NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:57

NRK - 12 Jan 19 kl. 23:46

Pål Enger pågrepet på Torp

Det var den kjente kunsttyven Pål Enger, som ble pågrepet på Torp flyplass i Sandefjord i kveld, melder Dagbladet. Enger var etterlyst i forbindelse med forkynnelse av en tiltalebeslutning. Politiet rykket ut til melding om en beruset passasjer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pål Enger, Torp, Sandefjord, Dagbladet, Enger

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pål, Enger, pågrepet, Torp
Dagbladet - 12 Jan 19 kl. 22:10

Tatt igjen: Etterlyste Pål Enger hentet ut av fly

Da et fly fra Málaga landet på Torp lørdag kveld, sto politi og ambulanse og ventet på en beruset mann. Det viste seg å være den etterlyste kjendistyven Pål Enger..

NRK - 02 Nov 18 kl. 03:06

Anne Enger: – Sentrum forsvinner

Tidligere Sp-leder Anne Enger mener sentrum av norsk politikk vil forsvinne dersom KrF stemmer for starte forhandlinger med Solberg-regjeringen. – Sentrumstyngden vil forsvinne, sier Enger til Klassekampen..

VG - 12 Jan 19 kl. 22:41

Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste kunsttyven Pål Enger, ifølge Dagbladet..

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 23:28

Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste kunsttyven Pål Enger, ifølge Dagbladet..

NRK - 04 Sep 18 kl. 09:36

Enger erkjente ikke straffskyld

Jonny Enger erkjente ikke straffskyld for brudd på Arbeidsmiljøloven da Follo tingrett åpnet tirsdag. Jonny Enger er tiltalt for å la ansatte kjøre tunge søppelbiler etter å ha hatt altfor lite hviletid mellom skiftene..

NRK - 09 Jan 19 kl. 12:16

Rekordår for Torp

Over to millioner passasjerer reiste til og fra Torp Sandefjord lufthavn i fjor. Det er ny rekord, opplyser flyplassen i en pressemelding. Økningen er på 6 prosent sammenlignet med 2017, og det er utenlandstrafikken som sørger for veksten..

NRK - 21 Feb 19 kl. 21:48

Arbeidsulykke på Torp

En person er fraktet til sykehus etter en arbeidsulykke ved Torp Sandefjord lufthavn. Personen skal ha fått en tralle på fire tonn over foten, ifølge politiet. Arbeidstilsynet er varslet..

VG - 12 Jan 19 kl. 22:41

Dagbladet: Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste Pål Enger, ifølge Dagbladet..

Aftenposten - 23 Nov 18 kl. 10:17

Torp flyplass gikk i svart i nesten to timer

Et kabelbrudd lammet fredag formiddag Sandefjord lufthavn Torp. Først klokken 10.50 var feilen rettet..

Aftenposten - 23 Nov 18 kl. 10:17

Torp flyplass på nødstrøm – rullebanen stengt

Et kabelbrudd lammet fredag formiddag Sandefjord lufthavn Torp. Fire fly ble omdirigert til Gardermoen, mens to fly ikke kan ta av på ubestemt tid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 15 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt