P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 09:16

P4 - 19 Oct 19 kl. 07:23

Pågrepet etter vold

To menn i 30-årene er pågrepet av politiet etter en voldshendelse på et utested på Råholt ved Eidsvoll i natt.
De to skal ifølge politiet ha slått ned og sparket en annen mann. Han ble hentet av ambulanse etter hendelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
Råholt, Eidsvoll

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, etter, vold
P4 - 16 Feb 20 kl. 18:21

Tre pågrepet etter vold

Tre menn fra Oslo er pågrepet etter en voldshendelse i Brumunddal. Væpnet politi rykket ut til en adresse sent i går kveld etter at en mann og kvinne som bodde i boligen, ble utsatt for vold. Ingen av dem ble alvorlig skadd..

VG - 27 Oct 19 kl. 02:19

Fem pågrepet for vold og ran i Oslo

Fem gutter i slutten av tenårene er pågrepet etter at en mann ble ranet og flere andre ble utsatt for vold på Bjerke i Oslo..

P4 - 25 Jan 20 kl. 07:41

Ingen pågrepet etter vold

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene meldte til politiet at han ble angrepet og utsatt for vold i Asker i går kveld. Mannen ble sendt til legevakt for undersøkelse med mindre skader. Politiet søkte etter tre gjerningspersoner, uten funn..

Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 06:57

Fem pågrepet for vold og ran i Oslo

Fem personer er pågrepet etter at en person ble utsatt for vold og ran av en jakke på Økern i Oslo..

NRK - 10 Nov 19 kl. 17:53

Flere pågrepet - mistenkt for vold

Fire personer er pågrepet etter at en mann ble funnet skadet på en adresse i Kristiansand. Politiet opplyser at de etterforsker saken som vold. Den skadede er fraktet til sykehus, det er ikke kjent hvor skadet han er..

P4 - 25 Nov 19 kl. 21:52

To pågrepet for vold

To personer er pågrepet etter at en person i 20-årene ble angrepet og utsatt for vold i Kristiansand i kveld. 20-åringen ble slått og sparket og truet med kniv, men skal ikke ha blitt alvorlig skadet. Det er ikke kjent om gjerningspersonene og fornærmede kjente hverandre fra før..

P4 - 12 Dec 19 kl. 16:30

Pågrepet etter vold i Mandal

En person er pågrepet og siktet for vold mot en mann i 70-årene i Mandal i dag. Personen vil bli forsøkt avhørt i løpet av kvelden, opplyser politiet. Mannen i 70-årene er innlagt på Sørlandet sykehus med alvorlige skader..

NRK - 25 Jan 20 kl. 03:55

Ingen pågrepet etter vold

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble angrepet og utsatt for vold i Asker fredag kveld. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld..

NRK - 11 Oct 19 kl. 02:55

Mann pågrepet for vold og trusler

En mann er pågrepet etter at han utsatte fire personer for vold på Grønland i Oslo. Mannen truet, bet og spyttet senere på politiet. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 0.

NRK - 21 Nov 19 kl. 14:47

Fire pågrepet for vold mot kvinne

Politiet har pågrepet tre menn og en kvinne etter at en kvinne har blitt utsatt for vold i Sandnes i Rogaland, melder Dagbladet. Kvinnen blir ivaretatt av helsepersonell, og politiet sier de jobber med å finne ut av hva som har skjedd..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

- Trump gjør krisen dypere

President Donald Trump forsterker krisen i USA gjennom å fortsette å spille folk ut mot hverandre. Det mener Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre. Støre sier tidligere presidenter har vært gode til å uttrykke medfølelse som nasjonen kunne identifisere seg med, men at man ikke ser dette hos Trump.

P4 - 1 time siden

I 2040 er vi seks millioner

Vi har hørt om eldrebølgen lenge - og om bare ti år viI vi for første gang være flere eldre enn barn og unge i Norge. Det viser en ny prognose som SSB la fram i dag. Lavere befolkningsvekst, samt flere og eldre innvandrere er noen av trendene som vil prege befolkningsutviklingen.

P4 - 2 timer siden

Skoler får ikke dekket koronautgifter

Seks av ti skoler har ikke fått dekket ekstrautgifter i forbindelse med koronasituasjonen. Det kommer frem i en undersøkelse Respons analyse. Leder Steffen Handal i Utdanningsforbundet mener skolebarna indirekte tar regningen ved at de får kutt i tilbudet.

P4 - 1 time siden

– Førstegangskjøpere blir vinnerne i årets marked

Norges Eiendomsmeglerforbund spår godt år for førstegangskjøpere. Sjeføkonom er uenig..

P4 - 2 timer siden

Oljeprisen over 40 dollar

Oljeprisen har i dag passert 40 dollar for første gang på tre måneder. Rykter om at Opec kan samle seg tidligere enn først ventet for å diskutere produksjonskutt, er hovedårsaken til det. Møtet skal ifølge ryktene holdes allerede i morgen, melder E24..

P4 - 1 time siden

Tegnell mener flere tiltak burde vært innført

Sverige burde ha satt inn flere tiltak mot kornaviruset fra begynnelsen av. Det erkjenner statsepidemiolog Anders Tegnell. Til Sveriges Radio sier han at om landet skulle støte på samme sykdom, med nøyaktig det man vet om korona i dag, så tror han at de hadde valgt å gjøre noe midt i mellom det som Sverige har gjort og resten av verden har gjort.

P4 - 3 timer siden

9 nye tilfeller

9 nye tilfeller av koronasmitte er registrert i Norge siste døgn. I alt 32 personer får behandling på sykehus for covid-19, viser tallene fra Folkehelseinstituttet..

P4 - 3 timer siden

Tangen vil sponse Nasjonalmuseet

Mannen som skal passe på vår nasjonale pengebinge, vil også passe på våre nasjonale kunstskatter. Påtroppende oljefondssjef Nicolai Tangen vil nemlig sponse Nasjonalmuseet, skriver Aftenposten. Tangen selv vil ikke kommentere opplysningene, men ifølge avisen er det dialog om en sponsoravtale som i første gang skal vare i tre år.

P4 - 2 timer siden

Sparkesyklist alvorlig skadd

En mann i 20-årene er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader etter et uhell med elektrisk sparkesykkel. Mannen ble funnet bevisstløs på en gang- og sykkelsti i Sandefjord like før kl 01 i natt. Mannen ble først fraktet til sykehuset i Vestfold, men er nå overført til Ullevål for en operasjon.

P4 - 2 timer siden

-Kommunene må samarbeide bedre om flom

-Kommunene må samarbeide mer på tvers når det er fare for flom. Det sier direktør i Direktoratet for Samfunnsikkerhet og Beredskap, Elisabeth Sørbøe Aarsæther. Hun er bekymret for storflommen som er ventet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt