NRK > Nyheter

Mandag, 18 Januar, 08:25

NRK - 24 nov. 20 kl. 00:13

Overgangsprosessen kan starte

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av GSA, som er et av USAs føderale forvaltningsorgan, om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Joe Biden, GSA, CNN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Overgangsprosessenkan , starte
VG - 24 nov. 20 kl. 00:23

Har gitt Biden beskjed om at overgangsprosessen kan begynne

Det offentlige byrået GSA har fått kritikk for å forsinke overgangsprosessen til en Biden-administrasjon. Sent mandag kveld ga de den påtroppende presidenten grønt lys – med Donald Trumps velsignelse..

NRK - 24 nov. 20 kl. 00:13

Overgangsprosessen er i gang i USA

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av USAs føderale forvaltningsorgan (GSA) om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

VG - 24 nov. 20 kl. 00:23

Biden har fått beskjed om at presidentovergangen kan begynne

Sjefen i byrået General Services Administration (GSA) Emily Murphy har fått kritikk for å bruke lang tid på å godkjenne overgangsprosessen for påtroppende president Joe Biden. I et brev avviser hun at hun har vært utsatt for press..

Aftenposten - 24 nov. 20 kl. 05:43

Trump-administrasjonen har gitt Biden grønt lys til å begynne overgangsprosessen

President Trump og det føderale organet GSA har gitt påtroppende president Joe Biden grønt lys for å begynne overgangsperioden før maktovertakelsen 20. januar..

E24 - 22 nov. 20 kl. 16:27

USA venter å starte coronavaksinering i desember

USA håper å kunne starte omfattende vaksinering mot coronaviruset tidlig i desember..

VG - 25 nov. 20 kl. 12:14

Erna Solberg håper vaksinering kan starte tidlig i 2021

For første gang kommer regjeringen med et tidsanslag for når vaksinering kan starte i Norge.

NRK - 02 des. 20 kl. 09:54

Vaksinering i Wales om få dager

BBC melder at vaksineringen vil starte i Wales om "få dager". Resten av Storbritannia vil starte vaksineringen i løpet av neste uke..

Aftenposten - 15 des. 20 kl. 14:58

Solberg: Norge er klar til å starte vaksinering i slutten av desember

Statsminister Erna Solberg (H) sier første vaksineleveranse kan komme i slutten av desember, og at Norge da er klar til å starte vaksinering..

E24 - 15 des. 20 kl. 14:59

Solberg: Norge er klar til å starte vaksinering i slutten av desember

Statsminister Erna Solberg (H) sier første vaksineleveranse kan komme i slutten av desember, og at Norge da er klar til å starte vaksinering..

E24 - 16 des. 20 kl. 09:52

EU-land skal starte vaksinering på samme dag

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen sier at EUs 27 medlemsland har som mål å starte coronavaksinering på samme dag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil ha justeringer i koronatiltak

Tiltakene for å få ned smitten har hatt så god effekt at det nå er på tide å gjøre noen justeringer, mener Helsedirektoratet. Det sa assisterende helsedirektør Espen Nakstad på NRKs Nyhetsmorgen. Regjeringen holder en pressekonferanse i dag..

NRK - 30 minutter siden

Redd Barna vil åpne tilbud for unge

Regjeringen bør unngå rødt nivå på skoler, mener Redd Barna, som viser til at dette er viktig for at barn og unge som ikke har det trygt hjemme, fanges opp og følges opp. Redd Barna vil også at fritidsaktiviteter for barn skal åpne opp igjen..

NRK - 45 minutter siden

Trusetrekk var ikke trakassering

En ansatt som fikk blottet underlivet da en overordnet trakk ned boksershortsen hans, ble ikke utsatt for seksuell trakassering, ifølge Diskrimineringsnemnda. Det skriver Klassekampen. Hendelsen skjedde i bedriftens garderobe..

NRK - 1 time siden

47 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 47 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 85 færre enn gjennomsnittet den siste uka, som var på 132 smittede per dag. Samme dag i forrige uke ble det registrert 138 smittetilfeller, viser Oslo kommunes koronaoversikt..

NRK - 1 time siden

FBI frykter soldater

FBI frykter angrep "fra innsiden" under Joe Bidens innsettelse. FBI skal derfor sjekke bakgrunnen til alle de 25.000 soldatene som skal sikre innsettelsen av Biden som president.

NRK - 1 time siden

– Urettferdig vaksinefordeling

Det er urettferdig at norske 20-åringer blir ferdig vaksinert før helsearbeidere i Afrika, mener Norsk Folkehjelp. Norge har sikret seg flere vaksiner enn vi trenger, derfor bør vi i solidaritet gi bort de vi ikke trenger, mener organisasjonen..

NRK - 1 time siden

En av tre utsatte betaling

Hver tredje virksomhet har benyttet seg av ordningen med utsatt innbetaling av offentlige avgifter, viser en undersøkelse blant Virkes medlemmer. Ifølge Dagens Næringsliv melder halvparten om fall i omsetningen, mens 10 prosent vurderer oppsigelser..

NRK - 1 time siden

Samsung-sjef dømt igjen

Mannen som i praksis er sjefen for elektronikkgiganten Samsung blei i dag dømt til 2 og eit halvt år i fengsel i Sør-Korea. Lee Jae-yong er dømt for korrupsjon, melder nyheitsbyrået Yonhap. Han blei dømt i saka i 2017, men anka dommen..

NRK - 1 time siden

Få koronatiltak mot innvandrere

Det er bare gjennomført 2 koronatiltak rettet mot innvandrere, av i alt 29 tiltak som ble foreslått i desember. Det skriver Klassekampen. Diskrimineringsombud Hanne Bjurstrøm sier dette kan sees på som diskriminering og at beredskapen har sviktet i arbeidet med å få ut informasjon raskt til alle deler av befolkningen..

NRK - 2 timer siden

Biden vil vrake Keystone-rørledning

Påtroppende president Joe Biden planlegger å vrake oljerørledningen Keystone fra Canada, melder canadiske CBC. Ledningen skal frakte olje fra oljesandfeltene i Alberta til USA, men planene er blitt sterkt kritisert av miljøvernere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt