NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 01:01

NRK - 27 jan. 21 kl. 22:32

Overskudd for Facebook

Facebook hadde et resultatet på 11,2 milliarder dollar og en omsetning på 28 milliarder dollar, en økning på 53 prosent og 33 prosent, sammenlignet med samme periode i fjor. – Vi hadde en sterk avslutning på året, sa Facebook-sjefen Zuckerberg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Facebook, Zuckerberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Overskudd, for, Facebook
NRK - 26 feb. 21 kl. 07:52

Inngår avtale med medier

Facebook har signert intensjonsavtaler med tre australske medieselskaper, etter at Australia vedtok en ny medielov myntet på Facebook og Google. Loven pålegger digitale plattformer å forhandle med og betale australske nyhetsmedier for å kunne dele deres nyheter. Både Facebook og Google var sterkt imot loven, og Facebook stanset deling av nyheter i Australia i forrige uke som en reaksjon..

NRK - 19 jan. 21 kl. 21:20

Goldman Sachs med solid overskudd

Den amerikanske investeringsbanken Goldman Sachs kan se tilbake på et særdeles godt år, til tross for koronapandemien. De endte i fjerde kvartal med et overskudd på nærmere 38 milliarder kroner, over dobbelt så mye som samme kvartal året før..

NRK - 27 jan. 21 kl. 23:08

Tesla-overskudd for første gang

Tesla gikk med overskudd i fjor, for første gang i selskapets historie. Men aksjekursen falt da siste kvartal ikke levde opp til analytikernes forventninger. 2020-overskuddet havnet på 721 millioner dollar, melder AFP..

NRK - 27 jan. 21 kl. 23:37

Økt overskudd for Apple

Apples kvartalsresultat viser et økt overskudd på 29 prosent og en rekordhøy omsetning på 100 milliarder dollar. Overskuddet i fjorårets tre siste måneder steg 29 prosent fra tilsvarende kvartal 2019, til 28,7 milliarder dollar..

NRK - 02 feb. 21 kl. 23:06

Alphabet med solid overskudd

Selskapet Alphabet, som eier både Google og YouTube, endte i fjor med et overskudd på 40,3 milliarder dollar. Selskapets totale omsetning for 2020 steg imidlertid kun med 12,8 prosent. Vanligvis er økningen på rundt 20 prosent..

Aftenposten - 25 feb. 21 kl. 18:11

Bastøfergene går med overskudd og uten statsstøtte. Skal billettprisen halveres også her?

I dag frakter fergesambandet Moss-Horten 1,8 millioner kjøretøyer over fjorden årlig. Det går med overskudd..

NRK - 15 mars 21 kl. 09:50

Sjanse for lærer-overskudd

Det kan bli overskudd av lærere fram mot 2040, viser nye tall fra SSB. Det er første gang beregninger viser dette. Hovedårsaken er en lav og delvis negativ vekst i antall framtidige barn og unge, altså nedgang i befolkningsveksten..

E24 - 07 jan. 21 kl. 17:02

Facebook utestenger Trump ut presidentperioden

USAs president Donald Trump er utestengt fra Facebook og Instagram ut presidentperioden, som avsluttes 20. januar. Det opplyser Facebook-sjefen Mark Zuckerberg..

NRK - 04 feb. 21 kl. 03:32

Facebook blokkert i Myanmar

Facebook-tilgangen er delvis stengt i Myanmar, bekrefter selskapet. Militæret som har kuppet makten i landet, har beordret tilgangen blokkert. Ordren om å blokkere tilgangen til Facebook gjelder foreløpig fram til midnatt 7.

NRK - 05 feb. 21 kl. 17:56

Facebook nede i Myanmar

Telenor ble torsdag beordret av myndighetene i Myanmar til å stenge Facebook. – Vi jobber for å sikre et stabilt nettverk for våre kunder i Myanmar og håper å få åpnet Facebook så fort det lar seg gjøre, sier kommunikasjonssjef Hanne Knudsen til NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

518 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 518 koronasmittede i Norge. Det er 19 færre enn snittet de siste sju dagene og 199 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld rammet av et strømbrudd. Ved 23-tiden opplyser medievakt Anders Bayer til NTB at strømmen er tilbake. Ifølge Bayer var det flere sentrale bygg som ble rammet, deriblant fødeavdelingen..

NRK - 1 time siden

Politimann døde av slag

Politimannen Brian Sicknick ble ikke påført dødelige skader under stormingen av kongressbygningen 6. januar. Medisinske eksperter har konkludert at politimannen døde som følge av slag og døde av naturlige årsaker, melder AP..

NRK - 1 time siden

Juryen har trukket seg tilbake

Juryen i rettssaken mot den tidligere politimannen Derek Chauvin, som er siktet for å ha drept George Floyd, har trukket seg tilbake. Dommer Peter Cahill ga instruksjoner til juryen etter at påtalemyndighet og forsvarsadvokat fremmet sine argumenter..

NRK - 1 time siden

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

NRK - 2 timer siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 2 timer siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 2 timer siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 2 timer siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt