NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 04:09

NRK - 12 Aug 18 kl. 06:40

Pågrepet etter å ha truet med våpen

Tre personer er pågrepet, og én person er etterlyst, mistenkt for å ha truet en mann med våpen ved Brevik i Telemark, melder operasjonssentralen i Sør-Øst. Politiet opplyser å ha beslaglagt tre våpen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brevik, Telemark, Sør

Dele artikeln

31 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, etterå ha , truetmed , våpen
P4 - 11 May 19 kl. 20:46

Pågrepet etter knivtrussel

Politiet har pågrepet en person etter at en mann ble truet med kniv på Nordstrand i Oslo i kveld. Mannen ble ikke fysisk skadet da han ble truet av tre ungdommer med hettegenser..

Aftenposten - 22 Apr 19 kl. 03:27

Ville ta kassa fra Peppes og truet med øks – pågrepet ved badeparken i Drøbak

En mann ble natt til mandag pågrepet i Akershus etter at han forsøkte å stjele fra en restaurant, brøt seg inn i en klesbutikk og truet ungdommer med øks..

P4 - 30 Dec 19 kl. 22:45

To pågrepet for trusler

To menn er pågrepet etter at en mann ble truet med våpen på Bryne i Rogaland i kveld. Mannen som ble truet er uskadet. Politiet valgte å bevæpne seg før pågripelsene, som skjedde uten dramatikk..

NRK - 14 Sep 19 kl. 18:39

Pågrepet etter trusler

En mann er pågrepet etter at han truet politiet med øks i Trondheim. Politiet ble truet da de skulle bistå Helse Midt-Norge med en pasient i en leilighet nær sentrum. Politiet var bevæpnet..

Aftenposten - 14 May 18 kl. 07:07

Mann pågrepet etter å ha truet med øks

En mann i 30-årene er pågrepet etter han tok seg inn i en bolig i Drammen og truet en mann med øks..

Dagbladet - 03 Jul 18 kl. 14:24

Pågrepet for ha truet journalister - varetektsfengslet i ti dager

Mannen i 30-åra fra ble pågrepet natt til søndag etter at han skal ha truet journalister og mediehus..

P4 - 26 May 18 kl. 10:08

Pågrepet etter knivstrussel

En mann i 40-årene er pågrepet etter at han truet en annen person med kniv i Horten i Vestfold i dag tidlig. Det var en mann i 20-årene som ble truet, men ingen ble skadd. Den pågrepene er nå satt i arrest og skal avhøres etterhvert..

P4 - 05 May 18 kl. 19:10

Truet folk med øks

En mann er pågrepet etter å ha truet folk med øks i Trondheim i kveld. Mannen i 40-årene ble stanset i en bil, og pågrepet. Ingen personer er skadet, og politiet mener det hele dreier seg om en krangel internt i en familie..

NRK - 12 Sep 18 kl. 09:52

Pågrepet etter dramatisk biljakt

En mann er pågrepet etter at han kjørte på en politibil og skadet en politimann på Skedsmokorset. Etter sammenstøtet med politibilen, truet han til seg en bil med skytevåpen. Mannen ble pågrepet på Gjerdrum.

Aftenposten - 10 Feb 19 kl. 19:24

Mann slått og truet med kniv på Stovner. To personer pågrepet

To personer er pågrepet, men politiet leter fortsatt etter flere etter at en mann i 40-årene ble slått og truet. Mann er fraktet til sykehus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Morales nektes å stille til valg

Bolivias valgkommisjon sier at tidligere president Evo Morales ikke får stille til valg i mai fordi han angivelig ikke «fyller vilkårene». Morales kaller det et slag mot demokratiet. Morales ble presset av de militære til å gå av som president i fjor.

NRK - 1 time siden

Morales nektet å stille til valg

Bolivias valgkommisjon sier at tidligere president Evo Morales ikke får stille til valg i mai fordi han angivelig ikke «fyller vilkårene». Morales kaller det et slag mot demokratiet. Morales ble presset av de militære til å gå av som president i fjor.

NRK - 2 timer siden

Kongressen advart om Russland-hjelp

USAs etterretningstjenester har orientert Kongressen om at de mener Russland forsøker å påvirke valget for å hjelpe president Donald Trump å bli gjenvalgt. Kongressen ble advart om mistanken 13. februar, ifølge New York Times og CNN..

NRK - 2 timer siden

4,5 års fengsel for nettovergrep

En mann fra Sør-Troms er dømt til 4,5 års fengsel for å ha bestilt overgrep mot barn på Filippinene via nett. Norsk politi fikk tips om overgriperen fra FBI. på Mannens PC fant politiet bilder og video med seksuelle overgrep mot barn..

NRK - 2 timer siden

En død i brann i Kristiansund

En person omkom torsdag i forbindelse med en brann i en leilighet i Kristiansund, bekrefter politiet i Møre og Romsdal. Åstedsundersøkelse og videre etterforskning fortsetter fredag morgen..

NRK - 3 timer siden

By i Sør-Korea rammet av virus

I Sør-Korea er byen Daegu erklært som en «spesiell håndterings-sone» som følge av svært mange nye tilfeller av korona-smitte, melder AP. Det er ikke kjent hvor mange som er smittet. Tidligere er en person meldt død av viruset i Sør-Korea..

NRK - 3 timer siden

115 nye korona-døde i Kina

Kinesiske helsemyndigheter melder om at 115 mennesker har dødd som følge av korona-viruset i Hubei-provinsen det siste døgnet. Totalt har 2233 mennesker dødd av viruset i Kina, de aller fleste i og rundt byen Wuhan der viruset oppsto i desember..

NRK - 3 timer siden

Merkel og Macron vil ta opp Idlib

Tysklands Angela Merkel og Frankrikes Emmanuel Macron har invitert Russlands Vladimir Putin og Tyrkias Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria. Merkel og Macron ringte Putin torsdag og uttrykte sin uro..

NRK - 3 timer siden

Arrestert i Moss for knivvold

En mann på 31 år er arrestert av politiet i Moss og siktet for å ha rispet en person med kniv. En 34-årig mann er kjørt til sykehus med mindre skader, opplyser Øst politidistrikt.

NRK - 3 timer siden

Irlands statsminister går av

Irlands statsminister Leo Varadkar gikk av torsdag, men fortsetter som leder av et forretningsministerium mens de tre største partiene drøfter en ny regjering. Ved valget for to uker siden fikk de tre største partiene tilnærmet lik oppslutning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt