P4 > Nyheter

Tuesday, 21 January, 02:46

P4 - 15 Jan 20 kl. 11:50

Over 80 000 har flyktet fra vulkan

Minst 82.000 mennesker har nå flyktet fra områder nær vulkanutbruddet sør for Filippinenes hovedstad Manila.
Det er vulkanen Taal som siden søndag har pøst ut damp og aske med ujevne mellomrom.
Flere vulkanutbrudd kan komme de neste dagene, og det kan ta flere uker før vulkanen roer seg, ifølge myndighetene..
Les mer på P4


Les mer om:
Filippinenes, Manila, Taal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over80 , 000har , flyktetfra , vulkan
NRK - 15 Jan 20 kl. 09:05

Over 80.000 på flukt fra vulkan

Minst 82.000 personer har flyktet fra områder i nærheten av vulkanutbruddet sør for Filippinenes hovedstad Manila. Faren for et større utbrudd er ikke over, opplyste filippinske myndigheter.

Klartale - 17 Dec 19 kl. 10:06

Vet hvem som døde i vulkan-utbruddet

18 personer døde i vulkan-utbruddet på New Zealand i forrige uke. Nå er det klart hvem alle de døde er..

Klartale - 11 Dec 19 kl. 08:33

Ni savnet etter vulkan-utbruddet på New Zealand

Ni personer er savnet og trolig døde. Det er etter at en vulkan hadde utbrudd på New Zealand..

Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 13:35

Sofie krever oppreisning fra VG etter Bar Vulkan-saken

Sofie (27) krever oppreisning fra VG etter Bar Vulkan-saken, skriver Dagens Næringsliv..

VG - 13 Oct 19 kl. 12:58

SDF hevder at over 700 har flyktet fra leir med IS-fanger

Kurdiske myndigheter hevder at 785 utlendinger med forbindelser til ekstremistgruppen IS har flyktet fra en leir i byen Ain Issa i Syria..

NRK - 13 Oct 19 kl. 10:37

– Familiemedlemmer har flyktet

Personer som er i familie med IS-medlemmer, har flyktet fra leiren Ain Issa i Syria, ifølge kurdiske myndigheter i området. Flere tusen personer med familiebånd til IS-medlemmer befinner seg i leiren nord for byen Raqqa..

Aftenposten - 27 Dec 19 kl. 12:03

FN: Over 235.000 har flyktet fra Idlib i Syria de siste to ukene

Over 235.000 personer har flyktet fra Idlib-provinsen i Syria de siste to ukene etter at det syriske regimet og Russland trappet opp offensiven, ifølge FN..

Aftenposten - 22 Dec 19 kl. 11:34

Tyrkiske medier: Minst 25.000 syrere har flyktet mot Tyrkia på to dager

I løpet av to dager har minst 25.000 mennesker flyktet fra kampene i Idlib i Syria til områder ved den tyrkiske grensen, melder tyrkiske medier..

Klartale - 12 Dec 19 kl. 09:59

Politiet henter døde fra vulkanøya

Flere personer er savnet etter et vulkan-utbrudd. De er trolig døde..

Dagbladet - 31 Oct 19 kl. 22:41

Giske ble ikke felt av pressen

Metoo er altfor stort til å reduseres til det som skjedde etter dansingen på Bar Vulkan..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

IS skal ha fått ny leder

Terrororganisasjonen IS skal ha utpekt irakeren Amir Mohammed Abdul Rahman al-Mawli al-Salbi som sin nye leder. Det skriver britiske The Guardian. Utnevnelsen skal ha skjedd bare timer etter at IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi ble drept i et amerikansk angrep i Syria i oktober i fjor.

P4 - 3 timer siden

Reagerer på Støre-krav

Helseminister Bent Høie er svært overrasket over at Jonas Gahr Støre vil vite mer om helsetilstanden til IS-kvinnens fem år gamle sønn. Det skriver VG. Ap-lederen reagerer på at Høyre har omtalt barnet som antatt syk, og mener usikkerheten kan føre til spekulasjoner og mange spørsmål Høie sier han forstår at mange lurer på helsetilstanden, men sier at opplysningene kun kan gis dersom foreldre eller de som har omsorg for barnet samtykker..

P4 - 4 timer siden

USAs ambassade i Bagdad truffet

Flere raketter har truffet et område nær den amerikanske ambassaden i Bagdad i Irak. Det melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden har blitt utsatt for en rekke rakettangrep de siste ukene, og USA anklager en Iran-støttet millits for å stå bak flere av dem.

P4 - 4 timer siden

Mistenker kirketjener bestilte overgrep

Politiet har siktet en mann i 50-årene for å ha bestilt direktesendte overgrep mot barn på Filippinene på sin datamaskin. Mannen har jobbet som kirketjener i flere menigheter i Rogaland, og har sittet i varetekt siden han ble pågrepet i september i fjor, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for å ha forgrepet seg på fire barn og under pågripelsen fant politiet store mengder overgrepsmateriale.

P4 - 4 timer siden

Snuser selv om de er gravid

En av fire kvinner fortsetter å snuse selv om de får vite at de er gravid. Det går frem i en studie gjort ved Sørlandet sykehus. Snus og røykbruken er mest utbredt blandt de yngste gravide og de med lav utdanning, skriver Folkehelseinstituttet.

P4 - 5 timer siden

- Må fortelle om guttens sykdomsbilde

Regjeringen har ikke vært åpen nok om hvor syk den fem år gamle gutten til den IS-mistenkte kvinnen er. Det sa Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre under Debatten i NRK i kveld. Støre reagerer på at gutten har blitt omtalt som antatt syk, og mener uklarheter vil føre til spekulasjoner og mange spørsmål.

P4 - 6 timer siden

Vil kutte antall statsråder

Høyre og Venstre vil kutte i antall statsråder etter regjeringsbruddet med FrP. Det hevder flere regjeringskilder til TV2. Trolig er det snakk om å kutte eldre- og folkehelseminister, og samfunnssikkerhetsminister-posten.

P4 - 6 timer siden

Får ikke lov til å kalle alkohol for nyheter

At Vinmonopolet selger alkoholvarer som nyheter, er ulovlig, og et brudd på forbudet mot alkoholreklame. Det mener Helsedirektoratet. Nå ber de Vinmonopolet fjerne etiketter der ordet har blitt brukt, ifølge NTB.

P4 - 7 timer siden

Bruun-Hanssen urolig for Russland-nærvær

Russlands nærvær utenfor kysten av Norge gir grunn til uro. Det sa forsvarssjef Haakon Bruun-Hansen i en tale på Oslo Militære Samfund i kveld. Blant annet viste han til flere russiske marineævelser utenfor norskekysten det siste året, samt tilstedeværelse av russiske ubåter i Atlanterhavet.

P4 - 7 timer siden

Jakter bilfører etter påkjørsel

Politiet er på jakt etter en bilist som stakk av etter en påkjørsel på E18 ved avkjøringen til Kragerø i kveld. Bilisten skal ha kjørt inn i siden på en personbil. Føreren av bilen klager over smerte og undersøkes av ambulansepersonell..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt