NRK > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:22

NRK - 12 Oct 17 kl. 10:19

Over 700 millioner til beredskap

Regjeringa vil bruker 660 millioner kroner i 2018 til etablering av et nytt nasjonalt beredskapssenter for politiet og 102,8 millioner til kjøp av tre nye politihelikoptre med transportkapastitet..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 700, millioner, til, beredskap
Hegnar.no - 26 May 18 kl. 09:07

Trakk boligsalg for 16 millioner – fikk 41 millioner

Reklamegründer Bjørn Polmar ville selge huset på Høvik i 2012 for 16 millioner kroner, men ombestemte seg. Det gjorde han ikke da Paretos Einar Løvoll banket på med 41 millioner..

Dagbladet - 05 Jun 17 kl. 11:30

Kamp om enebolig på Nordberg - kraftig økning i antall boligsalg over 15 millioner

Prisantydningen lå på 14,5 millioner, men salgssummen endte på 16,4 millioner. Hos Privatmegleren har antall salg over 15 millioner økt med 61 prosent hittil i år..

NRK - 30 Nov 17 kl. 12:48

Nær 60 millioner i underskudd

Sykkel-VM i Bergen går med nærmere 60 millioner i underskudd. Det er klart etter et styremøte i går kveld, skriver BT. Utestående utgifter skal være på 76,5 millioner, mens de venter å få rundt 18 millioner i inntekter..

P4 - 07 Aug 17 kl. 05:49

Norsk gründer har tjent 150 millioner på Wordfeud

På fem år har den norske gründeren Håkon Bertheussen tjent 150 millioner kroner på den populære Wordfeud-appen. Det skriver Dagens Næringsliv. Ordspillet har nær tre millioner månedlige brukere.

P4 - 22 Sep 17 kl. 06:09

Ap mister 11,5 millioner av inntektene

Arbeiderpartiet må kutte 11,5 millioner kroner i året etter valgnederlaget. Ifølge Klassekampens beregninger vil tilskuddet som går til stortingssekretariatet bli redusert med 4,6 millioner. Fra partikassen på Youngstorget forsvinner 6,9 millioner kroner av den statlige støtten.

P4 - 22 May 18 kl. 12:33

Brukt 11 millioner på streiken

NRKs journalistlag har brukt over 11 millioner kroner på streiken blant 1700 journalister. Streiken har nå vart i en uke. Mens NRK i den tiden sparer millioner av kroner i lønnskostnader må journalistlaget betale ut 1,4 millioner kroner hver dag i streikebidrag.

P4 - 16 Oct 17 kl. 10:38

Flere mister millioner i pressestøtte

Flere aviser mister millioner i pressestøtte i år. I dag offentliggjorde Medietilsynet sin liste over mediehusene som får produksjonstilskudd. Vårt Land og Dagsavisen mister to millioner kroner hver.

Aftenposten - 20 Oct 17 kl. 17:35

Eiendomsmegler dømt til å betale 4,5 millioner i erstatning til klient

Eiendomsmegleren må betale 4,5 millioner i erstatning til en boligselger han rådet til å selge en eiendom for 10,5 millioner. Fire måneder senere ble eiendommen solgt for 18,2 millioner..

NRK - 12 Jun 18 kl. 18:49

8,2 millioner over svinesundbruene

Den bompengefinansierte svinesundsforbindelsen hadde 8,2 millioner passeringer i 2017. Totalt ble nesten 200 millioner av selskapets lånegjeld nedbetalt i fjor..

NRK - 02 Aug 17 kl. 19:18

Flommen kostet 120 millioner

Forsikringsselskapene har fått erstatningskrav på rundt 70 millioner kroner etter forrige ukes flom og uvær. I tillegg koster det 50 millioner å fikse veiene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon i Lofoten

Det pågår en leteaksjon ved Merraflestinden i Reine i Lofoten. To turister har gått seg fast i fjellet. Politi, Røde Kors og Norske Redningshunder deltar i søket.

NRK - 45 minutter siden

Erdogan erklærer sin egen seier

Den sittende presidente Recep Tayyip Erdogan har for kort tid siden erklært seg selv om vinner av presidentvalget. Når 95 prosent av stemmene er talt opp, har Erdogan 52,7 prosent av stemmene. Får han under 50 prosent, blir det en ny valgrunde..

NRK - 1 time siden

Jobber for å redde fugler

Havnesjef René de Vries sier til TV-kanalen NOS at hundrevis av fugler har blitt rammet av oljesølet etter at et norsk tankskip lakk ut 217 tonn fyringsolje utenfor Rotterdam lørdag..

NRK - 1 time siden

Fransk politi har arrestert ti

Politiet i Frankrike har arrestert ti personer som skal tilknytning til et høyreradikalt miljø. Personene skal ifølge AP ha planlagt å angripe muslimer. De ti ble arrestert flere steder i Frankrike og på Korsika..

NRK - 2 timer siden

Kan ta uker å fjerne oljesøl

Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. 217 tonn fyringsolje lakk ut da det ble hull i skroget da skipet Bow Jubail kjørte i kaia lørdag..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd etter vold

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag. Politiet rykket ut i kveld etter å ha fått melding om at en person var slått ned og at vedkommende kunne være bevisstløs..

NRK - 2 timer siden

Jens Kristian Thune er død

Høyesterettsadvokat Jens Kristian Thune er død (82), ifølge Dagbladet. Thune var tidligere styreleder i avisa. Thune var også styreleder i Nasjonalgalleriet da Munch-maleriet «Skrik» ble stjålet i 1994.

NRK - 2 timer siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

Et uhell førte til at 217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail utenfor Rotterdam lørdag. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

NRK - 3 timer siden

Mann pågrepet for knivstikking

En mann i 60-årene er knivstukket i en bolig i Tørberget i Trysil, men skal ikke være livstruende skadd. En mann i 40-årene er pågrepet i saken, skriver NTB..

NRK - 3 timer siden

Anklages for stemmetellingsjuks

Tyrkias største opposisjonsparti CHP anklager statlige medier for å manipulere de foreløpige valgresultatene som gir ledelse til president Recep Tayyip Erdogan. Opposisjonskandidaten Muharrem Ince ber de ansvarlige om å ikke forlate valgurnene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt