NRK > Nyheter

Friday, 22 November, 00:29

NRK - 02 Jul 19 kl. 06:50

Pågrepet med ladd pistol i Oslo

Politiet i Oslo fikk tirsdag morgen melding om en person som var i besittelse av en pistol. Etter kort tid gjorde en politipatrulje funn av en ladd pistol på en person, som ble pågrepet og kjørt i arrest, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepetmed , ladd, pistoli , Oslo
P4 - 02 Jul 19 kl. 07:06

Pågrep mann med ladd pistol

En mann er arrestert etter å ha blitt pågrepet med en ladd pistol i Brugata i Oslo sentrum i morgentimene. Politiet har ikke fått melding om at noen er blitt truet av mannen..

NRK - 02 Jul 19 kl. 07:26

To menn pågrepet

Politiet har pågrepet to menn i 20 og 30-årene i Grubbegata i Oslo sentrum. I forbindelse med pågripelsen ble det funnet en ladd pistol. Mennene er kjørt i arresten..

P4 - 12 Oct 19 kl. 10:29

Person pågrepet med pistol i Oslo

En person er pågrepet med en pistol på Majorstua i Oslo. Ifølge politiet hadde personen pistolen i hånda før pågripelsen. Politiet har ikke fått meldinger om at noen skal ha blitt truet med våpnet..

NRK - 12 Oct 19 kl. 10:21

Pågrepet med pistol i Oslo

En person ble pågrepet med en pistol på Majorstua i Oslo sentrum lørdag morgen. Ifølge politiet bar personen pistolen i hånden før pågripelsen. Politiet har ikke fått meldinger om at noen skal ha blitt truet noen med våpenet..

P4 - 01 Aug 19 kl. 22:16

Funn av pistol på Oslo S

Politiet har i kveld gjort funn av en pistol i en oppbevaringsboks på Oslo S. Kort tid etterpå dukket det opp en person for å hente pistolen, men han ble da pågrepet..

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 10:49

Mann med pistol pågrepet i Oslo

Politiet pågrep lørdag formiddag en mann som gikk rundt med en pistol i Bogstadveien i Oslo sentrum..

Aftenposten - 02 Jul 19 kl. 07:34

Mann pågrepet etter funn av skarpladd pistol

En mann er pågrepet av politiet etter at vitner så ham holdende en pistol på åpen gate i Oslo sentrum tirsdag morgen..

NRK - 16 Jun 19 kl. 00:26

Mann med pistol pågrepet

I Sandefjord er en mann pågrepet for våpenbesittelse, etter at en tipser så mannen med en pistol i hånda. I forbindelse med arrestasjonen har politiet beslaglagt en startpistol. Det skriver de på Twitter..

NRK - 01 Aug 19 kl. 23:26

Fant pistol i oppbevaringsskap

Vektere på Oslo S fant i dag en pistol da de undersøkte et oppbevaringsskap på stasjonen. Etter kort tid dukket en mann opp som skulle hente innholdet i skapet. Mannen ble da pågrepet av politiet..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 05:58

Mann på Karl Johan skjøt flere skudd i luften med pistol

En mann er pågrepet av politiet etter at han skal ha skutt i luften med pistol ved Karl Johan i Oslo sentrum natt til tirsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tallet på døde stiger etter angrep

Tallet på døde soldater er oppjustert til 43 etter at ekstremister angrep soldater i Mali mandag, opplyser militære kilder. Soldater fra Mali og Niger ble angrepet nær byen Tbankort mens de var på patrulje. Angriperne blir omtalt som terrorister..

NRK - 30 minutter siden

Opprørspoliti mot begravelsesfølge

Boliviansk opprørspoliti brukte tåregass for å spre tusenvis av mennesker som fulgte fem døde demonstranter til graven i hovedstaden La Paz torsdag. De fem var blant de åtte som ble drept i sammenstøt mellom demonstranter og politi..

NRK - 1 time siden

Kritiske til å nekte kroanbrenning

Både professor Eivind Smith og fagdirektør Anine Kierulf reagerer på politidirektørens ordre om å nekte brenning av religiøse symboler. Politiet bekrefter overfor Filter at ordren var basert på straffelovens paragraf 185 om hatefulle ytringer..

NRK - 1 time siden

Når ikke antibiotikamål

Helsevesenet når ikke målet om en reduksjon på 30 prosent i antibiotikabruken innen 2020. Det viser en rapport fra Helsedirektoratet, skriver NTB. Siden 2012 har bruken av antibiotika gått ned med 24 prosent...

NRK - 1 time siden

Store demonstrasjoner i Colombia

Over hundre tusen mennesker i Colombia deltok torsdag i demonstrasjoner mot president Ivan Duque og hans økonomiske politikk. De protesterte blant annet mot økt økonomisk ulikhet og regjeringens angivelige planer om å heve pensjonsalderen..

NRK - 2 timer siden

«Hvaldimir» har flyttet sørover

Hvithvalen «Hvaldimir» som i forrige måned forlot havna i Hammerfest, har dukket opp i Sørkjosen i Nordreisa i Troms, skriver iFinnmark. Den tamme hvalen dukket først opp utenfor Rolfsøya i Finnmark i slutten av april..

NRK - 3 timer siden

Kaller tiltalen et kuppforsøk

Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu kaller korrupsjonstiltalen mot ham for et kuppforsøk, og sier han ikke vil gå av. Den israelske riksadvokaten kunngjorde i dag at det er tatt ut tiltale for bestikkelser, svindel og tillitsbrudd..

NRK - 3 timer siden

Bloomberg har registrert seg

Milliardær og tidligere New York-ordfører Michael Bloomberg (77) har registrert seg for å delta i Demokratenes nominasjonskamp foran presidentvalget i USA neste år. Han har likevel ennå ikke bestemt seg for om han skal delta..

NRK - 3 timer siden

Slutter med sekstimers arbeidsdag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag har jobbet seks timer om dagen de siste 12 åra, men nå er det slutt. Grunnen er at selskapet må kutte kostnader. Tine anslår at de kan spare omtrent åtte millioner kroner på dette..

NRK - 3 timer siden

Oppretter lokalkontor på Svalbard

To ansatte ved et nytt lokalkontor for Nærings- og fiskeridepartementet på Svalbard skal forvalte 98,75 prosent av øygruppa. De ansatte skal etter planen være på plass i april 2020..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt