NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 15:44

NRK - 02 Jul 19 kl. 06:50

Pågrepet med ladd pistol i Oslo

Politiet i Oslo fikk tirsdag morgen melding om en person som var i besittelse av en pistol. Etter kort tid gjorde en politipatrulje funn av en ladd pistol på en person, som ble pågrepet og kjørt i arrest, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepetmed , ladd, pistoli , Oslo
P4 - 02 Jul 19 kl. 07:06

Pågrep mann med ladd pistol

En mann er arrestert etter å ha blitt pågrepet med en ladd pistol i Brugata i Oslo sentrum i morgentimene. Politiet har ikke fått melding om at noen er blitt truet av mannen..

NRK - 02 Jul 19 kl. 07:26

To menn pågrepet

Politiet har pågrepet to menn i 20 og 30-årene i Grubbegata i Oslo sentrum. I forbindelse med pågripelsen ble det funnet en ladd pistol. Mennene er kjørt i arresten..

P4 - 12 Oct 19 kl. 10:29

Person pågrepet med pistol i Oslo

En person er pågrepet med en pistol på Majorstua i Oslo. Ifølge politiet hadde personen pistolen i hånda før pågripelsen. Politiet har ikke fått meldinger om at noen skal ha blitt truet med våpnet..

NRK - 12 Oct 19 kl. 10:21

Pågrepet med pistol i Oslo

En person ble pågrepet med en pistol på Majorstua i Oslo sentrum lørdag morgen. Ifølge politiet bar personen pistolen i hånden før pågripelsen. Politiet har ikke fått meldinger om at noen skal ha blitt truet noen med våpenet..

P4 - 01 Aug 19 kl. 22:16

Funn av pistol på Oslo S

Politiet har i kveld gjort funn av en pistol i en oppbevaringsboks på Oslo S. Kort tid etterpå dukket det opp en person for å hente pistolen, men han ble da pågrepet..

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 10:49

Mann med pistol pågrepet i Oslo

Politiet pågrep lørdag formiddag en mann som gikk rundt med en pistol i Bogstadveien i Oslo sentrum..

Aftenposten - 02 Jul 19 kl. 07:34

Mann pågrepet etter funn av skarpladd pistol

En mann er pågrepet av politiet etter at vitner så ham holdende en pistol på åpen gate i Oslo sentrum tirsdag morgen..

P4 - 28 Nov 19 kl. 05:54

Mann pågrepet med pistol i Oslo sentrum

En mann er pågrepet etter at han gikk rundt i Oslo sentrum med en pistol i natt. Det var vitner som tok kontakt med politiet etter at han hadde gått inn på en bar på Grønland. Mannen er i 40-årene og en kjenning av politiet.

NRK - 19 Mar 20 kl. 03:54

Pågrepet med pistol og kniv i Oslo

To personer i Oslo er pågrepet av Politiet etter at de truet en mann med pistol og ranet til seg mobilen hans. Fornærmede fikk varslet politiet rett etter hendelsen som fikk kontroll på situasjonen etter få minutter, melder politiet på Twitter..

P4 - 19 Mar 20 kl. 05:47

Ranet med pistol og kniv

To 19-åringer er pågrepet etter at en mann i 50-årene ble utsatt for væpnet ran i Møllergata i Oslo sentrum i natt. En av ranerne hadde pistol og en kniv på seg. Begge er kjent for politiet fra før og de ble pågrepet kort tid etter at ranet ble anmeldt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Permittering rammer flystudenter

Mandag kan halvparten av flygelederne på Torp Sandefjord lufthavn bli permittert. Tre pilotskoler må i så fall stenge, og i alt 110 ansatte der må også permitteres. Også 400 studenter som har tatt opp en million kroner i lån til utdanningen rammes..

NRK - 30 minutter siden

Ahus åpner for besøkende

Ahus åpner fredag 5. juni opp for at pasienter igjen kan få besøk av sine nærmeste pårørende. For å beskytte mot smitte vil antall besøkende fortsatt være begrenset.

NRK - 15 minutter siden

Kystvakta på plass ved Kråkneset

Kystvaktas KV Harstad har i natt ankommet Altafjorden for å bistå med opprydninga etter jordskredet onsdag. Rasområdet på Kråkneset er fortsatt sperret av, og NVE tror det vil ta mange dager før man kan oppholde seg der..

NRK - 15 minutter siden

Sverige åpner for innenlandsreiser

Det skal bli færre restriksjoner for reiser innad i Sverige, sier statsminister Stefan Löfven. Mindre belastning på helsevesenet gjør at symptomfrie personer kan reise over hele landet fra 13. juni.

NRK - 15 minutter siden

Tom Hagen vil ikke avhøres mer

Milliardæren Tom Hagens tillit til politiet er betydelig svekket. Den drapssiktede 70-åringen tror ikke nye avhør vil bringe saken videre, melder VG. Hagen møter derfor ikke til avhør tirsdag, torsdag og fredag i neste uke, sier forsvareren hans..

NRK - 15 minutter siden

Sveriges statsminister møter media

NRK - 30 minutter siden

Søk i skogen etter Odin

Politiet er i dag i terrenget ved Nygårdsvollen i Malvik og leter i skogen i forbindelse med Odin-saken. Et vitne mener å ha sett 18-åringen der, men området er aldri tidligere undersøkt..

NRK - 30 minutter siden

Uro under markering i Hongkong

Politiet i Hongkong bruker pepperspray mot demonstranter som markerer årsdagen for massakren på Den Himmelske Freds plass i Beijing. Det får Reuters opplyst. Uro for Kinas sterkere grep i Hongkong gjør den årlige markeringen viktig for mange..

NRK - 1 time siden

16-åring tatt etter machete-trusler

Det var en 16 år gammel gutt som brukte kniv eller machete til å true noen ved Jordal ungdomsskole i Oslo. Politiet mistenker en konflikt i et kriminelt miljø. Ingen ble fysisk skadet.

NRK - 45 minutter siden

Ap sier ja til E18 vest for Oslo

Et klart flertall i Arbeiderpartiets stortingsgruppe går inn for ny E18 fra Lysaker til Ramstadsletta i Bærum. Det kan bety flertall når Stortinget behandler saken 18. juni, melder Budstikka.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt