden

Kielland-ulykken: Det hemmelige forliket viser at Norge tapte alt

I nesten 30 år har innholdet i det hemmelige forliket mellom Norge og Frankrike om ansvar for «Alexander L. Kielland»-ulykken vært forsøkt holdt unna offentligheten. Nå er innholdet i forliket fra 1991 sporet opp i et arkiv.

E24 - 2 timer siden

Sjømat Norge med krass kritikk av Mattilsynet: – Tullediskusjon

Mattilsynet mener spørreskjema om koronasmitte kan være brudd på personvern. – Undergraver smittevernet hos bedriftene, svarer Sjømat Norge..

E24 - 10 timer siden

Danskebåtene reduserer ikke seilingene til tross for nye karanteneregler

Situasjonen går fra vondt til verre for danskebåtene når hele Danmark blir «rødt». Foreløpig skal de gjennomføre alle planlagte seilaser, og er ikke redde for smitte om bord..

E24 - 11 timer siden

Idar Vollvik fortsetter salg av munnbind

Omsetningsforbudet for de fleste av Idar Vollviks munnbind skal være opphevet, skriver Nettavisen..

E24 - 12 timer siden

Arnfinns rekefabrikk er like stor som hele oljeleverandør-næringen i Troms

Flere fiskebruk i Troms har like store inntekter som leverandørnæringen til oljeindustrien i Troms. – Leveransene til olje går ned..

E24 - 14 timer siden

Sverige vil øke avgiftene på alkohol og tobakk

Svenskene planlegger sine første avgiftsøkninger på alkohol og tobakk på flere år. Men det vil ha liten effekt på grensehandelen, mener NHO..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt