P4 > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 14:42

P4 - 14 nov. 19 kl. 21:34

Pågrepet etter boligbrann

En person er pågrepet, mistenkt for å ha startet brann i en enebolig i Grimstad i Agder i kveld.
Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen, og røykdykkere søkte gjennom huset uten å finne noen..
Les mer på P4


Les mer om:
Grimstad, Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, etter, boligbrann
NRK - 29 mai 20 kl. 16:04

Fire pågrepet etter boligbrann

Tre menn og en kvinne er pågrepet i forbindelse med en boligbrann i Bodø sist søndag. I løpet av torsdag og og fredag denne uka pågrep og siktet politiet til sammen de fire for å ha medvirket til å ha forårsaket brannen..

P4 - 09 april 20 kl. 16:22

Mann pågrepet for boligbrann i Ålesund

En mann i 40-årene er pågrepet i forbindelse med en boligbrann i Ålesund tirsdag. Boligen ble totalskadet, og 14 personer ble evakuert. Den østeuropeiske mannen er pågrepet og siktet for å ha uaktosmt forvoldt grovt skadeverk.

Aftenposten - 29 mai 20 kl. 16:44

Fire pågrepet etter boligbrann i Bodø

Fire personer er pågrepet og siktet for å ha medvirket til brannen i Trollmyra i Bodø natt til søndag. Boligen ble totalskadd..

NRK - 01 jan. 20 kl. 04:00

Mann pågrepet etter boligbrannn

En mann i 20-åra er pågrepet for å ha startet en boligbrann i Os i Hordaland nyttårsaften. Til Bergens Tidende sier Knut Dahl Mikkelsen i Vest politidistrikt at de mistenker at mannen knuste en rute t før han skjøt fyrverkeri inn i stuea.

P4 - 29 mai 20 kl. 16:26

Fire pågrepet etter boligbrann

Tre menn og en kvinne er pågrepet etter en boligbrannen i Bodø forrige søndag. De fire er siktet for å ha medvirket til brannen ,opplyser politiet i Nordland. Ingen personer ble skadet, men bygget ble totalskadet.

P4 - 19 des. 19 kl. 08:11

Omkom i boligbrann

En eldre kvinne døde i en boligbrann i Fossegrenda i Trondheim i dag tidlig. Kvinnens ektemann får også helsehjelp etter brannen, som ble meldt like før klokken sju. Brannårsaken er ikke kjent..

NRK - 09 okt. 19 kl. 09:07

Mann døde i boligbrann på Tysnes

En mann i 70-årene omkom etter en boligbrann i Tysnes kommune i Hordaland. Det opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding..

NRK - 09 jan. 20 kl. 02:55

Kvinne døde i boligbrann i Askim

En kvinne omkom i en boligbrann i Askim i indre Østfold onsdag kveld. Hun ble fløyet til Ullevål sykehus i Oslo med alvorlige skader etter at hun ble funnet bevisstløs i huset..

NRK - 02 jan. 20 kl. 14:54

Mindreårige siktet etter boligbrann

To mindreårige er pågrepet og siktet etter at en barnevernsbolig brant ned i Ringsaker torsdag morgen. Det skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding..

NRK - 21 mars 20 kl. 19:07

Boligbrann på Herøy

Nødetatene rykket ut til melding om boligbrann på Herøy. Alle beboere er nå gjort rede for. Slukkeinnsats pågår, melder politiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

– Pakk som om du havner i en lockdown

Reiser du til utlandet nå, må du pakke så du har nok for å havne i en eventuell lockdown. Det sa regjeringen og helsemyndighetene da de la fram de nye reiserådene i dag. Til tross for at regjeringen fraråder alle utenlandsreiser som ikke er strengt nødvendige, kan man fra 15.

P4 - 1 time siden

Væpnet aksjon i Oslo

Det ble satt i gang en stor væpnet politiaksjon ved Operaen i Oslo sentrum i ettermiddag etter meldinger om en truende mann med en blank gjenstand. Mannen nektet å høre på politiets ordre, løp mot havna og hoppet i vannet. Han befinner seg nå ved en flytebrygge og politiet forsøker nå å få ham til å komme opp frivillig..

P4 - 1 time siden

Nordmenn smittet i Afghanistan

Norsk personell i Afghanistan er blitt smittet med koronaviruset. Det opplyser Forsvaret. De ville ikke si noe om hvor mange som er smittet, men ingen har foreløpig utviklet symptomer.

P4 - 1 time siden

Småfly krasjet i Meråker

Et måfly krasjet under landing i Meråker i Trøndelag. En person sitter fast i flyet, den andre skal ha kommet seg ut, opplyser politiet. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 1 time siden

Spotify nede

Spotify har nå tekniske problemer og er nede i store deler av Europa og i USA, Musikkstrømmetjenestens app på mobiltelefonen lukker seg så fort man åpner den. Spotify jobber med å fikse problemet..

P4 - 45 minutter siden

Anker ikke naziflag-dom

Statsadvokaten anker ikke frifinnelsen av de tre mennene som hengte opp naziflagg i Kristiansand 9.april i 2018 til Høysterett. Agder lagmannsrett mente dette ikke var hatefulle ytringer mot spesielle grupper og menne ble frifunnet etter først å ha blitt dømt i Kristiansand tingrett..

P4 - 1 time siden

Kun fire innlagt

Nå er kun fire personer med koronasmitte innlagt på norske sykehus. Det er en halvering siden i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Kun én pasient får respiratorbehandling, det samme som i går..

P4 - 2 timer siden

Døde under øvelseskjøring

En 49 år gammel kvinne døde etter en MC-ulykke i Gjøvik i Innlandet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med opplæring i et avgrenset område hos Statens vegvesen. Politiet avhører nå vitner og har varslet ulykkesanalysegruppen og arbeidstilsynet..

P4 - 3 timer siden

Åpner for reiser til store ferieland

Regjeringen åpner for reiser til blant annet Spania, Tyskland, Frankrike, Italia og Hellas, samt noen regioner i Sverige fra og med 15. juli..

P4 - 2 timer siden

Negative tester i Tromsø

12 personer som ble testet for koronaviruset i Tromsø etter å ha vært i kontakt med en smittet person, har alle testet negativt. De fem ansatte og sju beboerne ved et bo- og servicesenter var i kontakt med en smittet ansatt som kom fra reise på Østlandet. Dette var Tromsø kommune sitt første smittetilfelle siden 17.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt