NRK > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 23:27

NRK - 19 sep. 20 kl. 06:02

Overlevde mistillitsvotum

Perus nasjonalforsamling stemte natt til lørdag nei til å avsette president Martin Vizcarra. Vizcarra er anklaget for å blant annet forsøkt å stanse en etterforskning av omstridte kontrakter mellom regjeringen og en sanger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Martin Vizcarra

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Overlevde, mistillitsvotum
Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 07:15

Perus president overlevde mistillitsvotum

Perus president Martin Vizcarra har overlevd en kamp om hans politiske liv. Landets nasjonalforsamling stemte natt til lørdag nei til å avsette ham..

P4 - 14 sep. 20 kl. 16:39

To tiltalt etter at 18-åring ble skutt

To personer er nå tiltalt etter at en 18 år gammel mann ble skutt i beinet ved Holmlia senter i 2018. En mann er tiltalt for drapsforsøk, den andre for medvirkning til kroppsskade, skriver VG. 18-åringen ble truffet i låret, slik at lårpulsåren ble delvis revet over, men overlevde etter å ha fått livreddende behandling..

VG - 15 sep. 20 kl. 02:46

Politibetjenter skutt i Los Angeles: – De overlevde det verste

Personen som skjøt to politibetjenter mens de satt i en parkert patruljebil i California lørdag, er fortsatt på frifot..

NRK - 26 sep. 20 kl. 16:44

Nytt dødsfall etter flystyrt

Ein av dei to som overlevde då eit ukrainsk militærfly styrta fredag, har døydd på sjukehus, skriv AFP. Dermed har dødstalet etter ulukka stige til 26 personar. Det var eit transportfly som styrta, med 20 unge soldatar og ei besetning på sju om bord..

P4 - 26 sep. 20 kl. 17:10

Dødstallet stiger etter flystyrt

Antall døde etter at et ukranisk tranportfly med soldater ombord styrtet i går, stiger. En av de to personene som ble funnet levende i flyvraket er nå død opplyser sykehuset. Dermed er 26 personer bekreftet omkommet i ulykken.

NRK - 05 okt. 20 kl. 06:55

Politimann dyttet ungdom fra bro

En politimann er pågrepet i Chile og siktet for å ha dyttet en ungdom ut fra en bro under en demonstrasjon i Santiago lørdag. Gutten overlevde fallet på sju meter, men fikk alvorlige hodeskader og brudd i armen, ifølge lokale medier..

Aftenposten - 07 okt. 20 kl. 16:51

Bestevennen overlevde togulykken. Han fortalte i retten om minuttene før Even (15) omkom.

Onsdag startet rettssaken mot Bane Nor. Første vitne var Oskar Widuto, som lå to uker i koma etter ulykken..

NRK - 09 okt. 20 kl. 15:29

Atambajev overlevde attentatforsøk

Kirgisistans tidligere president Almazbek Atambajev har overlevd et attentatforsøk, ifølge nyhetsbyrået RIA. Det melder Reuters. Bilen han satt i skal ha blitt beskutt i hovedstaden Bisjkek.

P4 - 10 okt. 20 kl. 20:40

Fem døde i flyulykke i Frankrike

Fem personer mistet livet da to små fly kolliderte vest i Frankrike i dag. Det opplyser lokale myndigheter. Det var tre personer om bord i det ene flyet, og to i det andre, og ingen overlevde..

Aftenposten - 11 okt. 20 kl. 22:56

Som 16-åring overlevde Hassan et skipsforlis. Nå redder han migranter i Middelhavet.

Hver gang Hassan Ali Salem griper tak i noen fra en gummibåt eller klarer å få noen opp av havet, gjenopplever han sitt eget traume i Middelhavet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Starter opp igjen vaksinetestene

Legemiddelgiganten Johnson & Johnson starter opp igjen testingen av sin vaksinekandidat i USA, melder nyhetsbyrået AFP. Forsøkene ble stanset etter at en av deltakerne i studien skal ha blitt alvorlig syk..

NRK - 1 time siden

Nye kamper om Nagorno-Karabakh

Kampene om Nagorno-Karabakh fortsatte fredag, samtidig som USAs utenriksminister Mike Pompeo møtte representanter for partene. Nok en gang beskyldte partene hverandre for å rette artilleriangrep mot boligområder..

NRK - 1 time siden

Bevæpnet mann har forskanset seg

Politiet i Øst melder om en mann som har forskanset seg i boligen sin på Vinterbro i Akershus..

NRK - 1 time siden

Mann forskanset seg i bolig

Politiet i Øst melder om en mann som har forskanset seg i boligen sin..

NRK - 1 time siden

Lege ved Ullevål koronasmittet

En lege ved infeksjonsmedisinsk avdeling på Ullevål universitetssykehus har fått påvist koronasmitte, bekrefter sykehuset overfor NRK. Alle pasientene legen har hatt kontakt med er satt i karantene. I tillegg er 3 leger og 3 sykepleiere i karantene..

NRK - 1 time siden

Biden lover gratis koronavaksine

Joe Biden vil sikre at alle amerikanere får gratis koronavaksine hvis han vinner presidentvalget i USA. Det sa Biden i en tale fredag. Også USAs president Donald Trump har sagt at det bør være gratis å bli vaksinert mot koronaviruset..

NRK - 1 time siden

USA fordømmer tyrkisk våpentest

USA reagerer sterkt på at Tyrkia har testet sitt russisk-produserte luftvernsystem S-400. Testen ble gjennnomført i forrige uke. Som en konsekvens er Tyrkia blitt nektet å kjøpe det amerikanske kampflyet F-35..

NRK - 2 timer siden

Normaliserer forholdet til Israel

Sudan normaliserer forholdet til Israel, ifølge Trump-regjeringen. Sudan er så langt det tredje arabiske landet som i år normaliserer forholdet sitt til Israel, etter De forente arabiske emirater og Bahrain..

NRK - 2 timer siden

Klar seier til Arce i Bolivia

De endelige resultatene fra presidentvalget i Bolivia er nå offentliggjort. 55 prosent av stemmene gikk til Luis Arce fra sosialistpartiet MAS. Tidligere president Carlos Mesa fikk i underkant av 29 prosent av stemmene i valget som ble holdt søndag..

NRK - 2 timer siden

Over en million smittetilfeller

I Frankrike har det samlede antallet koronatilfeller passert én million. Over 42.000 tilfeller er registrert det siste døgnet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt