NRK > Nyheter

Onsdag, 20 Januar, 15:06

NRK - 09 okt. 20 kl. 20:52

Overtenning i hus etter øving

Det er overtenning i eit hus i Stortua i Øygarden. Brannvesenet skal ha øvd på røykdykking tidlegare i dag. Brannen blussa opp etter at dei forlot staden. Brannvesenet har no kontroll og gjer ein kontrollert nedbrenning av huset..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stortua

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Overtenningi , hus, etter, øving
Aftenposten - 02 nov. 20 kl. 12:28

Koronasvar på 15 minutter – nå starter utprøving av hurtigtester i Oslo

Når utprøving av hurtigtester for koronavirus starter opp på Aker teststasjon i Oslo mandag, får du prøvesvarene etter 15-20 minutter..

P4 - 10 okt. 20 kl. 19:50

Trump skal tale i Det hvite hus

Nå klokken 21 skal president Donald Trump tale fra Det hvite hus. Det blir hans første offentlige arrangement siden han ble koronasmittet. TO tusen personer skal ha blitt invitert til å se Trump tale fra balkongen på Det hvite hus, ifølge CNN, og mange er på plass, og står tett i tett foran Det hvite hus akkurat nå.

NRK - 17 nov. 20 kl. 20:20

Bilbrann i Verdal

Det er full overtenning i et kjøretøy på Leksdalsvegen i Verdal og politiet skriver på Twitter at det kan være personskade. Den brennende bilen skal være i ferd med å trille mot et hus. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 04 nov. 20 kl. 05:01

Demonstrerer ved Det hvite hus

Demonstranter har samlet seg utenfor Det hvite hus, og roper taktfaste Black Lives Matter-slagord. Myndighetene er forberedt på bråk. Det er satt opp sikkerhetsgjerde rundt Det hvite hus, og nasjonalgarden har beordret ut totalt 3600 soldater..

NRK - 30 des. 20 kl. 23:49

Fem hus har rast ut i kveld

Ialt fem hus har rast ut i kveld i skredområdet på Ask i Gjerdrum, skriver Dagbladet. Det er flere boenheter i hvert av husene, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Gisle Sveen. Han sier det dreier seg om hus som er evakuert tidligere..

NRK - 30 des. 20 kl. 23:49

Fem nye hus har rast ut i kveld

Ialt fem hus har rast ut i kveld i skredområdet på Ask i Gjerdrum, skriver Dagbladet. Det er flere boenheter i hvert av husene, opplyser politiet. De fem husene er evakuert tidligere i dag.

Aftenposten - 23 des. 20 kl. 04:24

Sahraoui etter ny Vålerenga-oppvisning: – Sikter på gull neste år

VALLE (VG) (Vålerenga – Start 4–0) Dag-Eilev Fagermo skal ha ny midtstopper og ny ving til neste sesong. Da mener nøkkelspiller Osame Sahraoui (19) at klubben bør sikte enda høyere..

VG - 23 des. 20 kl. 04:24

Sahraoui etter ny Vålerenga-oppvisning: – Sikter på gull neste år

VALLE (VG) (Vålerenga – Start 4–0) Dag-Eilev Fagermo skal ha ny midtstopper og ny ving til neste sesong. Da mener nøkkelspiller Osame Sahraoui (19) at klubben bør sikte enda høyere..

Aftenposten - I førrgår: 17:23

RBK-sjefen bekrefter ny ving: - Vi har kjempet for å få ham

Åge Hareide er på plass i Trondheim igjen. Noe av det første RBK-treneren gjør etter ferien er å bli bedre kjent med….

VG - 04 okt. 20 kl. 22:24

Rosenborg rundspilte Odd – befestet 2. plassen

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Odd 4–1) Rosenborg-trener Åge Hareide flyttet toppscorer Kristoffer Zachariassen (26) til venstre ving for å få plass til «alle» midtbanespillerne sine. Landslagsspiller Markus Henriksen haltet av Lerkendal med skade..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kan bli massevaksinering snart

Hvis AstraZeneca-vaksinen blir godkjent i EU 29, januar, kan det føre til raskere massevaksinering i Norge. Det opplyste helsemyndighetene på en pressekonferanse onsdag. Kommunene forbereder seg nå på massevaksinering..

NRK - 15 minutter siden

Ståle Solbakken i karantene

Landslagssjef Ståle Solbakken er satt i karantene etter å ha vært i nærkontakt med en koronasmittet person. Opprinnelig skulle Solbakken onsdag vært i Eurosport-studioet under presentasjonen av terminlistene til Eliteserien og 1. divisjon i fotball.

NRK - 15 minutter siden

Over 55.000 er vaksinert

Det er onsdag registrert over 55.800 satte vaksiner mot koronaviruset, det sier avdelingsdirektør Line Vold ved Folkehelseinstituttet.

NRK - 15 minutter siden

Nedgang i smitte sist uke

Det var en nedgang på 35 prosent i antall meldte smittetilfeller i forrige uke i forhold til uken før, det sier Line Vold avdelingsdirektør ved Folkehelseinstituttet. FHI estimerer av 65 prosent av de smittede blir fanget opp. Det er påvist 33 tilfeller av den engelske mutantversjonen og ett tilfelle av den sør-afrikanske mutasjonen..

NRK - 30 minutter siden

Smitten er for høy

Smittesituasjonen i Norge er for høy og ustabil, selv om smitten har gått ned etter at Norge hadde smitterekord for to uker siden. Det sier helseminister Bent Høie. Han trekker frem Irland som et skrekkeksempel på hvordan et land med svært lav smitte fikk svært høy smitte etter store lettelser av smitteverntiltak før jul..

NRK - 30 minutter siden

Øker testkapasitet

Regjeringen øker nå testkapasiteten på 32 grensesteder, det sier justis- og beredskapsminister Monica Mæland. Det skjer etter at regjeringen nå krever at alle tester seg på grensen. Det er et midlertidig unntak på Svinesund, pga av for dårlig kapasitet..

NRK - 30 minutter siden

206 nye koronadødsfall i Sverige

Det er registrert 206 nye koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. Antall døde er nå totalt oppe i 10.797, opplyser Folkhälsomyndigheten.

NRK - 1 time siden

Elleve smittetilfeller i Sigdal

Smittesporingsteamet i Sigdal kommune mottok i går kveld elleve positive prøvesvar. Alle smittetilfellene er nærkontakter til tidligere registrert smitte i utbruddet. Blant de smittede er et barn som er tilknyttet Eggedal barnehage..

NRK - 45 minutter siden

Ti nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert ti nye koronasmittede i Bergen. Fire av tilfellene er importsmitte, mens tre har ukjent smittevei. Samtidig er fem beboere og 15 ansatte på sykehjem smittet.

NRK - 45 minutter siden

Trump har forlatt Det hvite hus

Avtroppende president i USA Donald Trump har forlatt Det hvite hus for siste gang, hånd i hånd med sin kone Melania..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt