P4 > Nyheter

Friday, 13 December, 01:03

P4 - 14 Nov 19 kl. 21:34

Pågrepet etter boligbrann

En person er pågrepet, mistenkt for å ha startet brann i en enebolig i Grimstad i Agder i kveld.
Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen, og røykdykkere søkte gjennom huset uten å finne noen..
Les mer på P4


Les mer om:
Grimstad, Agder

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, etter, boligbrann
NRK - 09 Oct 19 kl. 09:07

Mann døde i boligbrann på Tysnes

En mann i 70-årene omkom etter en boligbrann i Tysnes kommune i Hordaland. Det opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding..

P4 - 21 Oct 19 kl. 19:49

Pågrepet etter tenåringsran

Fire ungdommer er nå pågrepet etter at en 17 år gammel gutt ble slått og ranet på Bøler i Oslo i formiddag. Ranet fant sted i nærheten av T-banestasjonen på Bøler, ifølge politiet. En person ble pågrepet kort tid etter hendelsen som skjer etter en uvanlig voldelig helg i Oslo, der 16 personer ble pågrepet for 11 ulike hendelser..

NRK - 25 Sep 19 kl. 10:37

Tre pågrepet etter ran

Tre personer er pågrepet etter melding om at en person ble ranet i bakgården til Sparebanken Sør i Kristiansand sentrum. Politiet skal ha stanset en bil der de tre som er pågrepet oppholdt seg..

VG - 28 Oct 19 kl. 19:35

To pågrepet etter store våpenfunn

Ti timer etter at en eldre mann ble pågrepet mistenkt for besittelse av ulovlige våpen, etter at politiet avdekket en «betydelig mengde» våpen i Bamble, er nok en person pågrepet på en adresse i Asker..

P4 - 21 Aug 19 kl. 12:10

Pågrepet etter ran

Flere menn er pågrepet etter at de skal ha truet til seg penger og en mobiltelefon fra en person i Haugesund i formiddag. Mannene ble pågrepet like i nærheten av der ranet skal ha skjedd. Ingen personer er skadet..

NRK - 25 Aug 19 kl. 01:28

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 03 Aug 19 kl. 23:01

En person pågrepet etter skyting

En person er pågrepet, mistenkt for å ha stått bak skytingen på et kjøpesenter i El Paso. Et ukjent antall ofre er drept, opplyser politiet i byen og avkrefter tidligere meldinger om at tre personer var pågrepet etter skyteepisoden..

NRK - 16 Nov 19 kl. 01:09

Pågrepet etter drap i Malmö

En dansk 27-åring ble fredag kveld pågrepet etter en biljakt i Danmark. Mannen er siktet for å ha drept en 24 år gammel kvinne i Malmö, skriver Kvällsposten. 27-åringen som er pågrepet skal nå utleveres til Sverige.

P4 - 04 Nov 19 kl. 09:18

Åtte pågrepet etter lastebiltragedien

Åtte personer er nå pågrepet i Vietnam i forbindelse med lastebiltragedien i Essex i England, der 39 vietnamesere ble funnet døde. Det melder Reuters. Det er uklart når de åtte ble pågrepet.

P4 - 20 Oct 19 kl. 11:15

Tre pågrepet etter vold

Ytterligere en person er nå pågrepet etter at en mann i 20-årene ble slått og sparket på Majorstua i Oslo i natt. Mannen har forklart at han ble slått og sparket i hodet av fire eller fem unge personer. Fra før var to personer pågrepet i saken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Johnson og Konservative i føringen

Sittende statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia. Det viser den første valdagsmålingen som ble publisert for en time siden. Det konservative partiet ligger an til å sikre flertall i parlamentet med 368 seter, mens Jeremy Corbyns Labour får kun 191 seter.

P4 - 2 timer siden

Valgdagsmåling fra Storbritannia klar

Om få sekunder får vi den første pekepinnen på hvem britene ønsker skal lede landet når den første valdagsmålingen publiseres. Det er knyttet stor spenning til valget ettersom det kan bli avgjørende for britenes skilsmisse fra EU. De siste målingene har vist at Labour og Jeremy Corbin har halt innpå Boris Johnson og hans konservative parti..

P4 - 2 timer siden

Norsk gutt savnet etter ulykke i elv på Island

En norsk gutt i tenårene er savnet på Island etter at han falt i en elv i går kveld. Gutten var ifølge den islandske avisen RUV sammen med en lokal bonde da han ble tatt av en stor bølge. Bonden klarte å unngå å bli tatt.

P4 - 2 timer siden

Chile bekrefter vrakfunn

Chilenske myndigheter bekrefter at det er funnet vrakrester fra et fly fra luftforsvaret som har vært savnet. Det er også gjort funn av levninger, melder BBC. Det var 38 personer om bord i flyet som flygeledelsen mistet kontakt med etter at det hadde vært i luften i rundt en time natt til tirsdag.

P4 - 18 timer siden

Ekspert: - Bør ikke få fortsette med millionlønn

Når tidligere ytelsesdirektør i Nav nå går over til stillingen som seniorrådgiver, beholder hun millionlønnen sin. – Forkastelig, sier ledelsesekspert..

P4 - 4 timer siden

Tiltalt for å ha slått ned motspiller

En mann er tiltalt for å ha slått ned en motspiller under en fotballkamp på sjette divisjonsnivå i Fredrikstad i august i år. Ifølge tiltalen slo 25-åringen motstanderen i ansiktet hans slik at han besvimte, og fortsatte å slå mens mannen lå på bakken. Motspilleren fikk omfattende skader og måtte opereres etter voldsepisoden..

P4 - 3 timer siden

Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av de fem ambulanseflyene til Babcock som ble satt på bakken sist fredag er tilbake i tjeneste. Det bekrefter selskapet overfor iTromsø. Mangelen på fly har ført til flere uønskede hendelser innenfor helsevesenet i Nord-Troms og Finnmark, og flere opposisjonspolitikere har krevd at staten over luftambulansetjenesten.

P4 - 3 timer siden

Stort oppmøte i Storbritannia

Om en time kommer den første valgdagsmålingen i Storbritannia. Flere steder meldes det om stort oppmøte, og lange køer utenfor valglokalene. Johnson og de konservative leder på meningsmålingene, men Labour har stadig spist seg innpå.

P4 - 5 timer siden

- Reformen har mislyktes

Loven som skulle gi bedre pasientbehandling i Norge har ikke lyktes, og i noen tilfeller forverret den. Det sier helseminister Bent Høie, om Samhandlingsreformen som ble innført i 2010, i et intervju med VG. Nylig skrev avisen at mange eldre, skrøpelige pasienter blir kasteballer i helsevesenet, og i verste fall opplever tap av helse, og en stressende avslutning på livet.

P4 - 5 timer siden

Dømt til fengsel for terrorangrep

I Frankrike er en mann dømt til 30 års fengsel for et terrorangrep på et jødisk senter. 35-åringen angrep tre vakter, og skadet to av med en kniv i byen Nice i 2015. Mannen var radikalisert og skal ikke ha vist anger for angrepet, ifølge dommen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt