NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 12:10

NRK - 11 feb. 21 kl. 10:13

Påviste 10 mutanttilfeller i går

Helse Bergen sitt laboratorium påviste i går ti nye tilfeller av mutert virus. Av disse er to av den sørafrikanske varianten og fem av den britiske varianten. I tillegg er tre prøver til også påvist muterte, men av uklart variant. Totalt har Helse Bergen påvist 153 muterte tilfeller..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Helse Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Påviste10 , mutanttilfelleri , går
NRK - 06 feb. 21 kl. 11:25

Åtte nye mutanttilfeller i Bergen

Åtte nye mutanttilfeller er påvist i Bergen siden fredag. To av tilfellene er den sørafrikanske varianten av viruset og seks er med den britiske varianten. Totalt har Bergen kommune hatt sju tilfeller med sørafrikansk virus og 16 med den britiske varianten..

NRK - 02 feb. 21 kl. 11:51

67 mutanttilfeller i Oslo

I Oslo er det nå påvist 67 tilfeller av det britiske, muterte koronaviruset, opplyser kommunikasjonsrådgiver Cecilie Dahl i byrådsavdelingen for eldre, helse og arbeid til NRK. Elleve av disse er foreløpig uavklart med pågående smittesporing..

NRK - 26 feb. 21 kl. 12:41

Frykter mutanttilfeller i Hemsedal

Fra fredag klokka 14 er det forbud mot private sammenkomster med flere enn fem gjester i Hemsedal kommune, melder Dagbladet. Dersom alle gjestene kommer fra samme husstand, kan man være flere, men det må være mulig å holde forsvarlig avstand, skriver avisa..

Dagbladet - 26 feb. 21 kl. 13:00

Kranglete smittesporing: - Det er trist

Hemsedal strammer inn etter mistanke om flere mutanttilfeller og vanskelig smittesporing..

NRK - 02 mars 21 kl. 16:27

Viste falske koronatester på grensa

To tsjekkiske kvinner viste fram hver sin falske koronatest på Svinesund dagen før Norge stengte grensene 29. januar. I tillegg viste kvinnene fram den samme testen noen dager senere da politiet kontrollerte leiligheten i Oslo der de oppholdt seg.

Aftenposten - 09 jan. 21 kl. 10:15

VM-favorittene viste mesterskapsform på Lygna

LYGNA/OSLO (VG) I et av de viktige uttaksrennene før vinterens VM i Oberstdorf, viste forhåndsfavorittene Simen Hegstad….

VG - 09 jan. 21 kl. 10:15

VM-favorittene viste mesterskapsform på Lygna

LYGNA/OSLO (VG) I et av de viktige uttaksrennene før vinterens VM i Oberstdorf, viste forhåndsfavorittene Simen Hegstad Krüger, Sjur Røthe og Hans Christer Holund at formen er i anmarsj..

NRK - 03 feb. 21 kl. 10:51

Villsmitte i Tromsø var falsk test

«Villsmitten» i Tromsø viste seg å være en falsk positiv koronatest, forteller kommuneoverlege Trond Brattland. I forrige uke testa en person positivt på covid-19, men det var ingen åpenbar smittekilde. En ny prøve viste at testen var falsk positiv..

Dagbladet - 24 feb. 21 kl. 17:22

Nedgang i påviste mutasjoner

Til tross for at virusvariantene er mer smittsom enn andre, har det vært en nedgang i påviste tilfeller de to siste ukene. Frode Forland i FHI sier det er gledelig å se at vi i stor grad lykkes med strategien..

VG - 27 feb. 21 kl. 16:13

Politiet stoppet coronasmittet mann på Gardermoen: – Han viste frem falsk coronatest

Politiet mistenkte at en mann i 50-årene på Gardermoen var coronasmittet og tok ham til side i passkontrollen. Da viste mannen frem et papir som slo fast at han var frisk – men som politiet tror er falskt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

26 nye smittede i Bergen

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Bergen siden i går. 15 er nærkontakter og tre er importsmitte. To har ukjent smittevei og fem har usikker smittevei.

NRK - 15 minutter siden

Pasientar døydde av oksygenmangel

I India døydde minst 22 pasientar på eit sjukehus då ein tank som forsynte dei med oksygen gjekk tom. Det opplyser ein talsmann for styresmaktene i Maharashtra til Reuters. Sjukehuset har mange covid-19-pasientar..

NRK - 15 minutter siden

Fleire klubbar ute av superligaen

Den spanske klubben Atletico Madrid har trekt seg frå superligaen. Det melder nyheitsbyrået AFP. Også den italienske klubben Inter er ute, ifølgje italienske medium.

NRK - 15 minutter siden

Nyheitsbyrå: Inter er også ute

Det italienske nyheitsbyrået ANSA melder at Inter også skal vere på veg ut av superligaen. – Superligaprosjektet er no ikkje lenger interessant for Inter, siterer ANSA ei sentral kjelde i klubben..

NRK - 15 minutter siden

250.000 på flukt i Myanmar

Sidan millitæret tok makta i Myanmar har kring 250.000 personar blitt drivne frå heimane sine. Det opplyser FNs spesialutsending til landet.

NRK - 15 minutter siden

Kjem truleg med råd om 17.mai

Helseminister Bent Høie og kulturminister Abid Raja held pressekonferanse torsdag om koronasituasjonen. NRK får opplyst av pressevakta i Kulturdepartementet at det truleg vil koma informasjon og råd om feiringa av 17.mai..

NRK - 30 minutter siden

Nytt koronarelatert dødsfall

Det er registrert ett nytt koronarelatert dødsfall i Fredrikstad det siste døgnet. Fredrikstad kommune opplyser at det dreier seg om en koronasmittet person over 70 år..

NRK - 45 minutter siden

Skal i møte med FHI

Ledelsen i Kristiansand kommune skal onsdag kveld i møte med FHI angående smittesituasjonen i kommunen, skriver Fædrelandsvennen. Et mulig utfall av møte er at det blir foreslått nye lokale regler sier kommunedirektøren..

NRK - 45 minutter siden

8 smitta etter gravferd

8 personar er koronasmitta etter å ha vore i same gravferd i Gjøvik. Smitteutbrotet har også ført til at ein heil skuleklasse ved Biri ungdomsskule er i karantene..

NRK - 45 minutter siden

Kristiansen får truleg snart svar

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen får truleg svar i løpet av neste veke om han blir sleppt fri eller ikkje. Det melder TV2. Kristiansen krever å bli sleppt fri, etter at Gjenopptakingskommisjonen slo fast at han skal få saka si gjenopna..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt