NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:35

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:07

Pågrepet i sin egen bil

Mannen som er sikta for drapsforsøk på Kapp i Østre Toten i går ble pågrepet i sin egen bil, forteller politiet. En 15 år gammel gutt er fortsatt kritisk skadd etter hendelsen. Det er faren til gutten som er siktet for drapsforsøket..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kapp, Toten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepeti sin , egen, bil
Dagbladet - 12 Oct 19 kl. 09:27

Familie henrettet: Far pågrepet etter åtte år

Mor og fire barn funnet nedgravd i sement i egen hage for åtte år siden. Nå er familiefaren pågrepet..

Dagbladet - 04 Aug 19 kl. 18:36

Mann pågrepet etter alvorlig voldssak på Sunnmøre

En mann er søndag ettermiddag pågrepet, siktet for grov kropsskade mot to personer i sin egen famile..

NRK - 06 Sep 19 kl. 05:13

Skjøt fra egen veranda

En beruset mann i 50-åra avfyrte sent i går kveld skudd med en hagle, ut fra sin egen verandadør på Notodden. Det ble ikke skutt mot personer. Mannen ble pågrepet to timer senere.

P4 - 10 Oct 19 kl. 15:13

Ble pågrepet i bilen

Mannen som er siktet for drapsforsøk på sin egen sønn på Kapp i Oppland i går, ble pågrepet i en bil. Det bekrefter politiet nå i ettermiddag. Han skal ha kjørt fra boligen etter hendelsen, men ble pågrepet etter kort tid, og selve pågripelsen var udramatisk, ifølge politiet.

NRK - 13 Nov 19 kl. 02:34

Mann pågrepet for vold i Kragerø

En mann i 30-årene er pågrepet i Kragerø, mistenkt for å ha utøvet vold mot sin egen kjæreste. Hun skal ha fått tildelt flere slag i sitt eget hjem. Mannen er nå satt i arrest i påvente av avhør, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 05:06

Mann pågrepet etter brann i egen bolig på Karmøy

En mann i 50-årene er pågrepet etter at boligen han bor i begynte å brenne natt til tirsdag. Mannen vil bli siktet etter brann- og eksplosjonsvernloven..

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 00:07

Nederland: Far pågrepet for å ha holdt familien sin innesperret i flere år

En 67 år gammel far er pågrepet for å ha holdt sin egen familie innesperret i en kjeller på et gårdsbruk i Nederland i flere år..

Dagbladet - 24 Jul 19 kl. 22:45

Politiet: Dattera halshogget sin egen mor - foran barnebarnet

En 25 år gammel kvinne er pågrepet og siktet for mord i Australia..

P4 - 16 Feb 20 kl. 13:26

Tre menn pågrepet for vold mot par

En mann og en kvinne ble utsatt for vold i sin egen bolig ved Framnes i Brumunddal i Innlandet av tre menn i går. Mannen ble utsatt for stump vold og er innlagt på sykehus, mens kvinnen er utskrevet fra legevakt. De tre mistenke er pågrepet og ble enten avhørt i går eller skal det i dag.

P4 - 04 Nov 19 kl. 09:18

Åtte pågrepet etter lastebiltragedien

Åtte personer er nå pågrepet i Vietnam i forbindelse med lastebiltragedien i Essex i England, der 39 vietnamesere ble funnet døde. Det melder Reuters. Det er uklart når de åtte ble pågrepet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 45 minutter siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 45 minutter siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt