VG > Utenriks

Saturday, 30 May, 01:06

VG - 23 May 20 kl. 15:12

Overlevende i Pakistan: – Hørte folk som skrek

To mennesker overlevde flystyrten i den pakistanske storbyen Karachi. Mohammad Zubair forteller hvordan han krabbet gjennom det brennende flyvraket..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Karachi, Zubair, Pakistan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Overlevendei , Pakistan, Hørte, folksom , skrek
P4 - 22 May 20 kl. 13:48

Ingen overlevende etter flystyrt i Pakistan

Ingen av de 107 personene ombord på passasjerflyet som styrtet i Karachi i Pakistan i dag har overlevd. Det opplyser myndighetene i hovedstaden, melder nyhetsbyrået AP. Rundt 20 personer skal ha blitt reddet ut fra ødelagte hus etter at flyet styrtet i et boligområde..

Dagbladet - 22 May 20 kl. 15:59

Meldinger om overlevende

Så langt skal to personer være funnet i live etter flyulykken i Pakistan..

P4 - 22 May 20 kl. 17:21

Hentet overlevende ut av flyvraket

Frivillige skal ha fått overlevende ut av flyvraket som styrtet i et boligfelt i Karachi i Pakistan i dag før nødetatene kom på plass. Minst tre personer har overlevd ulykken, melder pakistanske medier. Passasjerflyet med rundt 100 personer ombord styrtet i et boligfelt.

P4 - 23 May 20 kl. 10:43

- Hørte andre passasjerer skrike

- Det var flammer overalt da passasjerflyet styrtet i Karachi i Pakistan i går. Det forteller en av de to overlevende passasjerene til BBC. Mannen slapp unna flyulykken med bare mindre skader..

P4 - 25 Apr 20 kl. 20:12

- Overlevende mangler rehabiliteringstilbud

- Overlevende koronapasienter mangler rehabiliteringstilbud. Det sier overlege ved Rikshospitalet, Jon Henrik Laake. Laake viser til at flere pasienter får konsentrasjonsvansker og svekket hukommelse etter å ha hatt sykdommen, og sier til NRK at vi risikerer at den store innsatsen i sykehusene for disse pasientene kan gå til spille.

NRK - 02 Feb 20 kl. 02:43

Gresshoppeinvasjon i Pakistan

Pakistan har erklært krisetilstand for å bekjempe en invasjon av gresshopper som truer matproduksjonen. Gresshoppene kom til Pakistan fra Iran i juni og har allerede rammet avlingene av bomull, hvete og mais i store områder sørvest i landet..

VG - 22 May 20 kl. 17:34

Flystyrten i Pakistan: Banksjef er blant de overlevende

Zafar Masud, sjef for Bank of Punjab, overlevde flystyrten i Karachi. Han skal ha kommet unna med brudd i hoften og kragebeinet..

NRK - 17 Apr 20 kl. 01:46

IMF med pengestøtte til Pakistan

Det internasjonale pengefondet (IMF) gir 1,4 milliarder dollar, nærmere 15 milliarder kroner, i bistand til Pakistan for å hjelpe landet overkomme koronakrisen. Pakistan har rapportert om litt over 100 dødsfall på grunn av koronaviruset..

NRK - 07 May 20 kl. 15:05

Pakistan åpner opp igjen

Pakistan starter sin gjenåpning på lørdag, selv om antall døde fortsatt øker. Landet har vært nedstengt i 5 uker, men skal i faser nå åpne landet igjen. Pakistan har 24 073 smittetilfeller og 564 døde..

NRK - 18 Mar 20 kl. 05:50

Pakistan har ikke råd til å stenge

Pakistan har ikke råd til å stenge ned byer for å hindre spredning av koronaviruset, slik mange andre land gjør. 25 prosent av befolkningen i Pakistan lever i stor fattigdom, og er redd en nedstengning vil føre til at mange vil dø av sult, melder AFP.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Arrestert og siktet for uaktsomt drap på George Floyd

Den oppsagte politimannen Derek Chauvin, som satte kneet på halsen til avdøde George Floyd, er nå arrestert, siktet for uaktsomt drap. Floyds familie reagerer og vil ha overlagt drap som siktelse..

VG - 4 timer siden

Trump: USA bryter med WHO

USA bryter forholdet med WHO, sier president Trump på en pressekonferanse fredag..

VG - 9 timer siden

Midtøsten-ekspert: Frykter ny intifada og angrep på Israel

Palestinernes president Mahmoud Abbas brøt i forrige uke alle avtaler med Israel. Det øker det faren for en ny voldsbølge, og i verste fall en ny krig mellom israelere og palestinere..

VG - 12 timer siden

Her blir CNN-journalisten arrestert på direktesendt TV

CNNs korrespondent Omar Jimenez ble arrestert mens han dekket demonstrasjonene mot politivold i millionbyen Minneapolis..

VG - 14 timer siden

Ny video viser opptakten til Floyd-dødsfallet

En ny overvåkningsvideo fra Minneapolis viser nå hva som skjedde før George Floyd lå på bakken med kneet til en politimann presset mot nakken. Dødsfallet etter pågripelsen har satt sinnene i kok i USA..

VG - 15 timer siden

Twitter slår ned på ny Trump-melding

Etter flere dager med konflikt, fjernet Twitter en av president Donald Trumps Twitter-meldinger fredag morgen norsk tid..

VG - 15 timer siden

Twitter slår ned på Trump-tvitring

Etter flere dager med konflikt, fjernet Twitter en av president Donald Trumps Twitter-meldinger fredag morgen norsk tid..

VG - Igår: 00:39

Borgermesteren slår tilbake mot Trump-slakt: – Vi er sterke som faen

Borgermesteren i Minneapolis fikk beskjed om å skjerpe seg av president Donald Trump, etter at opptøyene har tatt en dramatisk vending de siste dagene. Nå slår borgermester Jacob Frey tilbake mot presidenten..

VG - Igår: 00:39

Trump slakter borgermesteren etter Floyd-dødsfallet - borgermester slår tilbake

Borgermesteren i Minneapolis fikk beskjed om å skjerpe seg av president Donald Trump, etter at opptøyene har tatt en dramatisk vending de siste dagene. Nå slår borgermester Jacob Frey tilbake..

VG - Igår: 00:39

Trump slakter borgermesteren etter Floyd-dødsfallet

Samtidig som etterforskningen av dødsfallet til George Floyd pågår for fullt, er det nå erklært unntakstilstand og Minnesota-guvernøren setter inn nasjonalgarden. Nå får borgermesteren i Minneapolis beskjed om å skjerpe seg av president Donald Trump..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt