NRK > Nyheter

Søndag, 24 Januar, 23:20

NRK - 24 nov. 20 kl. 00:13

Overgangsprosessen er i gang i USA

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av USAs føderale forvaltningsorgan (GSA) om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Joe Biden, GSA, CNN, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Overgangsprosessener i , gangi , USA
VG - 24 nov. 20 kl. 00:23

Har gitt Biden beskjed om at overgangsprosessen kan begynne

Det offentlige byrået GSA har fått kritikk for å forsinke overgangsprosessen til en Biden-administrasjon. Sent mandag kveld ga de den påtroppende presidenten grønt lys – med Donald Trumps velsignelse..

NRK - 24 nov. 20 kl. 00:13

Overgangsprosessen kan starte

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av GSA, som er et av USAs føderale forvaltningsorgan, om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

VG - 24 nov. 20 kl. 00:23

Biden har fått beskjed om at presidentovergangen kan begynne

Sjefen i byrået General Services Administration (GSA) Emily Murphy har fått kritikk for å bruke lang tid på å godkjenne overgangsprosessen for påtroppende president Joe Biden. I et brev avviser hun at hun har vært utsatt for press..

Aftenposten - 24 nov. 20 kl. 05:43

Trump-administrasjonen har gitt Biden grønt lys til å begynne overgangsprosessen

President Trump og det føderale organet GSA har gitt påtroppende president Joe Biden grønt lys for å begynne overgangsperioden før maktovertakelsen 20. januar..

NRK - 17 des. 20 kl. 03:31

Høyeste koronatall registrert i USA

USA har det siste døgnet registrert både det høyeste daglige smittetallet og antall dødsfall så langt i pandemien, ifølge Johns Hopkins-universitetet. Totalt ble det onsdag registrert mer enn 3.700 koronarelaterte dødstall de siste 24 timene.

NRK - 08 jan. 21 kl. 22:37

Jong-un: – USA er vår verste fiende

Nord-Koreas leder Kim Jong-un sier USA er deres verste fiende. USA bør endre sin fiendtlige politikk for å få relasjonene mellom landene bedre. Det spiller ingen rolle hvem som styrer USA så lenge de har den samme holdningen til Nord-Korea, sier han..

NRK - 21 jan. 21 kl. 00:15

Biden tar USA inn i Parisavtalen

President Joe Biden har bestemt at USA igjen skal slutte seg til Parisavtalen, en avtale som Donald Trump trakk USA ut av. På sin første dag som president undertegnet Biden en presidentordre om at USA skal delta i det internasjonale klimasamarbeidet..

VG - 09 jan. 21 kl. 16:46

Sykehjemsbeboer testet positivt for andre gang – kan være første reinfeksjon i Norge

Lørdag bekreftet sykehjemsetaten i Oslo at en beboer testet positivt for corona for andre gang. Dersom en analyse av viruset viser at det stemmer, har det for første gang skjedd en reinfeksjon i Norge..

NRK - 08 jan. 21 kl. 17:56

Ber om forholdsreglar for Trump

Leiaren i Representantane sitt hus, Nancy Pelosi, seier ho har bede leiaren av forsvarsstaben i USA om forholdsreglar for å hindre Donald Trump i å setje i gang drastiske tiltak. Ho vil hindre at Trump set i gang fiendtlege handlingar eller atomåtak..

VG - 13 jan. 21 kl. 23:11

– En historisk president i negativ forstand

Donald Trump skal stilles for riksrett for andre gang, som den første presidenten i USAs historie: – Og denne gang blir det ordentlig riksrett, sier USA-ekspert Sofie Høgestøl..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sousa mot attval i Portugal

Sitjande president Marcelo Rebelo de Sousa ser ut til å ha sigra i presidentvalet i Portugal. Valdagsmålingar tyder på at han får 57–62 prosents oppslutning, noko som vil gi han fem nye år i presidentpalasset i Lisboa..

NRK - 10 minutter siden

Sousa mot gjenvalg i Portugal

Sittende president Marcelo Rebelo de Sousa ser ut til å ha seiret i presidentvalget i Portugal. Valgdagsmålinger tyder på at han får 57–62 prosents oppslutning, noe som vil gi ham fem nye år i presiddentpalasset i Lisboa..

NRK - 15 minutter siden

Biden forsvarer papirløse ungdommer

President Joe Biden sier på Twitter at de såkalte «Dreamers», det vil si innvandrere som kom ulovlig til USA som barn, er amerikanere, og at de har en støttespiller i ham. Derfor har jeg forsterket beskyttelsen som ligger i DACA-reglene, skriver Biden på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Advarer mot falske kjeksselgere

Politiet i Oslo advarer beboere i Kværnerdalen om at beboere er oppsøkt av personer som utgir seg for å selge kjekt for Vålerenga idrettslag. En beboer er utsatt for vold og er frastjålet mobilen. Politiet ber om tips, skriver de på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Solberg: – Kan bli hardere tiltak

Statsminister Erna Solberg varsler mye hardere tiltak hvis myndighetenei mister kontroll på spredningen av det muterte koronaviruset, skriver VG. – Den tredje bølgen har en mye brattere smittekurve enn de foregående bølgene. I mange land er det nok i stor grad forårsaket av det muterte viruset, sier hun.

NRK - 45 minutter siden

Gjenåpner Vinmonopolet

Stengte Vinmonopolet-butikker i Oslo-regionen førte lørdag til høyt kundetrykk og lange køer i nabokommuner. Nå snur norske helsemyndigheter, etter påtrykk fra ordførere, for å få ned mobiliteten og minske smittefaren...

NRK - 45 minutter siden

Festivaler ettrelyser klarere råd

Festivalarrangørene etterlyser tydeligere råd fra regjeringa. Nå vil opposisjonen på Stortinget pålegge regjeringen å få på plass en tydeligere plan for kulturlivet..

NRK - 1 time siden

Navalnyj: – Putin eier kjempeslott

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj hevder i en ny film at president Vladimir Putin er den egentlige eieren av et slott og kjempestore eiendommer ved Svartehavet. Presidenten avviser påstandene..

NRK - 2 timer siden

Ingen alvorlig skadet i brannen

Brannen oppstod i et venterom på Marnardal stasjon i Lindesnes. Ifølge politiet er ingen personer alvorlig skadet, men en person har pustet inn røyk i forbindelse med brannen..

NRK - 1 time siden

NHO vil ha kompensasjon

NHO krever tiltak for bedriftene som stenges ned i Oslo-regionen på grunn av koronapandemien. NHO-direktør Ole Erik Almlid sier til NTB at han frykter flere konkurser i 2021. I alt 25 kommuner har nå strengere tiltak på grunn av det muterte viruset..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt