NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:07

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:07

Pågrepet i sin egen bil

Mannen som er sikta for drapsforsøk på Kapp i Østre Toten i går ble pågrepet i sin egen bil, forteller politiet. En 15 år gammel gutt er fortsatt kritisk skadd etter hendelsen. Det er faren til gutten som er siktet for drapsforsøket..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kapp, Toten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepeti sin , egen, bil
Dagbladet - I førrgår: 09:27

Familie henrettet: Far pågrepet etter åtte år

Mor og fire barn funnet nedgravd i sement i egen hage for åtte år siden. Nå er familiefaren pågrepet..

Dagbladet - 04 Aug 19 kl. 18:36

Mann pågrepet etter alvorlig voldssak på Sunnmøre

En mann er søndag ettermiddag pågrepet, siktet for grov kropsskade mot to personer i sin egen famile..

NRK - 06 Sep 19 kl. 05:13

Skjøt fra egen veranda

En beruset mann i 50-åra avfyrte sent i går kveld skudd med en hagle, ut fra sin egen verandadør på Notodden. Det ble ikke skutt mot personer. Mannen ble pågrepet to timer senere.

P4 - 10 Oct 19 kl. 15:13

Ble pågrepet i bilen

Mannen som er siktet for drapsforsøk på sin egen sønn på Kapp i Oppland i går, ble pågrepet i en bil. Det bekrefter politiet nå i ettermiddag. Han skal ha kjørt fra boligen etter hendelsen, men ble pågrepet etter kort tid, og selve pågripelsen var udramatisk, ifølge politiet.

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 05:06

Mann pågrepet etter brann i egen bolig på Karmøy

En mann i 50-årene er pågrepet etter at boligen han bor i begynte å brenne natt til tirsdag. Mannen vil bli siktet etter brann- og eksplosjonsvernloven..

Dagbladet - 24 Jul 19 kl. 22:45

Politiet: Dattera halshogget sin egen mor - foran barnebarnet

En 25 år gammel kvinne er pågrepet og siktet for mord i Australia..

NRK - 06 Sep 19 kl. 19:18

Kjendisadvokat skutt i Stockholm

Den kjente svenske advokaten Henrik Olsson Lilja, som nylig forsvarte rapstjernen Asap Rocky, ble skutt og såret utenfor sin egen bolig i Stockholm fredag. Politiet etterforsker hendelsen som drapsforsøk og har pågrepet en kvinne i forbindelse med skytingen..

Dagbladet - 22 Sep 19 kl. 23:03

Tiltalt for å ha iscenesatt sin egen forsvinning

Politiet mener mannen plantet blodspor for å gi et ektepar skylda for sin egen forsvinning..

NRK - 25 Sep 19 kl. 10:37

Tre pågrepet etter ran

Tre personer er pågrepet etter melding om at en person ble ranet i bakgården til Sparebanken Sør i Kristiansand sentrum. Politiet skal ha stanset en bil der de tre som er pågrepet oppholdt seg..

Aftenposten - 07 Aug 19 kl. 09:14

To norske statsborgere pågrepet i Tyrkia anklaget for terroristvirksomhet

En mann med norsk statsborgerskap ble i juli pågrepet for tilknytning til den forbudte kurdiske organisasjonen PKK. I juni ble en annen norsk statsborger pågrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 10 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 15 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 30 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 30 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 2 timer siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 3 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 3 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt