NRK > Nyheter

Tuesday, 18 February, 11:13

NRK - 11 Sep 19 kl. 15:14

Pågrepet etter påstått bombe

En mann er pågrepet etter at han ringte og sa han satt utenfor polithuset på Grønland i Oslo med en bombe. Det er en gjenstand i en sekk som politiet nå må undersøke nærmere. Bombegruppen er underveis, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grønland, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, etter, påstått, bombe
Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 09:14

Ytterligere to menn pågrepet etter København-bombe

Svensk politi har pågrepet ytterligere to menn, mistenkt for å ha medvirket til sprengningen av Skattestyrelsens kontor i København..

P4 - 06 Jul 19 kl. 16:24

Tiltalt for å lage bombe

En 36 år gammel russisk statsborger med tsjetsjensk bakgrunn er tiltalt for å ha laget en bombe som skulle brukes til å drepe en annen tsjetsjener. Mannen ble pågrepet under en væpnet aksjon i Oslo i april i fjor. 36-åringen er også tiltalt for grov vold mot en annen mann i januar i år..

Klartale - 16 Oct 19 kl. 10:12

Område i Malmö avsperret etter mistanke om bombe

Deler av havnen i Malmö i Sverige er sperret av etter en brann. Den kan være en bombe i et bygg..

NRK - 19 Jul 19 kl. 11:14

Åtte døde etter eksplosjon i Kabul

Dødstallet etter eksplosjonen ved universitetet i Kabul er oppjustert til åtte. Ifølge en talsmann for innenriksdepartementet var det trolig en bombe under en bil som gikk av. Politi skal ha uskadeliggjort ytterligere en bombe i området, melder AFP..

NRK - 26 Jun 19 kl. 08:42

Svensk politi leter etter ny bombe

Politiet i Sverige leter etter en ny bombe etter en eksplosjon i et industriområde i Örebro, melder Expressen. Eksplosjonen skal ha skjedd på en strippeklubb. Lokalet brenner, men brannen skal være under kontroll.

P4 - 20 Dec 19 kl. 06:12

Evakuerte 10 000 for å fjerne bombe

10.000 mennesker ble evakuert da en bombe fra andre verdenskrig skulle uskadeliggjøres i Leipzig i Tyskland i går. Bomben var britisk - den veide 250 kilo og ble funnet av byggearbeidere.

NRK - 13 Nov 19 kl. 03:24

Høyreekstremister pågrepet i Italia

Italiensk politi har pågrepet to personer i forbindelse med en etterforskning av en gruppe høyreekstremister som skal ha planlagt å bombe en moské. Totalt tolv personer er under etterforskning i saken..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 15:16

Bombesituasjon ved politihuset i Oslo – en pågrepet

En person er pågrepet som hevdet å ha med seg en bombe til politihuset i Oslo. En bombegruppe har klarlagt at en sekk ved politihuset ikke inneholdt farlige gjenstander..

Aftenposten - 18 Sep 19 kl. 10:02

Svenske mistenkt for København-bombe pågrepet på Kastrup

En 23 år gammel svenske som mistenkes å stå bak eksplosjonen ved Skattestyrelsen i København, er pågrepet på Kastrup lufthavn, opplyser dansk politi..

NRK - 25 Aug 19 kl. 17:43

Mulig bombe fra borgerkrigen

Myndighetene i Barcelona evakuerte søndag St Sebastià, en populær turiststrand, etter funn av det som trolig er en bombe fra den spanske borgerkrigen, skriver NTB. Gjenstanden ble funnet om lag 25 meter ut i vannet og vil bli detonert mandag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skoghøy søker på Høyesterett-jobb

Jens Edvin A. Skoghøy, jurist og professor i rettsvitenskap ved Universitetet i Tromsø, er blant seks søkere til et ledig dommerembete i Høyesterett. Skoghøy sier det er private grunner til at han søker på stillingen han sa opp for tre år siden..

NRK - 15 minutter siden

Rekordmange søkte om klimastøtte

Miljødirektoratet har mottatt 587 søknader fra kommuner som ønsker Klimasats-støtte i 2020. Til sammen har kommunene søkt om over 723 millioner kroner..

NRK - 1 time siden

VG: Nødnettet er nede flere steder

Politidirektoratet bekrefter overfor VG at nødnettet er nede flere steder. Det gjelder i Øst, Sør-Øst og deler av Innlandet politidistrikt. Feilen oppstod i forbindelse med vedlikeholdsarbeid hos leverandøren.

NRK - 1 time siden

Vestkantboliger selges med tap

På Tjuvholmen ble én av syv boliger solgt med tap det siste året. Tall fra Prognosesenteret viser at andre utsatte steder er Bygdøy, Ullern, Nordstrand og Majorstuen, skriver Aftenposten. På østkanten ble det solgt flere boliger med gevinst..

NRK - 1 time siden

Dom i stor svindelsak faller i dag

Britta Nielsen (65), som er tiltalt for å ha svindlet til seg over hundre millioner kroner fra den danske Socialstyrelsen, får tirsdag sin dom. Aktoratet mener retten bør vurdere om Nielsen bør få en historisk høy straff på opptil tolv års fengsel..

NRK - 1 time siden

Dømt for flere innbrudd

Fire menn er alle dømt til fengsel i to år for elleve ulike innbruddstyverier i Follo i april og mai 2019. Alle innrømmet tyveriene da de møtte for Follo tingrett i forrige uke..

NRK - 1 time siden

Jazzmusiker Jon Christensen er død

Jon Christensen døde på Sagenehjemmet i Oslo natt til tirsdag. Det opplyser musikerens kone, melder VG. Christensen ble 76 år gammel.

NRK - 1 time siden

Vegvesenet tilbakekaller løyvene

Det litauiske transportselskapet Vlantana Norge mister løyvene sine i Norge på grunn av flere alvorlige brudd på lover og regler. Det er første gang Vegvesenet tilbakekaller løyver på grunn av vandel. Vlantana Norge har hovedkontor på Gardermoen..

NRK - 1 time siden

Flere kildesorterer plast

En undersøkelse utført av Grønt Punkt Norge i januar viser at 83 prosent av nordmenn oppgir at de kildesorterer plastemballasje. Aldri har oppslutningen rundt kildesortering av plastemballasje vært høyere enn de to siste månedene..

NRK - 2 timer siden

– Kan utvikle seg til en pandemi

Frankrikes nye helseminister Olivier Veran sier tirsdag at det er en risiko for at det nye koronaviruset kan utvikle seg til en global epidemi, en såkalt pandemi. Veran sier også at landet er rustet til å møte en eventuell pandemi..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt