NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 08:27

NRK - 01 okt. 20 kl. 18:14

Pågrepet etter brann i Åndalsnes

Én person er pågrepet etter storbrann i Åndalsnes, melder TV 2..
Les mer på NRK


Les mer om:
Åndalsnes, TV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, etter, branni , Åndalsnes
P4 - 01 okt. 20 kl. 18:17

Mann pågrepet etter storbrann i Åndalsnes

Én mann er pågrepet og siktet etter storbrannen i Åndalsnes i Møre og Romsdal i dag. Mannen er siktet for brudd på brann- og eksplosjonsloven, melder TV2. To personer ble lettere skadet, og 34 personer mistet sine hjem, etter at to blokker i en boligrekke ble totalskadet.

NRK - 01 okt. 20 kl. 18:14

Pågrepet etter brann på Åndalsnes

Én person er pågrepet og siktet i forbindelse med storbrann på Åndalsnes i Møre og Romsdal torsdag. Det opplyser politiadvokat Knut Meek Corneliussen til TV 2. To personer ble lettere skadet i brannen, og 34 personer mistet hjemmene sine..

VG - 01 okt. 20 kl. 10:10

Kraftig brann i Åndalsnes

Brannvesenet jobber med å få kontroll over en brann i en eller flere leiligheter i Åndalsnes sentrum..

VG - 01 okt. 20 kl. 10:10

Kraftig brann i Åndalsnes – en skadet

Brannvesenet jobber med å få kontroll over en brann i en eller flere leiligheter i Åndalsnes sentrum. Nødetatene jobber med evakuering og det er meldt om en skadet person..

VG - 01 okt. 20 kl. 10:10

Kraftig brann i Åndalsnes – alle beboere gjort rede for

Brannvesenet jobber med å få kontroll over en brann i et boligkompleks i Åndalsnes sentrum..

Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 10:07

Brann i flyktningboliger i Åndalsnes – 34 personer evakuert

Store ressurser fra hele distriktet jobber for å slukke en brann i flyktningboliger i Åndalsnes i Rauma kommune. Flere skal være er skadd..

VG - 01 okt. 20 kl. 10:10

Kraftig brann i Åndalsnes – under kontroll

Brannvesenet jobber med å få kontroll over en brann i et boligkompleks med 12 boliger i Åndalsnes sentrum. Brannen skal nå være under kontroll og videre spredning er hindret..

VG - 01 okt. 20 kl. 15:41

En person pågrepet etter storbrann i Åndalsnes

Tom Cruise-teamet var blant de frivillige som hjalp til da det brøt ut storbrann i et boligkompleks i Åndalsnes. Nå er en person siktet i forbindelse med brannen..

NRK - 01 okt. 20 kl. 09:50

Brann i Åndalsnes

Det brenner kraftig i en bygning i Åndalsnes sentrum, melder politiet. Nødetatene er på stedet og det jobbes med å for å få kontroll over beboere og om noen er savnet. Brannvesenet er inne med røykdykkere..

Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 10:07

Brenner i flere hus i Åndalsnes

Store ressurser fra hele distriktet jobber for å slukke en brann i flere bolighus i Teglverksveien i Åndalsnes i Rauma kommune..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ingen smittede i Groruddalen

Det er ingen nye smittetilfeller i de fire bydelene i Groruddalen det siste døgnet. Alna, Bjerke, Grorud og Stovner er de eneste bydelene i Oslo uten et eneste tilfelle siste døgn. Groruddalsbydelene har nå lavest smittetrykk i kommunen.

NRK - 15 minutter siden

DN: Ny god Ap-måling

Arbeiderpartiet er nesten dobbelt så store som Senterpartiet i en ny meningsmåling gjort for Dagens Næringsliv. Ap får 27 prosents oppslutning. Senterpartiet får 15 prosent på målingen, mens SV får 8,8 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Protasevitsj til husarrest

Hviterussiske påtalemyndigheter har overført Roman Protasevitsj til husarrest, i følge BBC. Protasevitsj ble arrestert sammen med sin kjæreste Sofia Sapega, etter at Hviterussland tvang et Ryanairfly til å lande i Minsk 23. mai.

NRK - 15 minutter siden

FHI: Kan bli barnesmitte-bølge

Flere barn kan bli smittet hvis yngre aldersgrupper ikke blir vaksinert, sier fagdirektør i FHI, Frode Forland til Dagbladet. FHI ser om koronavaksinen burde tilbys til 16- og 17-åringer. Deretter til 12 -til 15-åringer..

NRK - 15 minutter siden

Setter fri Sapega

Hviterussiske påtalemyndigheter har overført den 23 år gamle russiske statsborgeren Sofia Sapega til husarrest, i følge BBC. Sapega ble arrestert sammen med sin kjæreste Roman Protasevitsj, etter at Hviterussland tvang et Ryanairfly til å lande i Minsk 23. mai.

NRK - 30 minutter siden

Portugal stanser gjenåpning

Et økende antall tilfeller av deltavarianten fører til at myndighetene i Portugal stanser planene om å lette på noen av koronarestriksjonene i landet. Landet registrerte totalt 1 556 koronatilfeller torsdag, det høyeste antallet siden februar, ifølge helsedepartementet..

NRK - 45 minutter siden

Politisk kvarter - Raudgrønn status

Politisk kvarter - Raudgrønn statusrapport.

NRK - 45 minutter siden

Minst tre døde etter tornado

Minst tre mennesker er døde, og flere titalls er skadd etter en tornado jevnet flere hus i Tsjekkia..

NRK - 1 time siden

Biden gir nødpakke til Florida

USAs president Joe Biden har godkjent å gi føderal hjelp til Florida etter en bygning kollapeset ved Miami, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Gibraltar vil ha abortlettelser

Innbyggerne i Gibraltar har i en folkeavstemning sagt ja til å lette på abortlovene, som er blant de strengeste i verden. 62 prosent stemte for å tillate abort når kvinnens fysiske eller psykiske helse står på spill, eller om fosteret har fysiske skader som gjør at det ikke vil overleve..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt