NRK > Nyheter

Sunday, 18 February, 03:37

NRK - 12 Oct 17 kl. 10:19

Over 700 millioner til beredskap

Regjeringa vil bruker 660 millioner kroner i 2018 til etablering av et nytt nasjonalt beredskapssenter for politiet og 102,8 millioner til kjøp av tre nye politihelikoptre med transportkapastitet..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 700, millioner, til, beredskap
Dagbladet - 05 Jun 17 kl. 11:30

Kamp om enebolig på Nordberg - kraftig økning i antall boligsalg over 15 millioner

Prisantydningen lå på 14,5 millioner, men salgssummen endte på 16,4 millioner. Hos Privatmegleren har antall salg over 15 millioner økt med 61 prosent hittil i år..

NRK - 30 Nov 17 kl. 12:48

Nær 60 millioner i underskudd

Sykkel-VM i Bergen går med nærmere 60 millioner i underskudd. Det er klart etter et styremøte i går kveld, skriver BT. Utestående utgifter skal være på 76,5 millioner, mens de venter å få rundt 18 millioner i inntekter..

P4 - 07 Aug 17 kl. 05:49

Norsk gründer har tjent 150 millioner på Wordfeud

På fem år har den norske gründeren Håkon Bertheussen tjent 150 millioner kroner på den populære Wordfeud-appen. Det skriver Dagens Næringsliv. Ordspillet har nær tre millioner månedlige brukere.

P4 - 22 Sep 17 kl. 06:09

Ap mister 11,5 millioner av inntektene

Arbeiderpartiet må kutte 11,5 millioner kroner i året etter valgnederlaget. Ifølge Klassekampens beregninger vil tilskuddet som går til stortingssekretariatet bli redusert med 4,6 millioner. Fra partikassen på Youngstorget forsvinner 6,9 millioner kroner av den statlige støtten.

P4 - 16 Oct 17 kl. 10:38

Flere mister millioner i pressestøtte

Flere aviser mister millioner i pressestøtte i år. I dag offentliggjorde Medietilsynet sin liste over mediehusene som får produksjonstilskudd. Vårt Land og Dagsavisen mister to millioner kroner hver.

Aftenposten - 20 Oct 17 kl. 17:35

Eiendomsmegler dømt til å betale 4,5 millioner i erstatning til klient

Eiendomsmegleren må betale 4,5 millioner i erstatning til en boligselger han rådet til å selge en eiendom for 10,5 millioner. Fire måneder senere ble eiendommen solgt for 18,2 millioner..

NRK - 02 Aug 17 kl. 19:18

Flommen kostet 120 millioner

Forsikringsselskapene har fått erstatningskrav på rundt 70 millioner kroner etter forrige ukes flom og uvær. I tillegg koster det 50 millioner å fikse veiene..

P4 - 30 Nov 17 kl. 12:49

Går mot 60 millioner i underskudd

Sykkel-VM i Bergen går med nærmere 60 millioner i underskudd. Tallene ble presentert i et styremøte i går kveld, skriver Bergens Tidende. Totalt har sykkel-VM ubetalte regninger på 76 millioner kroner.

P4 - 27 Oct 17 kl. 08:38

Støre tjente best av partilederne

Ap-leder Jonas Gahr Støre er fortsatt den rikeste av partilederne. Han tjente 3,9 millioner kroner i 2016 og betalte 1,8 millioner kroner i skatt. Formuen hans er på 64,1 millioner.

NRK - 10 Oct 17 kl. 08:06

Norge gir mer penger til migrasjon

Regjeringen vil bidra med 50 millioner kroner i år til EUs migrasjonsfond. Det er en økning på 20 millioner kroner fra i fjor. Norge bidro med 30 millioner kroner i 2016 og bidrar nå med ytterligere 50 millioner kroner, skriver NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kvinne påkjørt i bergen

En kvinne er fraktet til Haukeland universitetssykehus etter å ha blitt påkjørt i Bergen natt til søndag. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet, som ikke mistenker ruskjøring..

NRK - 15 minutter siden

Trump tvitrer om våpenkontroll

I en Twitter-melding hevder president Donald Trump at heller ikke Demokratene ønsker å innføre våpenkontroll, ettersom de aldri gjorde det da de hadde sjansen. Debatten om våpenkontroll har blusset opp igjen etter skoleskytingen i Florida onsdag..

NRK - 1 time siden

Én til sykehus etter ulykke

En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Mener Tyrkia ikke brukte giftgass

Det hvite hus sier det er «ekstremt lite sannsynlig» at Tyrkia brukte giftgass mot en kurdisk enklave i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AP. Tyrkia avviser også anklagene..

NRK - 3 timer siden

Kilder: Assad og YPG allierer seg

Syriske myndigheter og USA-støttet, kurdisk milits skal samarbeide mot den tyrkiske offensiven mot et kurdiskkontrollert område i Nord-Syria, ifølge kilder. En samarbeidsavtale skal være meglet fram av Russland, skriver NTB..

NRK - 3 timer siden

Over 10.000 brøyteklager i Oslo

Siden årsskiftet har Oslo kommune fått inn over 10.000 klager på håndteringen av snøen, skriver Aftenposten. Bymiljøetaten påpeker at det aldri har vært flere maskiner eller folk i sving med brøyting og snørydding..

NRK - 3 timer siden

Nav bytter ut gamle dataprogrammer

Nav bytter ut gamle dataprogrammer fra 1970-tallet. De som søker om fødselspenger kan nå få svar i løpet av sekunder, istedenfor uker og måneder. – Vi har gått fra at maskinen hjelper meg, til at jeg hjelper maskinen, sier saksbehandler Ulrik Pein..

NRK - 3 timer siden

Utenlandske sjåfører får lav lønn

Sju av ti utenlandske sjåfører som er kontrollert på turer med transport innenlands i Norge de to siste årene, kjører med ulovlig lav lønn. Det viser tilsynstall fra Arbeidstilsynet. Senioringeniør Morten Lien sier enkelte får under 50 kroner timen..

NRK - 4 timer siden

Israel bombet Gazastripen

Israelske kampfly har angrepet Gazastripen etter at fire israelske soldater ble såret av en bombe plassert på grensa til den palestinske enklaven. Det skriver NTB. To palestinere ble såret, ifølge helsepersonell..

NRK - 5 timer siden

Kosovo feiret 10 års uavhengighet

Kosovo feiret lørdag at det er 10 år siden landet proklamerte uavhengighet fra Serbia. I hovedstaden Pristina ble jubileet markert med et stort opptog..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt