NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:05

NRK - 10 Aug 18 kl. 00:26

Pågrepet med balltre i Porsgrunn

En mann er kjørt til sykehus med smerter i ryggen etter å ha blitt slått ned av en annen mann med et balltre i Porsgrunn. En mann i 50-årene er pågrepet, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Porsgrunn, Sør, Twitter

Dele artikeln

116 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepetmed , balltrei , Porsgrunn
Aftenposten - 10 Aug 18 kl. 00:42

Mann til sykehus etter å ha blitt slått med balltre

En mann i 50-årene er pågrepet i Storgata i Porsgrunn etter at han, ifølge flere vitner, slo en annen mann med balltre. Fornærmede er kjørt til sykehus..

Aftenposten - 18 Apr 18 kl. 23:00

19-åring pågrepet etter ran i Porsgrunn

En 19 år gammel mann er pågrepet etter at en 91 år gammel kvinne ble fraranet vesken si på åpen gate i Porsgrunn onsdag ettermiddag.

Dagbladet - I førrgår: 03:10

Mann slått bevisstløs i Porsgrunn

En mann tidlig i 20-årene er fraktet med ambulanse til sykehus etter at han ble slått bevisstløs i Porsgrunn natt til tirsdag. En person er pågrepet..

Dagbladet - I førrgår: 03:10

Mann til sykehus etter voldshendelse i Porsgrunn

En mann tidlig i 20-årene er fraktet med ambulanse til sykehus etter en uavklart voldshendelse i Porsgrunn natt til tirsdag. En person er pågrepet..

Aftenposten - 12 Aug 18 kl. 07:20

Tre berusede menn truet mann med våpen i Porsgrunn

Tre berusede menn truet en annen mann med et våpen i Brevik i Porsgrunn natt til søndag. Personene er pågrepet av politiet..

Dagbladet - 10 Aug 18 kl. 02:47

Mann til sykehus etter å ha blitt slått med balltre

Mann i 50-åra pågrepet..

NRK - 27 Jul 18 kl. 09:47

Arrestert for blotting i Porsgrunn

Politiet har arrestert ein mann i 20-åra i Porsgrunn. Mannen er sikta for blotting i nærleiken av Porsgrunn porselensfabrikk. Det skal vere fleire som har sett at mannen blotta seg, melder politiet på Twitter..

Aftenposten - 03 May 18 kl. 21:01

Storbrann i Porsgrunn ute av kontroll – nabobygg evakueres

Det brenner i trehusbebyggelsen i Storgata i Porsgrunn sentrum. Det er fare for spredning, og nabobygg blir evakuert..

Hegnar.no - 04 May 18 kl. 07:24

Storbrannen i Porsgrunn er slukket

Brannen i den gamle, verneverdige trehusbebyggelsen i Porsgrunn er slukket. Brannvesenet er fortsatt på stedet for å hindre an den blusser opp igjen..

NRK - 31 Jul 18 kl. 12:15

Drukningsulykke i Porsgrunn

AMK har meldt om ei drukningsulykke i Versvika i Porsgrunn klokka 11.29. Personen blir frakta med ambulanse til Skien sjukehus der luftambulanse ventar.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt