NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 07:24

NRK - 03 Apr 20 kl. 19:53

Over tusen nye dødsfall i Frankrike

Antall døde av covid-19 har økt fra 5387 i går til 6507 i dag i Frankrike, ifølge Reuters. Dette er dødsfall registrert på sykehus og sykehjem..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frankrike, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Overtusen , nye, dødsfalli , Frankrike
P4 - 09 May 20 kl. 22:32

Færre nye dødsfall i Frankrike

Det er meldt inn 80 nye koronadødsfall i Frankrike det siste døgnet. Det er det laveste registrerte antall dødsfall på ett døgn i landet siden starten av april og 163 færre enn i går. Frankrike har varslet en gradvis gjenåpning fra 11.

NRK - 16 Apr 20 kl. 19:40

753 fleire dødsfall i Frankrike

Frankrike har registrert 753 nye koronarelaterte dødsfall det siste døgnet. Til saman er det no 17.920 registrerte dødsfall i Frankrike som fylgje av koronaviruset..

P4 - 10 May 20 kl. 20:55

70 nye dødsfall i Frankrike

Det er meldt inn 70 nye koronadødsfall i Frankrike det siste døgnet. Det opplyser myndighetene i landet Det er det laveste registrerte antall dødsfall på ett døgn i landet siden starten av april og 10 færre enn i går. Frankrike har varslet en gradvis gjenåpning i morgen..

NRK - 26 Apr 20 kl. 19:34

Stadig færre dødsfall i Frankrike

Frankrike melder om et kraftig fall i antall koronarelaterte dødsfall det siste døgnet. 242 nye dødsfall er registrert på sykehus og pleiehjem. Totalt er det registrert 22.

P4 - 30 Apr 20 kl. 22:15

Færre dødsfall i Frankrike

Det er registrert 339 koronarelaterte dødsfall i Frankrike det siste døgnet. Det er nesten 100 færre enn døgnet før. Til sammen er det nå litt over 24 000 koronadødsfall i Frankrike..

NRK - 09 May 20 kl. 19:16

80 nye dødsfall i Frankrike

I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert 80 nye dødsfall i forbindelse med koronaviruset, melder Reuters. Det er det laveste antall nye dødsfall på et døgn siden tidlig april. Over 26.

P4 - 15 May 20 kl. 23:51

Færre dødsfall i Frankrike

Frankrike rapporterer i kveld om 104 nye dødsfall, som er betydelig færre enn de siste dagene. I tillegg er 96 færre lagt inn på intensivavdelinger. Totalt har minst 27.

NRK - 10 May 20 kl. 18:33

70 nye dødsfall i Frankrike

I Frankrike har det blitt registrert 70 nye koronadødsfall det siste døgnet. Det er det laveste antall nye dødsfall på et døgn på flere uker, ifølge landets myndigheter. Til sammen 26.

NRK - 27 Apr 20 kl. 19:38

437 nye dødsfall i Frankrike

Frankrike rapporterer om 437 nye dødsfall knyttet til koronaviruset det siste døgnet, en økning på 242 sammenlignet med forrige døgn, melder AFP. 23.293 i landet har så langt dødd av viruset.

P4 - 14 May 20 kl. 21:14

Flere døde i Frankrike enn Spania

Nå har Frankrike passert Spania i antall koronarelaterte dødsfall. Det er registrert 351 nye dødsfall i Frankrike det siste døgnet, og totalt er 27.425 døde i landet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Viktig at stemming skjer samme sted

Valgoppslutningen ved kirkevalget 2019 var i snitt fem prosentpoeng høyere der valglokalene var samme sted som kommune- og fylkestingsvalget. 81 prosent av kirkevalgstemmerne mener det er viktig at stemmingen skjer samme sted, viser tall fra KIFO..

NRK - 15 minutter siden

Unntakstilstand i Georga

Delstaten Georgia i USA erklærer unntakstilstand på grunn av demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Det melder Georgias guvernør, Brian Kemp, på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Frp vil ha ølsalg i kiosker

Fremskrittspartiet vil lette på norske alkoholregler og fremmer igjen forslag om ølsalg på bensinstasjoner og kiosker. Partiet vil også la matbutikkene selge alkohol gjennom hele åpningstiden. Stortinget skal behandle saken tirsdag, melder Vårt Land..

NRK - 1 time siden

Båtulykke i Tysvær

En mann er fløyet og en annen er kjørt til sykehus etter at en fritidsbåt traff en jernstake i Nedstrand i Rogaland natt til lørdag. Hovedredningssentralen ble varslet om ulykken av brannvesenet klokken 3.24..

NRK - 1 time siden

Demonstranter angrep CNN

I Atlanta i delstaten Georgia har demonstranter gått til angrep på hovedkvarteret på til TV-kanalen CNN. Det er også gjort hærverk på inngangspartiet. Flere vinduer er knust og deler av bygningen er tagget ned..

NRK - 2 timer siden

Bob Kulick (70) er død

Produsent og tidvis studiogitarist i rockebandet Kiss, Bob Kulick, er død. Broren hans, også tidligere Kiss-gitarist, Bruce Kulick, bekrefter det på Twitter. – Hjertet mitt er knust over å dele nyheten om at min bror er gått bort, skriver han..

NRK - 2 timer siden

14 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 8425 tilfeller av koronasmitte i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på 14 tilfeller siste døgn. I alt 30 personer får behandling på sykehus for covid-19-sykdom..

NRK - 3 timer siden

Økte omsetningen – fikk statsstøtte

Også bedrifter som har opplevd økt omsetning under koronakrisen har nytt godt av kontantstøtte fra staten, ifølge Dagens Næringsliv. Staten har til sammen betalt 16,5 milliarder kroner til bedrifter som har økt omsetningen i mars eller april..

NRK - 6 timer siden

Evakuert etter brann på Saupstad

Brannvesenet rykket ut til røykutvikling i ei boligblokk på Saupstad i Trondheim etter midnatt. De fikk raskt kontroll på brannen, som trolig startet i kjelleren. Beboerne ble evakuert, og det blir undersøkt om noen har fått i seg røyk..

NRK - 4 timer siden

Tre personer pågrepet etter brann

Tre personer er pågrepet og kjørt i arresten etter en brann i Saupstad i Heimdal i Trondheim. Brannvesenet har kontroll på brannen. Nødetatene rykket ut til brannen i en boligblokk omtrent en halvtime etter midnatt natt til lørdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt