Dagbladet > Utenriks

Tuesday, 07 April, 05:17

Dagbladet - 26 Mar 20 kl. 19:58

Pågrepet for sex-fest

Seks personer er blitt pågrepet av spansk politi, etter at de skal ha vært ei uke på fest på et bordell i Madrid. De er siktet for karantenebrudd..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Madrid

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, for, sex-fest
NRK - 26 Mar 20 kl. 20:12

Måtte avslutte fest per telefon

Politiet måtte ringe for å få avslutta ein fest i Ålesund. Om lag 10 – 20 ungdommar skal ha hatt fest i eit naust, og flytta seg seinare til fjøra. Dei fekk pålegg på telefon om å avslutte..

P4 - 23 Mar 20 kl. 14:14

Dro på fest - fikk bot på 20.000

En person må betale 20.000 kroner i bot etter å ha dratt på fest i helgen. Personen er bekreftet smittet av koronaviruset, og brot isolasjonen for å dra på fest natt til i går, opplyser Vest politidistrikt.

P4 - 23 Mar 20 kl. 14:14

20.000 i forelegg etter fest

En person må betale 20.000 kroner i bot etter å ha dratt på fest i helgen. Personen er bekreftet smittet av koronaviruset, og brot isolasjonen for å dra på fest natt til i går, opplyser Vest politidistrikt.

Dagbladet - 23 Mar 20 kl. 14:19

Coronasmittet får 20 000 i bot etter fest

Dro på fest selv om personen hadde fått påvist coronasmitte..

VG - 23 Mar 20 kl. 14:22

Coronasmittet gikk på fest – fikk 20.000 i bot

En coronasmittet person er ilagt et forelegg etter å ha gått på fest natt til søndag..

VG - 23 Mar 20 kl. 14:22

Coronasmittet gikk på fest – fikk 20.00 i bot

En coronasmittet person er ilagt et forelegg etter å ha gått på fest natt til søndag..

P4 - 12 Jan 20 kl. 11:16

Flere skutt på fest

Fem personer har blitt skutt på en fest i byen Aurora i Colorado i USA. De fem, tre ungdommer og to voksne, ligger på sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader. Gjerningsmannen er fortsatt på frifot..

P4 - 12 Jan 20 kl. 11:16

Fem skutt på fest

Fem personer har blitt skutt på en fest i byen Aurora i Colorado i USA. De fem, tre ungdommer og to voksne, ligger på sykehus med alvorlige, men trolig ikke livstruende skader. Gjerningsmannen er fortsatt på frifot..

NRK - 06 Jan 20 kl. 02:25

Hollywood byr opp til fest

Hollywood er klar til fest når Golden Globe i natt arrangeres for 77. gang. Netflix er en av dem som ventes å kunne feire gjennom natta.

VG - 25 Mar 20 kl. 11:36

NFF ville holde søknad om EM-fest hemmelig

Norges Fotballforbund planla en skikkelig EM-fest på Rådhusplassen til sommeren. Søknaden ville NFF holde skjult for allmennheten..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Kennedy-barnebarn funnet død

Barnebarnet til Robert Kennedy, Maeve Kennedy Townsend McKean (40) ble mandag kveld funnet død. Letemannskaper hadde letet etter henne og sønnen Gideon (8) siden torsdag..

Dagbladet - 1 time siden

Slik utviklet sykdommen seg

Ønsker om god bedring strømmet inn etter at helsesituasjonen til Storbritannias statsminister Boris Johnson forverret seg dramatisk mandag kveld. Han får nå intensivbehandling for covid-19..

Dagbladet - 8 timer siden

Boris Johnson overført til intensivavdeling

Storbritannias corona-syke statsminister Boris Johnson er overført til intensivavdeling etter at tilstanden hans har forverret seg..

Dagbladet - 7 timer siden

Slik kan coronaviruset ende

COVID-19 er både aggressivt og uforutsigbart, men ekspertene har likevel funnet fram sine mest sannsynlige scenarioer for framtida til viruset..

Dagbladet - 13 timer siden

- Ute av kontroll

Ecuador prioriterer å betale millioner i utenlandsgjeld, istedenfor å hjelpe helsevesenet, melder lokale medier. Nå ser leger seg nødt til å sende hjem folk for å dø..

Dagbladet - 16 timer siden

637 nye dødsfall i Spania

Tallet på koronarelaterte dødsfall i Spania har økt med 634 det siste døgnet, den laveste økningen på ti dager, ifølge helsemyndighetene i landet..

Dagbladet - 16 timer siden

Kalte corona «hysteri». Døde av viruset

En amerikansk pastor erklærte corona-oppstyret som overdrevet. En måned seinere døde han av viruset..

Dagbladet - 16 timer siden

Radiokanal: Elever holdes hjemme i Sverige

I Sverige holdes fortsatt skoler og barnehager åpne. Nå opplyser rektorer og lærere overfor P4 Göteborg at mange friske barn holdes hjemme..

Dagbladet - 18 timer siden

Her søker sørkoreanere jobb

Verden i coronaens tid: Drive-in-gudstjeneste i Seoul, ansiktsskjold for babyer, ropende droner som ber folk holde avstand - og hjemmelagde ansiktsmasker i Peru..

Dagbladet - 20 timer siden

Sparket kaptein corona-smittet

Kaptein Brett E. Crozier på hangarskipet USS Theodore Roosevelt fikk sparken fordi han ville sette i land 90 prosent av mannskapet sitt på grunn av corona-fare. Nå er han selv smittet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt