NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:45

NRK - 21 Jan 19 kl. 13:26

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet. Ifølge poltiet jobbes det nå med å innhente informasjon, både tekniske spor og fra vitner..
Les mer på NRK


Les mer om:
StorgataBrugata

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Påkjørt, kvinnei , Storgata/Brugata
Aftenposten - 27 Oct 18 kl. 17:04

Søndag stenges Storgata for busser. Snart må også trikken ut.

Fra søndag stopper ikke bussene lenger i Storgata i Oslo sentrum. I november starter jobben med å bygge midlertidig omkjøring for trikken..

NRK - 11 Jan 19 kl. 20:26

Ikke alvorlig skadd

Ingen av dem som var involvert i hendelsen med øks i Brugata fremstår som alvorlig skadet, ifølge politiet. Årsaken til slagsmålet er foreløpig uklart..

Dagbladet - 28 Oct 18 kl. 20:43

Frykter kaos i morgen: - Det er bare å stålsette seg

Storgata skal stenges, først for busstrafikk, men det er ikke lenge til trikken også stoppes..

NRK - 10 Feb 19 kl. 03:09

To alvorlig skadd i knivstikking

Tre menn er skadet etter knivstikking i Brugata i Oslo sentrum. To av dem er så alvorlig skadet at de er sendt med ambulanse til akuttmottaket på Ullevål sykehus, opplyser politiet. Den tredje får hjelp på legevakta..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

Aftenposten - 19 Nov 18 kl. 19:50

I over fire år har narkomane holdt til på bussholdeplassen i Oslo sentrum. Nå vil politikerne gi dem et eget fristed.

Flertallet i bystyret jobber med et forslag om å flytte de rusavhengige fra Brugata til et skjermet fristed med lettere tilgang til hjelp..

NRK - 11 Jan 19 kl. 20:10

Mann med øks i Oslo

Politiet i Oslo har fått kontroll på en mann med øks i Brugata i Oslo, melder politiet på Twitter. Mannen og en person til skal blø fra hodet, og en ambulanse er på vei til stedet..

Dagbladet - 04 Nov 18 kl. 02:48

Politiet advarer etter slagsmål: - Amper stemning i Oslo sentrum

Fem ungdommer er innbrakt etter slagsmål i Storgata..

NRK - 01 Jan 19 kl. 02:51

Brann i bygning på Rjukan

Det er full fyr i ein bygning i Storgata på Rjukan. Brannvesenet er på staden, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Dei som bur i tre nabohus blir evakuert..

Dagbladet - 10 Feb 19 kl. 18:15

- En bekjent av de involverte prøvde å påvirke et vitne

En mann som ble vitne til knivstikkingen i Storgata i Oslo natt til søndag, hvor tre personer ble alvorlig skadd, forteller om kaotiske tilstander. - Du vet hva som skjer hvis du sier noe..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 45 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt