Dagbladet > Utenriks

Torsdag, 24 September, 09:24

Dagbladet - 19 des. 19 kl. 20:09

Overvåkingsvideo forsvunnet

Videoen skal vise hva som skjedde på cella da Jeffrey Epstein ble funnet nesten bevisstløs på cella i juli. Myndighetene aner ikke hvor den har tatt veien..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Jeffrey Epstein

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Overvåkingsvideo, forsvunnet
VG - 21 feb. 20 kl. 21:07

Terrorangrepet i Tyskland: Overvåkingsvideo skal vise den antatte gjerningsmannen

Overvåkningsvideoer skal vise den antatte gjerningsmannen etter terrorangrepet i Hanau løpe fra det første åstedet. Den mistenkte mannen skal ha oppsøkt et av målene få dager før angrepet..

P4 - 20 okt. 19 kl. 07:44

Overfalt i heis

En mann ble angrepet og slått av en gruppe ungdommer inne i en heis på Romsås i Oslo i natt. Mannen er sendt til sykehus, og husker ikke noe av hendelsen, melder politiet. De vil se på overvåkingsvideo iløpet av dagen i dag, og håper da å finne ut hvem gjerningspersonene er..

P4 - 30 nov. 19 kl. 07:25

Ble slått med balltre

En mann i 40-årene er kjørt til sykehus med skader etter at han ble slått med balltre av to ukjente menn i Lillestrøm i natt. Mannen har forklart for politiet at hendelsen var uprovosert, og gjerningspersonene stakk fra stedet i en bil. Mannen er ikke alvorlig skadet.

NRK - 22 des. 19 kl. 10:23

Lå i vannet i nesten en time

Tilstanden for mannen som ble hentet opp av sjøen ved Tjuvholmen i Oslo fredag er fortsatt kritisk, ifølge politiet. De sier overvåkingsvideo viser at han var i vannet i nær en time før han ble funnet. Hvordan han havnet i vannet er fortsatt uklart..

P4 - 24 des. 19 kl. 23:06

Ingen pågrepet etter knivstikking

Fremdeles er ingen pågrepet etter at en mann i 50-årene ble knivstukket og ranet på gaten i Oslo sentrum i kveld. Politiet har i flere timer søkt etter tre gjerningspersoner. Mannen ble angrepet da han kom ut av leiligheten sin, og at han ble stukket to ganger i hodet av det han har sagt er tre gutter av afrikansk opprinnelse.

P4 - 06 juni 20 kl. 16:33

Fant konvolutt med titusener av kroner

En turgåer fant i går en konvolutt med titusener av kroner i Hvittingfoss i Buskerud. Det var en ærlig person - som låste konvolutten inn i en safe, og ringte politiet som kom og hentet den. De har gått gjennom overvåkingsvideo fra området, som viser at en mann mistet konvolutten på bakken.

NRK - 02 juli 20 kl. 15:10

Er ikkje mannen som blei etterlyst

Ein mann som melde seg til politiet i Hagen-saka torsdag er ikkje personen dei har etterlyst. Politiet gjekk onsdag ut med ein overvåkingsvideo som synte ein mann i ei svart regnjakke, og er framleis interesserte i tips om kven vedkommande kan vere..

P4 - 17 jan. 20 kl. 13:13

Natos første overvåkningsdrone klare

Nato-sjef Jens Stoltenberg tok i dag imot alliansens første egne overvåkningsdroner. De amerikanske Global Hawk skal overvåke land og sjø med haukeblikk. De kan flytte seg over store avstander.

NRK - 08 juli 20 kl. 19:41

Skal overvåke insektbestander

Miljødirektoratet skal begynne å overvåke insekter i 20 områder på Østlandet. Ifølge direktoratet skal overvåkingen bidra til å oppdage eventuelle nedganger i insektbestander, og skal være starten på en nasjonal overvåking av insekter,.

P4 - 13 nov. 19 kl. 23:07

Hevder Helleland ble overvåket

Nestleder i Verdens antidopingbyrå, Linda Hofstad Helleland, hevder Russland kan ha forsøkte å hyre norske selskaper til å overvåke henne. I en ny bok hun utgir i morgen, skal PST advart henne om overvåkingen, skriver VG. Helleland har vært en tydelig motstander av å ta Russland inn igjen i varmen i byrået, etter avsløringene om systematisk juks i en årrekke.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 6 timer siden

Politimenn skutt

To politimenn er skutt under demonstrasjonene i Louisville onsdag kveld..

Dagbladet - 7 timer siden

Ukjent brevveksling med skandalepresident

For første gang offentliggjøres brevvekslingen mellom en forhenværende president, Richard Nixon, og en kommende president, Donald Trump, gjennom et helt tiår..

Dagbladet - Igår: 20:37

Bønn til Norge: - Ikke svikt nå

Flere og flere rapporterer om tortur og vold. - Det er ingen vei tilbake, sier aktivist til Dagbladet..

Dagbladet - Igår: 13:53

Har blitt tidenes eldste i Japan

Kane Tanaka (117) feiret med ei flaske cola..

Dagbladet - I førrgår: 13:28

Dekket i lim og forlatt

Grusom mishandling av valp ryster Kina..

Dagbladet - I førrgår: 12:40

Født på 10 000 meters høyde

Den lille jenta hadde det travelt og ble født i lufta på vei til sykehuset. Fødselsgaven fra flyselskapet er en gratisbillett resten av livet..

Dagbladet - 20 sep. 20 kl. 18:11

To Norsk Folkehjelp-ansatte omkom i ulykke

To av Norsk Folkehjelps ansatte som drev med eksplosivrydding etter andre verdenskrig omkom søndag i en ulykke på Salomonøyene i Stillehavet..

Dagbladet - 20 sep. 20 kl. 09:51

Fullt FN-bråk om Iran

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier FNs sanksjoner mot Iran er gjeldende igjen, og varsler konsekvenser om de andre medlemslandene ikke innfører dem..

Dagbladet - 20 sep. 20 kl. 03:13

Avviser Syden-håp

Administrerende direktør i hotellgiganten Lopesan frykter for framtida..

Dagbladet - 18 sep. 20 kl. 12:22

Ber folk stemme ut «rævhullene»

Klesmerket som er kjent for sosialaktivisme, overrasker igjen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt