NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 23:56

NRK - 12 Oct 17 kl. 10:19

Over 700 millioner til beredskap

Regjeringa vil bruker 660 millioner kroner i 2018 til etablering av et nytt nasjonalt beredskapssenter for politiet og 102,8 millioner til kjøp av tre nye politihelikoptre med transportkapastitet..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 700, millioner, til, beredskap
Hegnar.no - 26 May 18 kl. 09:07

Trakk boligsalg for 16 millioner – fikk 41 millioner

Reklamegründer Bjørn Polmar ville selge huset på Høvik i 2012 for 16 millioner kroner, men ombestemte seg. Det gjorde han ikke da Paretos Einar Løvoll banket på med 41 millioner..

Dagbladet - 05 Jun 17 kl. 11:30

Kamp om enebolig på Nordberg - kraftig økning i antall boligsalg over 15 millioner

Prisantydningen lå på 14,5 millioner, men salgssummen endte på 16,4 millioner. Hos Privatmegleren har antall salg over 15 millioner økt med 61 prosent hittil i år..

NRK - 30 Nov 17 kl. 12:48

Nær 60 millioner i underskudd

Sykkel-VM i Bergen går med nærmere 60 millioner i underskudd. Det er klart etter et styremøte i går kveld, skriver BT. Utestående utgifter skal være på 76,5 millioner, mens de venter å få rundt 18 millioner i inntekter..

P4 - 07 Aug 17 kl. 05:49

Norsk gründer har tjent 150 millioner på Wordfeud

På fem år har den norske gründeren Håkon Bertheussen tjent 150 millioner kroner på den populære Wordfeud-appen. Det skriver Dagens Næringsliv. Ordspillet har nær tre millioner månedlige brukere.

P4 - 22 Sep 17 kl. 06:09

Ap mister 11,5 millioner av inntektene

Arbeiderpartiet må kutte 11,5 millioner kroner i året etter valgnederlaget. Ifølge Klassekampens beregninger vil tilskuddet som går til stortingssekretariatet bli redusert med 4,6 millioner. Fra partikassen på Youngstorget forsvinner 6,9 millioner kroner av den statlige støtten.

P4 - 22 May 18 kl. 12:33

Brukt 11 millioner på streiken

NRKs journalistlag har brukt over 11 millioner kroner på streiken blant 1700 journalister. Streiken har nå vart i en uke. Mens NRK i den tiden sparer millioner av kroner i lønnskostnader må journalistlaget betale ut 1,4 millioner kroner hver dag i streikebidrag.

P4 - 16 Oct 17 kl. 10:38

Flere mister millioner i pressestøtte

Flere aviser mister millioner i pressestøtte i år. I dag offentliggjorde Medietilsynet sin liste over mediehusene som får produksjonstilskudd. Vårt Land og Dagsavisen mister to millioner kroner hver.

Aftenposten - 20 Oct 17 kl. 17:35

Eiendomsmegler dømt til å betale 4,5 millioner i erstatning til klient

Eiendomsmegleren må betale 4,5 millioner i erstatning til en boligselger han rådet til å selge en eiendom for 10,5 millioner. Fire måneder senere ble eiendommen solgt for 18,2 millioner..

Dagbladet - 17 Sep 18 kl. 14:24

Håver inn millioner på kloakk

Norge er gassnasjon i mer enn én forstand. Per Audun Lillebø overtok Cambi for 20 millioner kroner. Nå er hans andel verd 217 millioner..

NRK - 12 Jun 18 kl. 18:49

8,2 millioner over svinesundbruene

Den bompengefinansierte svinesundsforbindelsen hadde 8,2 millioner passeringer i 2017. Totalt ble nesten 200 millioner av selskapets lånegjeld nedbetalt i fjor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tre truffet av skudd i København

Tre personer er truffet i en skyteepisode i København, opplyser dansk politi. Tilstanden til de tre er ikke kjent. Skyteepisoden er den åttende i og omkring København den siste uken.

NRK - 15 minutter siden

Østfoldbanen er åpen

Treet som hadde falt over togskinnene er fjernet, og Østfoldbanen var åpent for trafikk igjen mellom Fredrikstad og Råde i 21.30-tida, melder Bane Nor på Twitter. Mellom Moelv og Lillehammer er det redusert hastighet på grunn av flomfare, melder NSB..

NRK - 30 minutter siden

Leiteaksjon ved Preikestolen

Det er igangsatt leteaksjon etter mann som har gått seg bort på vei ned fra Preikestolen. Politiet er på stedet med flere ressurser, også hundepatrulje, melder de på Twitter..

NRK - 1 time siden

Ingen ny etterforskning av Søviknes

Riksadvokaten fastslår at kvinnen som har forsøkt å få Søviknes-saken gjenåpnet og etterforsket på nytt, ikke har klagerett over statsadvokatens beslutning. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Sier nei til ny etterforskning

Riksadvokaten fastslår at kvinnen som har forsøkt å få Søviknes-saken gjenåpnet og etterforsket på nytt, ikke har klagerett over statsadvokatens beslutning. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

En person skutt i Stockholm

En person er skadet etter en skyteepisode i Farsta sør i Stockholm fredag kveld, melder Aftonbladet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Ikke langt unna åstedet står en bil i brann..

NRK - 1 time siden

Sørlandsbanen er stengt

Sørlandsbanen er fredag kveld stengt mellom Egersund og Vigrestad på grunn av uværet. NSB skriver på sine egne nettsider at det ikke kjører tog mellom Kristiansand og Vigrestad, og at reisende må regne med forsinkelser og innstillinger..

NRK - 1 time siden

Flere land stanser utbetalinger

Sverige og Danmark holder tilbake penger til FNs miljøprogram på grunn av kritikken mot Erik Solheims reiser, melder Aftenposten. Det skjer etter at det ble kjent at FNs internrevisjon kom med kritikk av Solheims reiser som sjef for FNs miljøprogram..

NRK - 2 timer siden

To skadd etter skyting på Nørrebro

Minst to personer er skadd etter skyting på Nørrebro i København fredag kveld, melder Extrabladet. Det har vært flere skyeepisoder i dette området den siste tiden..

NRK - 2 timer siden

29.950 husstander uten strøm

Etter at nesten 51.000 husstander var uten strøm i Agder-fylkene i 19-tiden, var tallet på strømløse nede i 29.950 i 21.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt