P4 > Nyheter

Saturday, 04 April, 11:30

P4 - 10 Oct 19 kl. 16:43

Pågrepet i forbindelse med Ukraina-saken

To menn med koblinger til Donald Trumps advokat Rudy Giuliani er arrestert, mistenkt for brudd på valgkampfinansieringsloven.
Det melder Wall Street Journal.
De to skal ha jobbet sammen med Giuliani i forbindelse med advokatens samtaler med Ukraina om å etterforske presidentkandidat Joe Biden.
Demokratene forbereder riksrettssak mot Donald Trump på grunn av den såkalte Ukraina-saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Donald Trumps, Rudy Giuliani, Wall Street Journal, Giuliani, Ukraina, Joe Biden, Donald Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepeti , forbindelsemed , Ukraina-saken
NRK - 04 Mar 20 kl. 00:00

Prest mistenkt for våpenhandel

Politiet i Ukraina opplyser at de har pågrepet en prest, mistenkt for ulovlig våpenhandel øst i landet. Presten ble pågrepet for flere måneder siden i den nordvestlige delen av Ukraina, men saken ble først kjent tirsdag..

Dagbladet - 08 Dec 19 kl. 19:07

Kjærestens far pågrepet

Svensk politi mener Wilma Andersson (17) ble drept hjemme hos hennes 22 år gamle kjæreste, som er pågrepet og siktet for drap. Søndag bekrefter de at også hans far er pågrepet i forbindelse med saken..

P4 - 12 Oct 19 kl. 07:17

Trumps advokat etterforskes

President Donald Trumps advokat blir etterforsket i forbindelse med kontakten han hadde med Ukraina. Ifølge kilder New York Times har snakket med skal den føderale påtalemyndigheten på Manhatten ha åpnet etterforskning mot Rudy Giulian. De skal se om han brøt reglene i sine samtaler med Ukraina om å etterforske presidentkandidat Joe Biden.

P4 - 04 Nov 19 kl. 09:18

Åtte pågrepet etter lastebiltragedien

Åtte personer er nå pågrepet i Vietnam i forbindelse med lastebiltragedien i Essex i England, der 39 vietnamesere ble funnet døde. Det melder Reuters. Det er uklart når de åtte ble pågrepet.

P4 - 05 Oct 19 kl. 17:19

Anklager kongressen for trakassering

USAs utenriksminister Mike Pompeo anklager nå Kongressen for trakassering i forbindelse med Ukraina-saken. Kongressen krever å få utlevert dokumenter om president Donald Trumps Ukraina-forbindelser. Demokratene har startet riksrettsprosess mot Trump etter at han i en telefonsamtale ba Ukrainas president om å etterforske Joe Biden..

Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 15:55

En fjerde mann er pågrepet i forbindelse med dobbeltdrapet i Bergen

Saken oppdateres..

P4 - 10 Oct 19 kl. 23:44

Stevner minister

Demokratene i Kongressen stevner nå energiminister Rick Perry i forbindelse med hans involvering Ukraina-saken. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Perry har hatt kontakt med Ukrainas president ved flere anledninger, og har blitt trukket inn i saken som kan lede til riksrettssak mot president Donald Trump..

NRK - 04 Dec 19 kl. 17:12

Mann pågrepet etter dødsfall

En mann i 20-årene er pågrepet i forbindelse med et dødsfall i Vest politidistrikt. Han er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand. Saken behandles som et mistenkelig dødsfall, skriver Bergensavisen..

NRK - 22 Nov 19 kl. 16:49

Pågrepet etter kongekrabbe-razzia

Politiet har pågrepet ytterligere to personer i kongekrabbe-saken i forbindelse med razziaen i Tana. – I hvert fall en av disse hadde tilknytning til bedriften vi gikk til aksjon mot, sier Torstein Pettersen ved Finnmark politidistrikt..

P4 - 22 Jul 19 kl. 21:56

Tre pågrepet etter bilran

Tre personer er pågrepet etter at et ungt par fra Litauen ble fraranet en bil på Minnesund i Akershus lørdag kveld. Fem menn skal ha oppsøkt paret og vist frem en pistollignende gjenstand før bilen ble tatt. Politiet har også kontroll på bilene som var etterlyst i forbindelse med saken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Nok en god Høyre-måling

Høyre har hatt kraftig fremgang på flere meningsmålinger den siste uken. Og må fosser partiet frem på en ny mpling, gjort for avisene Klassekampen og Nationen. Der går Høyre frem 5,3 prosentpoeng, og blir Norges største parti, med en oppslutning på 25,9 prosent..

P4 - 15 minutter siden

OPEC utsetter krisemøte

Organisasjonen for oljeproduserende land, OPEC, utsetter et krisemøte som skulle vært holdt mandag. Det utsettes i første omgang til torsdag eller fredag, fordi de trenger mer tid. På mløtet skal landene diskutere kutt i produksjonen for å hindre et ytterligere fall i oljeprisen..

P4 - 15 minutter siden

Kan nekte smittede med demens å gå ut

Koronasmittede med demens kan bli sperret inne på rommene sine. En institusjon på Skedsmo rapporterte nylig om en dement beboer som var smittet, og som ikke klarer å følge retningslinjene for å unngå smitte. Løsningen var å låse vedkommende inne på rommet, skriver Aftenposten.

P4 - 1 time siden

- Fire av fem uten symptomer

- Ifølge en kinesisk studie har fire av fem koronmasmittede ikke hatt symptomer i det hele tatt. Av 166 nye tilfeller som ble påvist onsdag, var 130 symptomfire, skriver tidsskriftet Biritsh medical journal. Forsker ved universitetet i Oxford, Tom Jefferson, sier dette er en liten stikkprøve, men at viruset kan være overalt, dersom dette viser seg å være tilfellet.

P4 - 1 time siden

Siktet for uforsiktig omgang med våpen

Mannen i 50-årene som ble skutt av politiet i Sandnes i går kveld, er siktet for uforsiktig omgang med skytevåpen. Det opplyser politiet nå. Mannen er kjent for politiet fra før.

P4 - 1 time siden

Fester flere steder i natt

Politiet flere steder i landet melder at det i natt har vært fester med mange folk. I Nordland sier politiet at det har vært fest i både garasjer og uteboder. Operasjonsleder Kjetil Kaalaas sier til Dagbladet at ti til 15 personer har vært samlet samtidig, hovedsaklig yngre mennesker, der foreldrene ikke har vært hjemme.

P4 - 2 timer siden

Ber folk gå eller sykle

Kollektivselskapet Ruter ber folk i Oslo om å gå eller sykle hvis de skal ut på tur i påsken. Mange vil være hjemme i hovedstaden i påsken, og da kan det bli trangt på buss, trikk og t-bane. Ruter opplyser at kollektivtrafikken nå primært er for de med oppgaver som er viktige for samfunnet..

P4 - 2 timer siden

Vil gi frisører og folk i varehandel mer utdanning

Ansatte i varehandel, reiseliv og frisører skal få økt kompetanse. Regjeringen gir nå 100 millioner kroner til nye bransjeprogrammer, slik at ansatte i seks ulike bransjer skal få mulighet til kompetanseheving. Koronakrisen har ført til en kraftig økning i antall arbeidsledige og permitterte.

P4 - 2 timer siden

Vil ikke anbefale maske

Folkehelseinsituttet vil ikke anbefale nordmenn å gå med munnbind for å hindre koronasmitte. Verdens helseorganisasjon har så langt ikke anbefalt dette som et tiltak, men sier de nå vurderer det. Avdelingsdirektør i Folkehelseinsituttet, Hanne-Merete Eriksen-Volle sier til NRK at de ikke tror det vil ha effekt ute i samfunnet, men at det er viktig i helsetjenesten..

P4 - 3 timer siden

Klessalget har stupt

Salget av klær fra butikker i Norge falt med 80 prosent de to siste ukene i mars. Det viser en oversikt fra 40 norske kjøpesentre, skriver Finansavisen. 70 prosent av klesbutikkene i Norge ligger i kjøpesentre, og mange har stengt på grunn av sviktende salg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt