NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:23

NRK - 12 Jan 19 kl. 23:46

Pål Enger pågrepet på Torp

Det var den kjente kunsttyven Pål Enger, som ble pågrepet på Torp flyplass i Sandefjord i kveld, melder Dagbladet. Enger var etterlyst i forbindelse med forkynnelse av en tiltalebeslutning. Politiet rykket ut til melding om en beruset passasjer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pål Enger, Torp, Sandefjord, Dagbladet, Enger

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pål, Enger, pågrepet, Torp
Dagbladet - 12 Jan 19 kl. 22:10

Tatt igjen: Etterlyste Pål Enger hentet ut av fly

Da et fly fra Málaga landet på Torp lørdag kveld, sto politi og ambulanse og ventet på en beruset mann. Det viste seg å være den etterlyste kjendistyven Pål Enger..

NRK - 02 Nov 18 kl. 03:06

Anne Enger: – Sentrum forsvinner

Tidligere Sp-leder Anne Enger mener sentrum av norsk politikk vil forsvinne dersom KrF stemmer for starte forhandlinger med Solberg-regjeringen. – Sentrumstyngden vil forsvinne, sier Enger til Klassekampen..

VG - 12 Jan 19 kl. 22:41

Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste kunsttyven Pål Enger, ifølge Dagbladet..

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 23:28

Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste kunsttyven Pål Enger, ifølge Dagbladet..

NRK - 04 Sep 18 kl. 09:36

Enger erkjente ikke straffskyld

Jonny Enger erkjente ikke straffskyld for brudd på Arbeidsmiljøloven da Follo tingrett åpnet tirsdag. Jonny Enger er tiltalt for å la ansatte kjøre tunge søppelbiler etter å ha hatt altfor lite hviletid mellom skiftene..

NRK - 09 Jan 19 kl. 12:16

Rekordår for Torp

Over to millioner passasjerer reiste til og fra Torp Sandefjord lufthavn i fjor. Det er ny rekord, opplyser flyplassen i en pressemelding. Økningen er på 6 prosent sammenlignet med 2017, og det er utenlandstrafikken som sørger for veksten..

NRK - 21 Feb 19 kl. 21:48

Arbeidsulykke på Torp

En person er fraktet til sykehus etter en arbeidsulykke ved Torp Sandefjord lufthavn. Personen skal ha fått en tralle på fire tonn over foten, ifølge politiet. Arbeidstilsynet er varslet..

VG - 12 Jan 19 kl. 22:41

Dagbladet: Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste Pål Enger, ifølge Dagbladet..

Aftenposten - 23 Nov 18 kl. 10:17

Torp flyplass gikk i svart i nesten to timer

Et kabelbrudd lammet fredag formiddag Sandefjord lufthavn Torp. Først klokken 10.50 var feilen rettet..

Aftenposten - 23 Nov 18 kl. 10:17

Torp flyplass på nødstrøm – rullebanen stengt

Et kabelbrudd lammet fredag formiddag Sandefjord lufthavn Torp. Fire fly ble omdirigert til Gardermoen, mens to fly ikke kan ta av på ubestemt tid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 30 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt