P4 > Nyheter

Friday, 22 November, 00:24

P4 - 02 Jul 19 kl. 07:06

Pågrep mann med ladd pistol

En mann er arrestert etter å ha blitt pågrepet med en ladd pistol i Brugata i Oslo sentrum i morgentimene.
Politiet har ikke fått melding om at noen er blitt truet av mannen..
Les mer på P4


Les mer om:
Brugata, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrep, mannmed , ladd, pistol
NRK - 02 Jul 19 kl. 06:50

Pågrepet med ladd pistol i Oslo

Politiet i Oslo fikk tirsdag morgen melding om en person som var i besittelse av en pistol. Etter kort tid gjorde en politipatrulje funn av en ladd pistol på en person, som ble pågrepet og kjørt i arrest, skriver politiet på Twitter..

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 10:49

Mann med pistol pågrepet i Oslo

Politiet pågrep lørdag formiddag en mann som gikk rundt med en pistol i Bogstadveien i Oslo sentrum..

NRK - 10 Nov 19 kl. 00:17

Pågrep mann med lekepistol

Politiet i Kristiansand bevæpnet seg og rykket lørdag kveld ut etter en melding om en beruset person med pistol i et boligfelt i byen. Der traff de en ung og veldig full mann, sier operasjonsleder Øyvind Hægeland i Agder politidistrikt til NTB..

NRK - 16 Jun 19 kl. 00:26

Mann med pistol pågrepet

I Sandefjord er en mann pågrepet for våpenbesittelse, etter at en tipser så mannen med en pistol i hånda. I forbindelse med arrestasjonen har politiet beslaglagt en startpistol. Det skriver de på Twitter..

NRK - 02 Jul 19 kl. 07:26

To menn pågrepet

Politiet har pågrepet to menn i 20 og 30-årene i Grubbegata i Oslo sentrum. I forbindelse med pågripelsen ble det funnet en ladd pistol. Mennene er kjørt i arresten..

Aftenposten - 31 Mar 19 kl. 07:03

Mann ranet med pistol i Bergen

En mann måtte gi fra seg et mindre pengebeløp da han ble truet med pistol ved Løvås skole i Bergen..

Aftenposten - 02 Jul 19 kl. 07:34

Mann pågrepet etter funn av skarpladd pistol

En mann er pågrepet av politiet etter at vitner så ham holdende en pistol på åpen gate i Oslo sentrum tirsdag morgen..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 05:58

Mann på Karl Johan skjøt flere skudd i luften med pistol

En mann er pågrepet av politiet etter at han skal ha skutt i luften med pistol ved Karl Johan i Oslo sentrum natt til tirsdag..

Dagbladet - 16 Sep 19 kl. 01:59

- Våpnene er ladd og klare

Irans skjebne kan ligge i president Trumps hender, frykter forsvarsekspert. Selv skriver presidenten at våpnene deres er ladd og klare i et harmdirrende Twitter-innlegg..

P4 - 26 Oct 19 kl. 07:24

Pågrep mann med pistolkopi

En mann er pågrepet, etter at han viste frem en pistolkopi til ansatte i en storkiosk i Torggata i Oslo sentrum i natt. Mannen skulle kjøpe sigaretter i kiosken og ble misfornøyd da det tok litt tid. Da trakk han frem en pistol som han viste frem.

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Hockey torsdag

I kveldens siste kamp i eliteserien i hockey, slo Storhamar Sparta 6-5. Storhamar scoret det siste målet 1 sekund før kampslutt. Stavanger leder nå på tabellen foran Storhamar, Frisk og Lillehammer..

P4 - 3 timer siden

Ingvild utestengt juni

Allerede i juni ble langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg nektet av langrennsledelsen å delta i renn. Det gjaldt et rulleskirenn og en treningssamling. Av helsemessige årsaker har Flugstad Østberg fått startnekt i åpningshelga på Beitostølen og verdenscupåpningen i Ruka i Finland neste helg..

P4 - 2 timer siden

Sp måling

I en ny meningsmåling Ipsos har gjennomført for Dagbladet, får Sp 19,2 prosent oppslutning. Med dette er partiet dobbelt så stort som Frp og nesten jevnt med Ap og Høyre. Frp får en oppslutning på 9,7 prosent, som er det svakeste resultatet målt av Ipsos så lenge Frp har vært i regjering..

P4 - 4 timer siden

Pågrepet i Sandnes

Fire menn mellom 20 og 40 år er pågrepet etter en voldshendelse mot en kvinne i 40-åra på åpen gate i Sandnes i Rogaland ved 13-tida i dag. To av mennene ble pågrepet i en væpnet aksjon på Bedriftshotellet i Sandnes, melder NTB..

P4 - 3 timer siden

Ikke 6-timers dag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag må jobbe lengre dager enn før. I 12 år har de hatt 6 timers dag, men nå må de arbeide sju og en halv time daglig, melder NRK. Tine sparer rundt 8 millioner kroner på at de ansatte jobber lengre hver dag..

P4 - 6 timer siden

Odd ulovlig gave

Ordfører i Skien, Hedda Foss Five fra Arbeiderpartiet, ble politianmeldt i dag på grunn av en pengegave kommunen har gitt til Odd ballklubb. Gaven skal ikke ha vært til politisk behandling. Ifølge avisa Varden skal ordføreren i fjor ha inngått en avtale om å betale 400 tusen kroner til Odds 125-års jubileum..

P4 - 6 timer siden

Ute av curling-EM

Det norske herrelaget endte på 6. plass og er ute av sluttspillet i EM i curling, til tross for at de vant over Nederland i dag. I de innledende rundene ble Norge fradømt serien over England fordi en innbytter brukte en ulovlig kost..

P4 - 6 timer siden

Netanyahu korrupsjon

Det blir tatt ut korrupsjonstiltale mot Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu. Det melder den israelske TV-kanalen Channel 13. Det skal være første gang en Israelsk statsminister står tiltalt for for korrupsjon..

P4 - 6 timer siden

Advarer om glatte veier

Innlandet politidistrikt advarer nå om glatte veier i distriktet. Det skjer etter at flere biler har havnet av veien på E6 ved Ringebu i Oppland..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

- Send julegavene ekstra tidlig

Posten ber nå folk om å sende juleposten ekstra tidlig dersom den skal rekke fram før julaften. Pakker som skal til Sverige, Danmark, Finland og Island, bør sendes før 13. desember, mens brev og små pakker som skal samme sted, bør sendes innen 15.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt