P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 15:39

P4 - 02 Jul 19 kl. 07:06

Pågrep mann med ladd pistol

En mann er arrestert etter å ha blitt pågrepet med en ladd pistol i Brugata i Oslo sentrum i morgentimene.
Politiet har ikke fått melding om at noen er blitt truet av mannen..
Les mer på P4


Les mer om:
Brugata, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrep, mannmed , ladd, pistol
NRK - 02 Jul 19 kl. 06:50

Pågrepet med ladd pistol i Oslo

Politiet i Oslo fikk tirsdag morgen melding om en person som var i besittelse av en pistol. Etter kort tid gjorde en politipatrulje funn av en ladd pistol på en person, som ble pågrepet og kjørt i arrest, skriver politiet på Twitter..

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 10:49

Mann med pistol pågrepet i Oslo

Politiet pågrep lørdag formiddag en mann som gikk rundt med en pistol i Bogstadveien i Oslo sentrum..

NRK - 12 May 20 kl. 20:44

Dømt for grov mishandling

En 37 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til tre års fengsel for omfattende og grov mishandling av samboeren. Ifølge dommen har mannen blant annet rettet en ladd pistol med delvis fylt magasin mot kvinnen og trukket av, såkalt russisk rulett..

NRK - 10 Nov 19 kl. 00:17

Pågrep mann med lekepistol

Politiet i Kristiansand bevæpnet seg og rykket lørdag kveld ut etter en melding om en beruset person med pistol i et boligfelt i byen. Der traff de en ung og veldig full mann, sier operasjonsleder Øyvind Hægeland i Agder politidistrikt til NTB..

NRK - 16 Jun 19 kl. 00:26

Mann med pistol pågrepet

I Sandefjord er en mann pågrepet for våpenbesittelse, etter at en tipser så mannen med en pistol i hånda. I forbindelse med arrestasjonen har politiet beslaglagt en startpistol. Det skriver de på Twitter..

NRK - 02 Jul 19 kl. 07:26

To menn pågrepet

Politiet har pågrepet to menn i 20 og 30-årene i Grubbegata i Oslo sentrum. I forbindelse med pågripelsen ble det funnet en ladd pistol. Mennene er kjørt i arresten..

NRK - 28 Nov 19 kl. 02:42

Mann med pistol tatt på bar

En mann i 40-åra som hadde med seg en pistol på en bar på Grønland i Oslo, er arrestert av politiet. Vitner reagerte på mannen og varslet politiet. Politiet har også funnet ammunisjon..

P4 - 29 May 20 kl. 16:51

Mann observert med pistol

En mann med en pistol skal ha oppsøkt en bedrift i Bergen i ettermiddag. Store politistyrker leter nå etter mannen, skriver Bergens Tidende. Det er uklart hvorfor mannen trappet opp bevæpnet hos bedriften..

Aftenposten - 31 Mar 19 kl. 07:03

Mann ranet med pistol i Bergen

En mann måtte gi fra seg et mindre pengebeløp da han ble truet med pistol ved Løvås skole i Bergen..

Aftenposten - 02 Jul 19 kl. 07:34

Mann pågrepet etter funn av skarpladd pistol

En mann er pågrepet av politiet etter at vitner så ham holdende en pistol på åpen gate i Oslo sentrum tirsdag morgen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

To nye koronadødsfall i Danmark

Ytterligere to personer er døde som følge av koronaviruset i Danmark det siste døgnet. Totalt har nå 582 dansker mistet livet i pandemien. Og for første gang på tre måneder er det ingen nye registrerte smittetilfeller i Finland det siste døgnet.

P4 - 15 minutter siden

Ahus åpner for besøk fra pårørende

På grunn av redusert på gang av pasienter med koronavirus åpner nå Ahus igjen for besøk fra pårørende. En til to av de nærmeste kan dermed får lov å komme på besøk fra og med i morgen opplyser sykehuset. Frem til nå har kunn barn inntil 18 år, fødende og kritisk syke fått ha med seg en pårørende på grunn av smittefaren..

P4 - 30 minutter siden

Siktet for drapsforsøk - dømt for dobbeltdrap i 2014

Mannen som nå er siktet etter at en 88 år gammel mann ble knivstukket i Sandvika i går, ble dømt for dobbeltdrap i 2004. Det skriver avisa Budstikka. Norsk-eritreeren i 30-årene ble dømt til 16 års fengsel for drap på to dørvakter i Moss.

P4 - 45 minutter siden

Amerikanere bidrar til Bidens valgkamp

De voldsomme demonstrasjonene og uroen i USA har fått amerikanerne til å gi penger til Joe Bidens valgkamp i høst. I følge Reuters har den demokratiske presidentkandidaten til og med fått republikanere til å åpne lommeboka. Likevel har USAs president Donald Trump samlet inn langt mer penger enn Biden..

P4 - 1 time siden

Høyre vil gi ungdom sommerjobb som sykkelreparatører

Oslo Høyre vil at ungdom skal få sommerjobb som sykkelreparatører, fremfor at kommunen tar regningen for sykkelreparasjoner slik byrådet legger opp til. Gratis sykkelreparasjoner er et av tiltakene som byrådet i Oslo vil sette i gang for å unngå smitte på kollektivtransport. Til Aftenposten sier Oslo HØyre at ungdommen heller kan fikse sykler som ellers blir kastet..

P4 - 1 time siden

Innrømmer drap i Nittedal

Mannen i 40-årene som er siktet for drapet på en trebarnsfar i Nittedal forrige uke, innrømmer å ha tatt livet av avdøde. Det opplyser siktedes forsvarer til Romerikes Blad. Han presiserer at han innrømmer de faktiske forhold, men nekter straffskyld etter siktelsen.

P4 - 1 time siden

20 nye koronadødsfall i Sverige

Det siste døgnet er det registret 20 nye dødsfall relatert til koronaviruset i Sverige. I tillegg er det registret over 1000 nye smittetilfeller. I går passerte landet over 40 000 smittede, i alt er 4562 personer døde som følge av pandemien i Sverige..

P4 - 1 time siden

Kvinne dømt for grovt bedrageri

En kvinne i 30-årene er dømt til 30 dagers fengsel for å ha svindlet til seg penger fra NAV. I følge Avisen Agder skal kvinnen ha opplyst til NAV at hun hadde jobbet 686 timer, mens hun egentlig hadde jobbet 1750 timer i 2017 og 2018. Kvinnen svindlet til seg 134.

P4 - 1 time siden

Mann tiltalt for overgrep mot 16 barn

En 56 år gammel mann fra Tromsø er tiltalt for overgrep mot 16 barn. Mannen skal ha lurt barna til å sende seksuelle bilder av seg selv, blant annet via Snapchat melder avisa Nordlys. Ved to av tilfellene var barna under 14 år gammel.

P4 - 1 time siden

Vil ha ett år og to måneder fengsel for Kamelen

Aktor har lagt ned påstand om ett år og to måneders fengsel for artisten Marcus Mosele, best kjent som Kamelen. Det ble klart i Bergen tingrett i ettermiddag. Bergensrapperen står blant annet tiltalt for ran og trusler.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt