NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:41

NRK - I førrgår: 12:01

Pågrepet for trusler

Politiet er i Lakkegata der de har pågrepet en mann for trusler med kniv. Trusselsituasjonen skjedde ute på gata, og politiet ble varslet av vitner til hendelsen. De har vært i kontakt med alle de involverte, ingen er skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lakkegata

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, for, trusler
NRK - 16 maj 22 kl. 10:48

Pågrepet etter å ha truet Nav-ansatte

En mann ble mandag formiddag pågrepet etter at han kom med verbale trusler mot ansatte på Nav i Gyldenløves gate i Kristiansand. – Det var ikke veldig dramatisk, men Nav tok kontakt med oss etter at en bruker hos dem kom med verbale trusler. De ønsket å anmelde ham og få hjelp til å få ham fjernet, sier operasjonsleder Tom Einar Gausdal i Agder politidistrikt til NTB.

Klartale - 22 apr 22 kl. 08:36

Leder sier at folk oftere blir truet på jobb

En ny undersøkelser viser at folk som jobber på Nav har vært utsatt for vold. Hele én av åtte sier i hvert fall det. Det er avisa VG som skriver saken.

NRK - 22 apr 22 kl. 11:38

Mann pågrepet for trusler mot Nav

I Stange er en mann i 50-åra pågrepet etter å ha kommet med trusler mot ansatte ved Nav-kontoret. Han blir også anmeldt for vold mot politiet. Mannen skal ha sparket politifolkene.

Klartale - 16 jun 22 kl. 14:01

Drept for sannheten om regnskogen

To menn satte ut i en båt ut på en elv i Amazonas-jungelen i Brasil. Journalisten Dom Phillips og urfolks-eksperten Bruno Araújo Pereira var om bord. For 12 dager siden ble de meldt savnet.

NRK - 18 jun 22 kl. 23:16

Mann pågrepet for trusler, kjøring av båt og bil i ruspåvirket tilstand

Nødetatene i Porsgrunn rykket lørdag kveld ut etter melding om en båt som hadde gått rundt ved Kulltangbrua. Etter kort tid ble det meldt om at båten var på rett kjøl, og nødetatene avbrøt oppdraget. Men den aktuelle båtføreren la til kai ved Herøya i Porsgrunn, og oppførte seg truende ved en adresse i nærheten.

NRK - 09 jun 22 kl. 17:26

Guvernørkandidat pågrepet av FBI i Michigan

Republikaneren Ryan Kelley, som kjemper om å bli partiets kandidat i guvernørvalget i Michigan, er pågrepet av FBI. Kelley er en av fem republikanere som kjemper om å få stille i guvernørvalget i høst. FBI bekrefter at han ble pågrepet ved sitt hjem i Grand Rapids torsdag.

VG - 23 mar 22 kl. 12:44

Trusler, sjikane og kupp. Byen er selvsagt Bergen

Senterpartister som kaller hverandre «Quisling». Trusler om ekskludering og nedleggelse av lokallag. Påstander om sensur og debatt-nekt.

VG - 31 mar 22 kl. 16:33

Klinikk etter at russisk kvinne ble nektet helsehjelp: - Mottar hets og trusler

Jeløy Fysioterapi sier de har mottatt trusler etter at det ble kjent at russiske Elena Kasin (53) ble spurt ut om sine holdninger til Ukraina-krigen før hun skulle til behandling..

NRK - 07 apr 22 kl. 08:39

Politiet får 641 millioner til arbeidet med ukrainske flyktninger

Pengene skal gå til å styrke politiets arbeid med registrering i Norge og evakuering av flyktninger fra Ukrainas naboland. Pengene går også til arbeidet rettet mot sammensatte trusler, det kommer frem i en pressemelding fra politiet. 588 millioner kroner skal i hovedsak gå til stillinger, utstyr og leie av lokaler.

NRK - 11 apr 22 kl. 15:38

Krever at Google fjerner trusler

Russlands organ for tilsyn og overvåkning av massemedia. (Roskomnadzor) krever at Google umiddelbart går i gang med å fjerne trusler mot russiske brukere fra deres plattformer, melder Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Leteaksjon etter mann i Gjerstad

En mann er ikke kommet tilbake etter en tur i Gjerstad i Agder. Det er iverksatt leteaksjon, hvor politiet er på stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet..

NRK - 15 minutter siden

Macron: – Står sterkere mot hatet sammen

Frankrikes president Emmanuel Macron uttrykker medfølelse med ofrene og det norske folk i en Twitter-melding på norsk etter skytingen i Oslo. – Oslo ble i natt rammet av en grusom handling utført av en islamistisk terrorist. Min medfølelse går til ofrene og til deres pårørende, til de skadde og til det norske folk, skriver den franske presidenten på Twitter.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 45 minutter siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 1 time siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 1 time siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 2 timer siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com