NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:42

NRK - 12 Aug 18 kl. 06:40

Pågrepet etter å ha truet med våpen

Tre personer er pågrepet, og én person er etterlyst, mistenkt for å ha truet en mann med våpen ved Brevik i Telemark, melder operasjonssentralen i Sør-Øst. Politiet opplyser å ha beslaglagt tre våpen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brevik, Telemark, Sør

Dele artikeln

31 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, etterå ha , truetmed , våpen
P4 - 11 May 19 kl. 20:46

Pågrepet etter knivtrussel

Politiet har pågrepet en person etter at en mann ble truet med kniv på Nordstrand i Oslo i kveld. Mannen ble ikke fysisk skadet da han ble truet av tre ungdommer med hettegenser..

Aftenposten - 22 Apr 19 kl. 03:27

Ville ta kassa fra Peppes og truet med øks – pågrepet ved badeparken i Drøbak

En mann ble natt til mandag pågrepet i Akershus etter at han forsøkte å stjele fra en restaurant, brøt seg inn i en klesbutikk og truet ungdommer med øks..

NRK - I førrgår: 18:39

Pågrepet etter trusler

En mann er pågrepet etter at han truet politiet med øks i Trondheim. Politiet ble truet da de skulle bistå Helse Midt-Norge med en pasient i en leilighet nær sentrum. Politiet var bevæpnet..

Aftenposten - 14 May 18 kl. 07:07

Mann pågrepet etter å ha truet med øks

En mann i 30-årene er pågrepet etter han tok seg inn i en bolig i Drammen og truet en mann med øks..

Dagbladet - 03 Jul 18 kl. 14:24

Pågrepet for ha truet journalister - varetektsfengslet i ti dager

Mannen i 30-åra fra ble pågrepet natt til søndag etter at han skal ha truet journalister og mediehus..

P4 - 26 May 18 kl. 10:08

Pågrepet etter knivstrussel

En mann i 40-årene er pågrepet etter at han truet en annen person med kniv i Horten i Vestfold i dag tidlig. Det var en mann i 20-årene som ble truet, men ingen ble skadd. Den pågrepene er nå satt i arrest og skal avhøres etterhvert..

P4 - 05 May 18 kl. 19:10

Truet folk med øks

En mann er pågrepet etter å ha truet folk med øks i Trondheim i kveld. Mannen i 40-årene ble stanset i en bil, og pågrepet. Ingen personer er skadet, og politiet mener det hele dreier seg om en krangel internt i en familie..

NRK - 12 Sep 18 kl. 09:52

Pågrepet etter dramatisk biljakt

En mann er pågrepet etter at han kjørte på en politibil og skadet en politimann på Skedsmokorset. Etter sammenstøtet med politibilen, truet han til seg en bil med skytevåpen. Mannen ble pågrepet på Gjerdrum.

Aftenposten - 10 Feb 19 kl. 19:24

Mann slått og truet med kniv på Stovner. To personer pågrepet

To personer er pågrepet, men politiet leter fortsatt etter flere etter at en mann i 40-årene ble slått og truet. Mann er fraktet til sykehus..

P4 - 29 Jun 19 kl. 15:21

Pågrepet etter å ha truet med skrutrekker

En person er pågrepet for truende oppførsel med en skrutrekker i Osterhaus gate i Oslo sentrum. Politiet valgte å bevæpne seg under utrykning da de ikke visste hva personen først truet med. Politiet fikk etter hvert kontroll på situasjonen, og pågrep mannen uten dramatikk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kardinal anker til høyesterett

Kardinal George Pell ber australsk høyesterett omgjøre dommen på seks års fengsel for seksuelle overgrep. 78-åringen ble i desember funnet skyldig i voldtekt og andre seksuelle overgrep mot to mindreårige altergutter i Melbourne 1996 og 1997..

NRK - 4 minutter siden

Sju nye meldinger om syke hunder

Siden mandag har to nye hunder dødd av de pågående sykdomsutbruddet, ifølge Mattilsynet. Tilfellene er fra seks forskjellige fylker. Fem øvrige hunder har blitt meldt syke, opplyser Mattilsynet i en oppdatering tirsdag.

NRK - 15 minutter siden

UD: – Hold dere unna grenseområdet

UD fraråder nordmenn å reise eller oppholde seg innenfor 50 kilometer fra grensen mot Jemen. Årsaken til det er den pågående krigen og risikoen for angrep fra opprørerne i Jemen over grensen til Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 1 time siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 1 time siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 1 time siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 2 timer siden

Flere hundre tusen deltar

Arrangørene venter flere hundre tusen deltakere i en ny internasjonal klimaprotest fredag, i forkant av et klimatoppmøte i New York. Bare i USA er over 800 arrangementer planlagt, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Brigitte Macron blir lærer igjen

Frankrikes førstedame Brigitte Macron vil tilbake til klasserommet og skal undervise voksne på en skole i en av Paris' forsteder. Elevene hennes vil være personer som er på jakt etter arbeid og som ikke har fullført videregående skole..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt