P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 16:00

P4 - 19 Oct 19 kl. 07:23

Pågrepet etter vold

To menn i 30-årene er pågrepet av politiet etter en voldshendelse på et utested på Råholt ved Eidsvoll i natt.
De to skal ifølge politiet ha slått ned og sparket en annen mann. Han ble hentet av ambulanse etter hendelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
Råholt, Eidsvoll

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, etter, vold
VG - 27 Oct 19 kl. 02:19

Fem pågrepet for vold og ran i Oslo

Fem gutter i slutten av tenårene er pågrepet etter at en mann ble ranet og flere andre ble utsatt for vold på Bjerke i Oslo..

Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 06:57

Fem pågrepet for vold og ran i Oslo

Fem personer er pågrepet etter at en person ble utsatt for vold og ran av en jakke på Økern i Oslo..

NRK - 10 Nov 19 kl. 17:53

Flere pågrepet - mistenkt for vold

Fire personer er pågrepet etter at en mann ble funnet skadet på en adresse i Kristiansand. Politiet opplyser at de etterforsker saken som vold. Den skadede er fraktet til sykehus, det er ikke kjent hvor skadet han er..

NRK - 11 Oct 19 kl. 02:55

Mann pågrepet for vold og trusler

En mann er pågrepet etter at han utsatte fire personer for vold på Grønland i Oslo. Mannen truet, bet og spyttet senere på politiet. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 0.

P4 - 28 Oct 19 kl. 22:14

Pågrepet for vold mot vekter på sykehus

En mann i 30-årene er pågrepet for å ha utøvd vold mot en vekter ved Haukeland sykehus i Bergen. Mannen ble stoppet mistenkt for tyveri da han slo vekteren med et stålrør og en hammer. Politiet leter etter en gjerningsperson til som var involvert i hendelsen.

P4 - 11 Oct 19 kl. 05:50

Pågrepet etter vold

En mann i 30-årene er pågrepet for vold mot fire personer på Grønland i Oslo i natt. De fire ble slått, og en av dem blødde etter å ha blitt bitt, ifølge politiet. Og da politiet kom til stedet ble de bitt, spyttet på og mannen kom også med trusler.

P4 - 20 Oct 19 kl. 11:15

Tre pågrepet etter vold

Ytterligere en person er nå pågrepet etter at en mann i 20-årene ble slått og sparket på Majorstua i Oslo i natt. Mannen har forklart at han ble slått og sparket i hodet av fire eller fem unge personer. Fra før var to personer pågrepet i saken..

NRK - 30 Aug 19 kl. 01:58

Mann pågrepet for vold

En mann er pågrepet for å ha truet en kvinne med kniv i en leilihet på Damsgård i Bergen. Kvinnen skal også ha blitt utsatt for vold. Hun er sendt til Legevakten for sjekk, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

P4 - 12 Oct 19 kl. 13:31

Person skadet etter vold

En mann er fraktet til St.Olavs hospital etter en voldshendelse i Ålen. Ifølge politiet er en annen mann pågrepet etter å ha utøvd vold og truet personer med kniv.

P4 - 30 Aug 19 kl. 05:37

Pågrepet for vold mot kvinne

En mann er pågrepet for vold og knivtrusler mot en kvinne i Bergen i natt. Hendelsen fant sted i kvinnens leilighet, men relasjonen mellom de to er uklar. Kvinnen skal ikke være kritisk skadd.

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

19 års fengsel for drap

En 54 år gammel mann er dømt til 19 års fengsel for å ha drept eks-kona og forlatt sin ett år gamle datter alene med sin døde mor på Notodden i fjor. Det melder NRK. Straffen i Agder Lagmannsrett er den samme som han fikk i Aust-Telemark tingrett.

P4 - 1 time siden

Ikke mistenkelig dødsfall

Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe straffbart med den 36 år gamle mannen som ble funnet død i Vanassen i Stavanger lørdag. De opplyser i dag at de ser på det som en drukningsulykke..

P4 - 1 time siden

Eksplosjon på skole i Sverige

En person er kjørt til sykehus etter en eksplosjon på en skole i Helsingborg i Sverige rundt klokken ett i dag. Personen skal ikke være alvorlig skadet, melder SVT. Politiets bombegruppe er på vei til stedet for å undersøke at det ikke er flere gjenstander som kan eksplodere.

P4 - 1 time siden

Jehovas vitner beholder statsstøtten

Jehovas vitne får beholde statsstøtten selv om medlemmene i trossamfunnet ikke får stemme ved valg. Fylkesmannen i Oslo og Viken har konkludert med at det ikke er et juridisk holdbart grunnlag for å trekke statsstøtten tilbake, melder Dagbladet. Da det ble kjent i høst at medlemmer blir ekskludert om de stemmer, ba barne- og familieministeren Fylkesmannen vurdere statstøtten..

P4 - 1 time siden

Arbeidstilsynet: - Alvorlig at ledere ikke blir mer bevisste

- Nå må ledere ta ansvar og sette seksuell trakassering på dagsorden. Det er den klare oppfordringen fra direktør Trude Vollheim i Arbeidstilsynet. En ny undersøkelse Kantar har gjort for NHO viser at 8 av 10 spurte mener ledelsen har for lite fokus på seksuell trakassering opp mot julebordsesongen..

P4 - 1 time siden

- Et svik fra de folkevalgte

Det er de folkevalgte på Stortinget som har sviktet når togtilbudet er så dårlig som i dag. Det sier leder i Pendlerforeningen, Willy Frantzen. I en fersk undersøkelse fra Vy faller kundenes tilfredshet som en stein på samtlige av landets togstrekninger..

P4 - 2 timer siden

Fikk tilbud om helsehjelp drapsdagen

Politiet ble varslet om den 27 år gamle mannen som er siktet for knivdrap i Florø i Sogn og Fjordane natten før drapet skjedde. Han skal ha forsøkt å ta seg inn i en privatbolig og oppførte seg truende, og eieren ringte politiet. Politiet skal så ha varslet den lokale legevakten, melder Bergens Tidende.

P4 - 2 timer siden

Utsetter åpningen av Nasjonalmuseet

Åpningen av det nye Nasjonalmuseet er utsatt. I følge NTB blir det nå ikke åpnet før våren 2021. Etter planen skulle det åpnet for publikum til neste år.

P4 - 2 timer siden

Jordskredfare på Østlandet

Det er jordskredfare for deler av Østlandet nå, Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå. Det ventes mye nedbør, opp mot 40 millimeter i døgnet fram til tirsdag. Samtidig skal temperaturene stige så det blir regn og snøsmelting.

P4 - 3 timer siden

Ungdomsskole evakuert

387 elever ved Eidsberg Ungdomsskole i Østfold ble evakuert i ettermiddag etter at flere fikk pustebesvær. Opp mot 200 elever skal ha fortalt om ubehagelig lukt og svie i øynene og de sjekkes av helsepersonell og lege. Politiet undersøker om det kan være pepperspray eller CS-gass som er utløst..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt