NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 07:29

NRK - 10 Aug 18 kl. 00:26

Pågrepet med balltre i Porsgrunn

En mann er kjørt til sykehus med smerter i ryggen etter å ha blitt slått ned av en annen mann med et balltre i Porsgrunn. En mann i 50-årene er pågrepet, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Porsgrunn, Sør, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepetmed , balltrei , Porsgrunn
Aftenposten - 10 Aug 18 kl. 00:42

Mann til sykehus etter å ha blitt slått med balltre

En mann i 50-årene er pågrepet i Storgata i Porsgrunn etter at han, ifølge flere vitner, slo en annen mann med balltre. Fornærmede er kjørt til sykehus..

NRK - 02 Sep 18 kl. 01:34

Mann knuste 13 ruter med balltre

En mann i Trondheim har knust 13 vindusruter i bakgården til et hotell med et balltre, melder politiet i Trøndelag. Mannen er pågrepet av politiet og blir anmeldt for skadeverk..

Aftenposten - 18 Apr 18 kl. 23:00

19-åring pågrepet etter ran i Porsgrunn

En 19 år gammel mann er pågrepet etter at en 91 år gammel kvinne ble fraranet vesken si på åpen gate i Porsgrunn onsdag ettermiddag.

NRK - 14 Oct 18 kl. 18:37

Mann angrep person med balltre

En mann fra Lillehammer er pågrepet for å ha angrepet og slått en annen person med balltre. Personen som ble angrepet fikk slag på hofte og albue. Politiet Innlandet sier mannen er en kjenning av politiet og oppretter sak..

Dagbladet - 14 Aug 18 kl. 03:10

Mann slått bevisstløs i Porsgrunn

En mann tidlig i 20-årene er fraktet med ambulanse til sykehus etter at han ble slått bevisstløs i Porsgrunn natt til tirsdag. En person er pågrepet..

Dagbladet - 14 Aug 18 kl. 03:10

Mann til sykehus etter voldshendelse i Porsgrunn

En mann tidlig i 20-årene er fraktet med ambulanse til sykehus etter en uavklart voldshendelse i Porsgrunn natt til tirsdag. En person er pågrepet..

Aftenposten - 12 Aug 18 kl. 07:20

Tre berusede menn truet mann med våpen i Porsgrunn

Tre berusede menn truet en annen mann med et våpen i Brevik i Porsgrunn natt til søndag. Personene er pågrepet av politiet..

Dagbladet - 10 Aug 18 kl. 02:47

Mann til sykehus etter å ha blitt slått med balltre

Mann i 50-åra pågrepet..

NRK - 27 Jul 18 kl. 09:47

Arrestert for blotting i Porsgrunn

Politiet har arrestert ein mann i 20-åra i Porsgrunn. Mannen er sikta for blotting i nærleiken av Porsgrunn porselensfabrikk. Det skal vere fleire som har sett at mannen blotta seg, melder politiet på Twitter..

VG - Igår: 20:13

Sofiemyr: Jakter to menn etter angrep med balltre

En mann er fraktet til Ullevål sykehus etter å ha blitt slått i hodet med et balltre. Politiet mistenker to østeuropeiske menn for å stå bak angrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Se Politisk kvarter

Raseri etter at Hareide tapte kampen om Krfs største fylkeslag.

NRK - 45 minutter siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 1 time siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 1 time siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 18 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 2 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 2 timer siden

Ni omkom i jordskred i Colombia

Minst ni personer, inkludert fem barn, omkom i et jordskred nord i Colombia. Flere personer er savnet. Skredet, som ble utløst av store nedbørsmengder, fant sted søndag, opplyser lokale medier..

NRK - 3 timer siden

Orkanen Willa oppgradert til nivå 4

Orkanen «Willa» som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NCH. Det er ventet store nedbørsmengder og kraftig vind på kysten når orkanen er ventet å ankomme tirsdag..

NRK - 3 timer siden

Søreide mener Russland har skylden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til Klassekampen at det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten. Utenriksministeren skriver at avtalen har vært viktig..

NRK - 4 timer siden

Har ikke råd til tannbehandling

En av tre nordmenn enten utsetter eller unnlater å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, ifølge en undersøkelse gjort for FriFagbevegelse og Dagsavisen. 14 prosent svarer at de har måttet ta opp lån for å kunne finansiere nødvendig tannbehandling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt