NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:58

NRK - 12 Jan 19 kl. 23:46

Pål Enger pågrepet på Torp

Det var den kjente kunsttyven Pål Enger, som ble pågrepet på Torp flyplass i Sandefjord i kveld, melder Dagbladet. Enger var etterlyst i forbindelse med forkynnelse av en tiltalebeslutning. Politiet rykket ut til melding om en beruset passasjer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pål Enger, Torp, Sandefjord, Dagbladet, Enger

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pål, Enger, pågrepet, Torp
Dagbladet - 12 Jan 19 kl. 22:10

Tatt igjen: Etterlyste Pål Enger hentet ut av fly

Da et fly fra Málaga landet på Torp lørdag kveld, sto politi og ambulanse og ventet på en beruset mann. Det viste seg å være den etterlyste kjendistyven Pål Enger..

NRK - 02 Nov 18 kl. 03:06

Anne Enger: – Sentrum forsvinner

Tidligere Sp-leder Anne Enger mener sentrum av norsk politikk vil forsvinne dersom KrF stemmer for starte forhandlinger med Solberg-regjeringen. – Sentrumstyngden vil forsvinne, sier Enger til Klassekampen..

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 23:28

Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste kunsttyven Pål Enger, ifølge Dagbladet..

VG - 12 Jan 19 kl. 22:41

Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste kunsttyven Pål Enger, ifølge Dagbladet..

NRK - 04 Sep 18 kl. 09:36

Enger erkjente ikke straffskyld

Jonny Enger erkjente ikke straffskyld for brudd på Arbeidsmiljøloven da Follo tingrett åpnet tirsdag. Jonny Enger er tiltalt for å la ansatte kjøre tunge søppelbiler etter å ha hatt altfor lite hviletid mellom skiftene..

NRK - 09 Jan 19 kl. 12:16

Rekordår for Torp

Over to millioner passasjerer reiste til og fra Torp Sandefjord lufthavn i fjor. Det er ny rekord, opplyser flyplassen i en pressemelding. Økningen er på 6 prosent sammenlignet med 2017, og det er utenlandstrafikken som sørger for veksten..

VG - 12 Jan 19 kl. 22:41

Dagbladet: Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste Pål Enger, ifølge Dagbladet..

Aftenposten - 23 Nov 18 kl. 10:17

Torp flyplass gikk i svart i nesten to timer

Et kabelbrudd lammet fredag formiddag Sandefjord lufthavn Torp. Først klokken 10.50 var feilen rettet..

Aftenposten - 23 Nov 18 kl. 10:17

Torp flyplass på nødstrøm – rullebanen stengt

Et kabelbrudd lammet fredag formiddag Sandefjord lufthavn Torp. Fire fly ble omdirigert til Gardermoen, mens to fly ikke kan ta av på ubestemt tid..

Aftenposten - 23 Nov 18 kl. 10:17

Torp flyplass på nødstrøm, men rullebanen stengt

Et kabelbrudd lammet fredag formiddag Sandefjord lufthavn Torp. Fire fly ble omdirigert til Gardermoen, mens to fly ikke kan ta av på ubestemt tid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 30 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 45 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 2 timer siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 2 timer siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt