NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:31

NRK - 21 Jan 19 kl. 13:26

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet. Ifølge poltiet jobbes det nå med å innhente informasjon, både tekniske spor og fra vitner..
Les mer på NRK


Les mer om:
StorgataBrugata

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Påkjørt, kvinnei , Storgata/Brugata
Aftenposten - 27 Oct 18 kl. 17:04

Søndag stenges Storgata for busser. Snart må også trikken ut.

Fra søndag stopper ikke bussene lenger i Storgata i Oslo sentrum. I november starter jobben med å bygge midlertidig omkjøring for trikken..

NRK - 11 Jan 19 kl. 20:26

Ikke alvorlig skadd

Ingen av dem som var involvert i hendelsen med øks i Brugata fremstår som alvorlig skadet, ifølge politiet. Årsaken til slagsmålet er foreløpig uklart..

Dagbladet - 28 Oct 18 kl. 20:43

Frykter kaos i morgen: - Det er bare å stålsette seg

Storgata skal stenges, først for busstrafikk, men det er ikke lenge til trikken også stoppes..

NRK - 23 Feb 19 kl. 09:25

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 10 Feb 19 kl. 03:09

To alvorlig skadd i knivstikking

Tre menn er skadet etter knivstikking i Brugata i Oslo sentrum. To av dem er så alvorlig skadet at de er sendt med ambulanse til akuttmottaket på Ullevål sykehus, opplyser politiet. Den tredje får hjelp på legevakta..

Aftenposten - 19 Nov 18 kl. 19:50

I over fire år har narkomane holdt til på bussholdeplassen i Oslo sentrum. Nå vil politikerne gi dem et eget fristed.

Flertallet i bystyret jobber med et forslag om å flytte de rusavhengige fra Brugata til et skjermet fristed med lettere tilgang til hjelp..

NRK - 11 Jan 19 kl. 20:10

Mann med øks i Oslo

Politiet i Oslo har fått kontroll på en mann med øks i Brugata i Oslo, melder politiet på Twitter. Mannen og en person til skal blø fra hodet, og en ambulanse er på vei til stedet..

Dagbladet - 07 Mar 19 kl. 09:32

Kvinne i 20-åra siktet for drapsforsøk på kvinne i 60-åra

En kvinne i slutten av 60-åra ble alvorlig skadd i det som beskrives som et knivangrep onsdag kveld. En kvinne i 20-åra er nå siktet for drapsforsøk..

Dagbladet - 04 Nov 18 kl. 02:48

Politiet advarer etter slagsmål: - Amper stemning i Oslo sentrum

Fem ungdommer er innbrakt etter slagsmål i Storgata..

NRK - 01 Jan 19 kl. 02:51

Brann i bygning på Rjukan

Det er full fyr i ein bygning i Storgata på Rjukan. Brannvesenet er på staden, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Dei som bur i tre nabohus blir evakuert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 30 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 45 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt