NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:42

NRK - 10 Aug 18 kl. 00:26

Pågrepet med balltre i Porsgrunn

En mann er kjørt til sykehus med smerter i ryggen etter å ha blitt slått ned av en annen mann med et balltre i Porsgrunn. En mann i 50-årene er pågrepet, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Porsgrunn, Sør, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepetmed , balltrei , Porsgrunn
Aftenposten - 10 Aug 18 kl. 00:42

Mann til sykehus etter å ha blitt slått med balltre

En mann i 50-årene er pågrepet i Storgata i Porsgrunn etter at han, ifølge flere vitner, slo en annen mann med balltre. Fornærmede er kjørt til sykehus..

NRK - 02 Sep 18 kl. 01:34

Mann knuste 13 ruter med balltre

En mann i Trondheim har knust 13 vindusruter i bakgården til et hotell med et balltre, melder politiet i Trøndelag. Mannen er pågrepet av politiet og blir anmeldt for skadeverk..

Aftenposten - 18 Apr 18 kl. 23:00

19-åring pågrepet etter ran i Porsgrunn

En 19 år gammel mann er pågrepet etter at en 91 år gammel kvinne ble fraranet vesken si på åpen gate i Porsgrunn onsdag ettermiddag.

NRK - 14 Oct 18 kl. 18:37

Mann angrep person med balltre

En mann fra Lillehammer er pågrepet for å ha angrepet og slått en annen person med balltre. Personen som ble angrepet fikk slag på hofte og albue. Politiet Innlandet sier mannen er en kjenning av politiet og oppretter sak..

Dagbladet - 14 Aug 18 kl. 03:10

Mann slått bevisstløs i Porsgrunn

En mann tidlig i 20-årene er fraktet med ambulanse til sykehus etter at han ble slått bevisstløs i Porsgrunn natt til tirsdag. En person er pågrepet..

Aftenposten - 17 Jan 19 kl. 11:14

16-åring slått med balltre og ranet i Oslo

En 16-år gammel gutt ble slått med balltre og fraranet mobiltelefonen ved Gamle Brennavei på Mortensrud i Oslo..

Dagbladet - 14 Aug 18 kl. 03:10

Mann til sykehus etter voldshendelse i Porsgrunn

En mann tidlig i 20-årene er fraktet med ambulanse til sykehus etter en uavklart voldshendelse i Porsgrunn natt til tirsdag. En person er pågrepet..

Aftenposten - 12 Aug 18 kl. 07:20

Tre berusede menn truet mann med våpen i Porsgrunn

Tre berusede menn truet en annen mann med et våpen i Brevik i Porsgrunn natt til søndag. Personene er pågrepet av politiet..

Dagbladet - 10 Aug 18 kl. 02:47

Mann til sykehus etter å ha blitt slått med balltre

Mann i 50-åra pågrepet..

NRK - 27 Jul 18 kl. 09:47

Arrestert for blotting i Porsgrunn

Politiet har arrestert ein mann i 20-åra i Porsgrunn. Mannen er sikta for blotting i nærleiken av Porsgrunn porselensfabrikk. Det skal vere fleire som har sett at mannen blotta seg, melder politiet på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 15 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 30 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 45 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 45 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt