P4 > Nyheter

Mandag, 23 November, 23:23

P4 - 30 okt. 20 kl. 08:42

Pågrepet etter Nice-terror

En 47 år gammel mann er pågrepet etter terrorangrepet i Nice torsdag.
Tre personer ble drept i angrepet i en kirke i den franske byen, og den 21 år gamle gjerningsmannen fra Tunisia ble pågrepet på stedet.
Nå melder franske medier at en mann som er mistenkt for å ha vært i kontakt med gjerningsmannen ble pågrepet i Nice i går kveld.
De to skal ha snakket sammen dager før angrepet..
Les mer på P4


Les mer om:
Nice, Tunisia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, etter, Nice-terror
NRK - 31 okt. 20 kl. 09:38

Enda en pågripelse i Nice

En 33 år gammel mann er pågrepet i forbindelse med terrorangrepet i Nice torsdag. Det melder franske BFM TV. Mannen skal ha blitt pågrepet hjemme hos en av de to andre som er pågrepet etter angrepet.

Aftenposten - 01 nov. 20 kl. 11:18

To til pågrepet etter Nice-terror

Ytterligere to personer er pågrepet i forbindelse med terrorangrepet i Nice. Totalt er seks nå pågrepet i saken, inkludert gjerningsmannen..

Klartale - 29 okt. 20 kl. 09:58

Minst en drept i mulig terror-angrep i Nice

Minst en person er drept og flere er skadd. Det er etter et angrep med kniv i Nice i Frankrike. Ordføreren kaller det mulig terror-angrep..

P4 - 29 okt. 20 kl. 17:13

21-åring pågrepet i Nice

Det er en 21 år gammel mann fra Tunisia som er pågrepet for knivangrepet i Nice tidligere i dag. Det melder nyhetsbyåret AFP. Tre personer ble drept under angrepet i en kirke, og det etterforskes som terror.

NRK - 30 okt. 20 kl. 10:45

Identifiserer eitt til offer i Nice

Den franske avisa Nice-Matin har identifisert eit nytt offer etter åtaket i Nice. 44 år gamle Simone skal ha blitt angripen av gjerningsmannen inne i Notre Dame-kyrkja, og klart å flykte til ein restaurant før ho døydde av skadane ho blei påført..

VG - 29 okt. 20 kl. 18:05

Kirketjener Vincent Loquès drept i Nice

Kirketjener Vincent Loquès er identifisert som et av ofrene i knivterroren i Nice. Det melder blant annet den franske lokalavisen Nice-Matin og britiske Sky News..

NRK - 29 okt. 20 kl. 20:58

Iran fordømmer kirkeangrep i Nice

Iran fordømmer knivangrepet som krevde tre menneskeliv i den franske byen Nice og sier «provokasjons- og voldsspiralen» må ta slutt. – Vi fordømmer sterkt dagens terrorangrep i Nice, tvitrer Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif..

VG - 31 okt. 20 kl. 15:28

David (27): Trykket på SOS-knappen under knivangrepet i Nice

NICE (VG) Mens knivangrepet pågikk i Notre-Dame-kirken, forsto cafedriver David (27) på andre siden av gaten at han måtte agere. Byen er i sorg over terroren som har rammet både Nice og landet atter en gang..

Aftenposten - 01 nov. 20 kl. 22:57

Tre løslatt etter Nice-terror

Tre personer som ble pågrepet i forbindelse med terrorangrepet i Nice, er løslatt. Tre andre mistenkte, inkludert gjerningsmannen, er fortsatt i varetekt..

NRK - 01 nov. 20 kl. 23:04

Tre løslatt etter Nice-terror

Tre menn som ble pågrepet i forbindelse med terrorangrepet i Nice, er løslatt. Tre andre mistenkte, inkludert gjerningsmannen, er fortsatt i varetekt. De tre som ble løslatt, er tre menn på 47, 35 og 33 år, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Vil teste over 100 000 innbyggere

Danske myndigheter vil masseteste 115 000 innbyggere for den muterte varianten av koronaviruset som har spredt seg fra mink. Alle som bor i de to kommunene Holstebro og Ringkøbing-Skjern oppfordres til å ta testen. Det skjer etter det danske myndigheter kaller en bekymringsfull økning av smittetilfeller med det muterte viruset..

P4 - 15 timer siden

Kan måtte ta vaksinen flere ganger

- Må se på hvordan vaksinen virker..

P4 - 16 timer siden

Krise i barnehagene

Utdanningsforbundet ber barnehager vurdere kortere åpningstider..

P4 - 09 nov. 20 kl. 05:38

Skattekutt for de rikeste

De rikeste vinner mest på regjeringens skattekutt. For mens de 1000 rikeste menneskene her til lands har fått et skattekutt på over én million kroner, har resten fått noen få tusenlapper. Det viser nye tall fra Statistisk Sentralbyrå.

P4 - Igår: 10:54

Blir "Black Friday" hele uka

Smører tilbudene utover..

P4 - I førrgår: 07:08

Flere anmeldt etter fester

Også denne helgen festes det til tross for innstendige oppfordringer om å la være. Minst 38 personer er anmeldt for smittevernlovbrudd etter at politiet har måttet stanse fester med over 10 deltagere flere steder i landet..

P4 - 20 nov. 20 kl. 11:48

Lutefisk med ertestuing

Prøv denne tradisjonsrike retten mens du gleder seg til jul..

P4 - 20 nov. 20 kl. 07:54

Alkoholsalget doblet på nett

- Overgår selv det vi hadde sett for oss..

P4 - 20 nov. 20 kl. 06:57

Anbefaler alle skoler å ta juleferie tidligere

Alle skoler på Lillehammer tar juleferie tidligere for å ha en så smittefri julefeiring som mulig. Skolenes landsforbund hyller tiltaket..

P4 - 18 nov. 20 kl. 15:09

Påmelding Kurts digitale julekonsert 2020

Fyll inn skjema under og meld deg på her..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt