P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 00:57

P4 - 09 Apr 20 kl. 07:43

Pågrepet etter trusler med våpen

Tre menn i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha truet flere personer med et våpen på Grünerløkka i Oslo i natt.
Flere oppfattet situasjonen som alvorlig, opplyser politiet.
Det ble funnet et replikavåpen i området der de tre ble pågrepet og politiet tror at dette våpenet trolig ble kastet vekk da patruljen nærmet seg..
Les mer på P4


Les mer om:
Grünerløkka, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, etter, truslermed , våpen
P4 - 13 Apr 20 kl. 07:08

Anmeldt for vold og trusler mot naboer

En mann i 20-årene er pågrepet for vold og trusler mot flere naboer i Sykkylven i Møre og Romsdal. Han ble pågrepet i natt etter å ha romstert inne hos en nabo, kastet ting rundt seg, og skadd en mann i 60-årene, melder NTB. Mannen anmeldes for skremmende og truende oppførsel, skadeverk og kroppsskade.

Aftenposten - 09 Apr 20 kl. 07:33

Tre menn pågrepet etter trusler med våpen i Oslo

Tre menn i 30-årene er pågrepet av politiet i Oslo etter at de skal ha truet flere personer med et våpen på Grünerløkka natt til torsdag..

P4 - 06 Feb 20 kl. 22:17

49 trusler mot skoler

Siden midten av januar har det kommet 49 trusler mot skoler i Trøndelag. Dette er blant annet trusler om skoleskyting. Politiet har vurdert alle truslene, men tror ikke den eller de som står bak har planer om å gjennomføre noe angrep, melder Adresseavisen.

NRK - 31 Jan 20 kl. 13:46

To pågrepet med håndvåpen

Politiet har pågrepet to menn med håndvåpen i Holmestrand. De to ble stoppet i en bil etter at det skal ha blitt rettet trusler mot en person på en privat adresse, melder Sørøst politidistrikt på Twitter..

P4 - 30 Dec 19 kl. 22:45

To pågrepet for trusler

To menn er pågrepet etter at en mann ble truet med våpen på Bryne i Rogaland i kveld. Mannen som ble truet er uskadet. Politiet valgte å bevæpne seg før pågripelsene, som skjedde uten dramatikk..

NRK - 09 Apr 20 kl. 15:29

Arrestert for trusler med kniv

Oslopolitiet kjører en person til arresten, pågrepet for trusler med kniv. Fire andre voksne menn er bortvist fra området ved McDonalds på Alnabru i 24 timer..

P4 - 16 Apr 20 kl. 16:45

Mann siktet etter skyting

Ytterligere en mann er pågrepet i Oslo og siktet etter skyteepisoden i Skien i går. Dermed er fire menn pågrepet i saken og siktet for grove trusler med skytevåpen, opplyser politiet. En mann har forklart at han ble oppsøkt av seks menn hjemme, som forsøkte å drepe ham.

Aftenposten - 21 Feb 20 kl. 06:35

Mann pågrepet etter trusler med øks på Romerike

En mann i 40-årene skal torsdag kveld ha truet to personer med øks på en privatadresse i Sørum på Romerike. Mistenkte er pågrepet av politiet..

NRK - 09 Apr 20 kl. 04:34

Tre menn pågrepet etter trusler

Tre menn i 30-årene er pågrepet av politiet i Oslo etter at de skal ha truet flere personer med et replikavåpen på Grünerløkka natt til torsdag. Flere skal ha blitt truet og oppfattet situasjonen som skummel og alvorlig..

NRK - 23 Dec 19 kl. 15:11

Siktet for voldtekt og trusler

En mann i 30-årene er pågrepet siktet for å ha voldtatt en ung kvinne i Bergen sentrum i går. Han er også siktet for grove trusler og frihetsberøvelse, skriver BA. Politiet skal avhøre vitner i omgangskretsen til den fornærmede og den siktede..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ingen tilskuere på kamper

Fotballforbundet har latt seg inspirere av planen om å få inn tilskuere i forskjellige soner, men har sagt at det må godtas av myndighetene. Og det ser altså ut til at de får tommel ned fra helsedepartementet..

P4 - 1 time siden

Nå kommer regnet

Folk over hele landet kan finne frem paraply og regntøy. Fra i natt og utover dagen i morgen kommer det mye regn i Sør-Norge, mens det blir varmere i nord. Men gjennom helgen og til mandag blir det mye regn mange steder, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 1 time siden

Røde Kors-tillitsvalgt overgrepstiltalt

En mann, som var tillitsvalgt i Røde Kors, er tiltalt for grove overgrep mot mindreårige jenter flere steder i Sør-Norge. 51-åringen skal ifølge tiltalen ha forgrepet seg mot fem jenter i alderen elleve til 15 år. Alle jentene hadde et tillitsforhold til mannen.

P4 - 1 time siden

En av tre har ikke symptomer

En av tre med koronasmitte har ikke symptomer. Det viser en studie i Spania, der det er testet for antistoffer. Resultatet der bekrefter en nasjonal studie, som viste at kun fem prosent av befolkningen har vært smittet.

P4 - 1 time siden

Ampert på veien

Mange flere har brukt naturen, og veiene, til å trene når landets treningssentre har vært koronastengt. Men det har også ført til økt konfliktnivå langs norske veier, melder NRK. Skiskytter Ingrid Landmark Tandrevold sier det oppleves som en krig mellom bilister, syklister og rulleskiløpere, og viser til stygge forbikjøringer, og at bilister spruter spylevæske når de kjører forbi..

P4 - 1 time siden

Kommuner vurderer å bytte fylke

Fem kommuner i Vestland vurdere å bytte fylke. Det er Stord, Fitjar, Etne, Tysnes, og Sveio som vurderer å bli en del av Rogaland i stedet, melder TV 2. Misnøyen ble spesielt stor etter at veiprosjketet Hordfast ikke ble prioritert av fylket i Nasjonal transportplan..

P4 - 1 time siden

Vil vurdere å stramme inn

Facebook vil gå gjennom reglene for truende innhold, og vurdere å stramme inn regelverket for maktpersoner. Det skal Facebook-sjef Mark Zuckerberg ha lovt sine ansatte i et møte denne uken. Zuckerberg har fått kritikk for at Facebook ikke reagerer på utspillene til president Donald Trump på samme måte som Twitter og Snapchat..

P4 - 2 timer siden

Høie reagerer på Sabeltann-plan

Helseminister Bent Høie reagerer på planen for å gjennomføre forestillingene med Kaptein Sabeltann i Dyreparken i Kristiansand i sommer. Det skal etter planen gå foran 800 personer i hver forestilling, ved hjelp av soner med plass til 200 i hver. Høie sier til VG at det ikke går an å dele et arrangement opp i ulike arrangementer for å overholde smittevernreglene.

P4 - 2 timer siden

Redningsaksjon ved Kjerag

To kvinner i 20-årene er hentet av redningshelikopter fra fjellet ved Kjerag i Rogaland. De to kom seg ikke ned på egen hånd, og det er dårlig vær i området. De tok seg inn i en hytte mens de ventet på hjelp..

P4 - 2 timer siden

Opphever portforbudet

Både Los Angeles, San Francisco og USAs hovedstad Washington D.C. opphever portforbudet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt