NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:57

NRK - 11 Sep 19 kl. 15:14

Pågrepet etter påstått bombe

En mann er pågrepet etter at han ringte og sa han satt utenfor polithuset på Grønland i Oslo med en bombe. Det er en gjenstand i en sekk som politiet nå må undersøke nærmere. Bombegruppen er underveis, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grønland, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, etter, påstått, bombe
Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 09:14

Ytterligere to menn pågrepet etter København-bombe

Svensk politi har pågrepet ytterligere to menn, mistenkt for å ha medvirket til sprengningen av Skattestyrelsens kontor i København..

P4 - 06 Jul 19 kl. 16:24

Tiltalt for å lage bombe

En 36 år gammel russisk statsborger med tsjetsjensk bakgrunn er tiltalt for å ha laget en bombe som skulle brukes til å drepe en annen tsjetsjener. Mannen ble pågrepet under en væpnet aksjon i Oslo i april i fjor. 36-åringen er også tiltalt for grov vold mot en annen mann i januar i år..

NRK - 19 Jul 19 kl. 11:14

Åtte døde etter eksplosjon i Kabul

Dødstallet etter eksplosjonen ved universitetet i Kabul er oppjustert til åtte. Ifølge en talsmann for innenriksdepartementet var det trolig en bombe under en bil som gikk av. Politi skal ha uskadeliggjort ytterligere en bombe i området, melder AFP..

NRK - 26 Jun 19 kl. 08:42

Svensk politi leter etter ny bombe

Politiet i Sverige leter etter en ny bombe etter en eksplosjon i et industriområde i Örebro, melder Expressen. Eksplosjonen skal ha skjedd på en strippeklubb. Lokalet brenner, men brannen skal være under kontroll.

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 15:16

Bombesituasjon ved politihuset i Oslo – en pågrepet

En person er pågrepet som hevdet å ha med seg en bombe til politihuset i Oslo. En bombegruppe har klarlagt at en sekk ved politihuset ikke inneholdt farlige gjenstander..

Aftenposten - 18 Sep 19 kl. 10:02

Svenske mistenkt for København-bombe pågrepet på Kastrup

En 23 år gammel svenske som mistenkes å stå bak eksplosjonen ved Skattestyrelsen i København, er pågrepet på Kastrup lufthavn, opplyser dansk politi..

NRK - 25 Aug 19 kl. 17:43

Mulig bombe fra borgerkrigen

Myndighetene i Barcelona evakuerte søndag St Sebastià, en populær turiststrand, etter funn av det som trolig er en bombe fra den spanske borgerkrigen, skriver NTB. Gjenstanden ble funnet om lag 25 meter ut i vannet og vil bli detonert mandag..

Aftenposten - 25 Aug 19 kl. 15:04

Strand i Barcelona evakuert etter funn av mulig bombe fra den spanske borgerkrigen

Myndighetene i Barcelona evakuerte søndag en av byens mest populære strender etter funn av det som trolig er en bombe fra den spanske borgerkrigen..

NRK - 11 Sep 19 kl. 16:14

Ser ikke sammenheng mellom trusler

En mann er pågrepet etter å ha påstått at han hadde en bombe ved politihuset i Oslo. Så langt ser politiet ikke noe sammenheng med truslene i Sandnessjøen. – Vi har meldt inn saken til POD.

NRK - 11 Sep 19 kl. 15:14

Bombetrussel mot politihuset i Oslo

En mann er pågrepet etter bombetrusler mot polithuset på Grønland i Oslo. Han ringte og sa han satt utenfor politihuset med en bombe. Det er en gjenstand i sekken som politiet nå må undersøke nærmere.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 45 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt