P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 08:48

P4 - 15 Feb 20 kl. 08:03

Overgrepsdømt lege fikk jobb i Norge

En svensk lege som i fjor ble dømt til tre års fengsel for å ha voldtatt en mindreårig gutt søkte og fikk lisens i Norge.
Ifølge Helsetilsynet var de uvitende om forholdet fordi svenske helsemyndigheter ikke hadde fratatt ham autorisasjonen.
Helsetilsynet ble tipset om mannens dom av en privatperson, og snudde i saken.
Helsedirektoratet sier de ikke kjenner til at mannen fikk jobb som lege i Norge..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Helsetilsynet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Overgrepsdømt, lege, fikk, jobbi , Norge
VG - 15 Feb 20 kl. 07:29

Overgrepsdømt i Sverige – fikk legelisens i Norge

En svensk lege ble i fjor dømt til tre års fengsel for overgrep av en mindreårig gutt og besittelse av barnepornografi. Så fikk legen lisens i Norge..

NRK - 12 Feb 20 kl. 11:48

Overgrepsdømt mistet heder

Den overgrepsdømte treneren i Engerdal er fratatt Kongens Fortjenstmedalje, som han mottok i 2007. NRK fortalte i går om overgrepene i friidrettsklubben Ren-Eng. Treneren er dømt for å ha misbrukt minst åtte av talentene han hadde ansvar for..

NRK - 17 Feb 20 kl. 20:48

Overgrepsdømt fikk trenerjobb

En idrettsklubb i Asker ansatte en ny fotballtrener for mindreårige, uten å vite at han var tidligere var dømt for seksuell omgang med barn under 16 år. Mannen, som fikk jobben i 2016, hadde ifølge klubben levert gyldig politiattest uten merknader..

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 13:58

DN: Kronprinsesse Mette-Marit beklager å ha møtt Epstein flere ganger

Kronprinsesse Mette-Marit beklager nå at hun møtte den overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epstein flere ganger etter at han ble overgrepsdømt i 2008..

Dagbladet - 22 Oct 19 kl. 21:59

Ble undersøkt av lege

Den siktede ambulansekapreren (32) ble undersøkt av lege etter pågripelsen, opplyser Grete Metlid overfor Dagbladet..

P4 - 06 Dec 19 kl. 20:22

Bondevik om møte med Epstein

Kjell Magne Bondevik fikk tilbud om økonomisk støtte til Oslosenteret da han traff Jeffrey Epstein, men han avslo tilbudet. De to traff hverandre for første gang under åpningsuken av FNs generalforsmaling i 2013, og avtalte og møtes igjen for å snakke mer om Oslosenteret i 2015. Til Tv2 forteller Bondevik at han fikk en rar følelse både av kontoret til Epstein som var fyllt med utstoppede dyr og av hvordan Epstein ville gi støtten til senteret.

NRK - 25 Jan 20 kl. 06:41

Lege døde av coronaviruset

En lege på et sykehus i Hubei-provinsen i Kina, som ligger i sentrum av udbruddet av coronaviruset, har selv dødd av viruset. Legen Liang Wudong var i utbruddets frontlinje og døde i en alder av 62 år, melder statlig kinesisk tv..

Dagbladet - 19 Feb 20 kl. 23:17

En melding på Facebook var nok

Brukte 24 timer på fikse det Nav ikke fikk til. Et møte med ungdommene på Mortensrud, en melding på Facebook, og så fikk ti ungdommer med rulleblad tilbud om jobb..

Dagbladet - 13 Jan 20 kl. 12:48

Norsk lege ut mot Paltrow-serie

Lege og forfatter Kari Løvendahl Mogstad er kritisk til Netflix' nye serie «The Goop Lab» med skuespiller Gwyneth Paltrow..

NRK - 25 Jan 20 kl. 06:41

Lege i Kina døde av coronaviruset

En lege på et sykehus i Hubei-provinsen i Kina, som ligger i sentrum av utbruddet av coronaviruset, har selv dødd av viruset. Legen Liang Wudong var i utbruddets frontlinje og døde i en alder av 62 år, melder statlig kinesisk tv..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Dro inn en million under mesterskapet

Marte Olsbu Røiseland reiser hjem til Norge med kofferten full av medaljer. Froland-løperen ble Norges store skiskytterdronning under VM i Anterselva med hele fem gull og to bronse på sju øvelser. 29-åringen fikk også rikelig påfyll på bankkontoen.

P4 - 15 minutter siden

Nedbørsrekord i Bergen

Starten på året har vært den våteste noen sinne for Bergen. Til nå har 2020 bydd på 781 millimeter nedbør for byen, og det er mer enn det noen gang, skriver Bergens Tidende. 781 millimeter nedbør er mer enn Oslo får på et helt år.

P4 - 30 minutter siden

Anklager sitt eget parti for skremselspropaganda

MDGs fylkesleder i Rogaland, Rita Kristin Veland anklager sitt eget parti for skremselspropaganda og melder seg ut av partiet. Til Stavanger Aftenblad retter hun kraftig skyts mot sine egne for å fremme skam og straff i stedet for muligheter og håp. Både kjøttskamp, flyskam, bilskam, oljeskam og jorbduksskam, og mener det også er naitvt å sette en sluttdato for oljeindustrien.

P4 - 15 minutter siden

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall. Mens kvinner i snitt ønsker seg 2,36 barn, er det tilsvarende tallet for menn 2,09. Det viser en fersk undersøkelse fra Institutt for samfunnsforskning, skriver Klassekampen.

P4 - 30 minutter siden

Korona påvist i Bahrain og Kuwait

Koronaviruset fortsetter å spre seg over landegrenser. Sykdommen er nå påvist i Bahrain og Kuwait, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran..

P4 - 1 time siden

Lillehammer får gjennomgå etter folkefest

Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo mener det er på tide å vrake Lillehammer som vertsby for verdenscupen i langrenn. I helgen ble Ski Tour avsluttet på Granåsen foran 12.000 besøkende på tribunen.

P4 - 1 time siden

Arbeidstilsynet vil ta ansvar for yrkesdykkerne

Arbeidstilsynet vil ta fullt ansvar for sikkerheten til de om lag 700 yrkesdykkerne i Norge. I dag er det Arbeidstilsynet som har ansvaret for å føre tilsyn med yrkesdykkere - men et utvalg har foreslått at Sjøfartsdirektoratet skal overta ansvaret, skriver Dagbladet. Yrkesdykkere frykter at regelendringer og endring av tilsynsmyndighet vil føre til flere ulykker og endrede arbeidsforhold..

P4 - 1 time siden

Advarer gravide mot å fortsette med snus

Mange sliter med å droppe snusen under svangerskapet..

P4 - 1 time siden

Advarer om glatte veier

Politiet advarer om glatte veier i Sør-Vest. En bil sklidde av veien og havnet på taket i Sokndal i Rogaland i morges. Det ble da meldt om svært glatte veier.

P4 - 1 time siden

Bosted påvirker matvalg

Hvor du bor i Norge påvirker hva du spiser og drikker. Det viser en oversikt fra de ulike butikkjedene i Norge som Nationen har hentet inn. Folk som bor i Innlandet spiser for eksempel mye mer pølser og ketsjup enn i resten av landet, mens risgrøt og pannekaker spises oftere til middag på landet enn i byene.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt