NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 05:31

NRK - 20 Apr 19 kl. 21:03

Over 700 klimaaktivister pågrepet

Klimaopprøret fortsetter på sjette dagen i London. Hittil er over 700 mennesker pågrepet og 28 siktet i forbindelse med demonstrasjonene. Aktivistgruppen Extinction Rebellion begynte de fredelige protestene mandag..
Les mer på NRK


Les mer om:
London, Extinction Rebellion

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 700, klimaaktivister, pågrepet
NRK - 21 Apr 19 kl. 22:56

830 klimaaktivister pågrepet

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg oppfordrer klimaaktivistene i London til å aldri gi seg. Britisk politi har i påsken arrestert over 830 klimaaktivister fra gruppen Extinction Rebellion for å skape trøbbel i den britiske hovedstaden..

NRK - 22 Apr 19 kl. 01:45

Klimaaktivister til ha dialog

963 klimaaktivister er så langt arrestert, og 42 er sikta i samband med demonstrasjonar i London leia av Extinction Rebellion. Arrangørane seier dei er villige til å endre taktikk og gå i dialog til veka dersom regjeringa går med på samtalar..

NRK - 01 Apr 19 kl. 21:19

Halvnakne klimaaktivister pågrepet

Elleve demonstranter ble pågrepet da de kledde av seg i Underhuset i London under en langdryg brexit-debatt. Aktivistene sto i bare underbuksene på galleriet i kveld og anklaget politikerne for å ignorere akutte behov for å bekjempe klimaendringene..

NRK - 17 Jun 19 kl. 14:30

Ti klimaaktivister arrestert

Ti klimaaktivister fra gruppen Extinction Rebellion ble arrestert under en demonstrasjon foran Klima og Miljødepartementet mandag. Demonstrasjonen ble stoppet etter ønske fra departementet..

Aftenposten - 20 Apr 19 kl. 19:37

Over 700 klimaaktivister pågrepet i London

Klimaopprøret fortsetter på sjette dagen i London. Hittil er over 700 mennesker pågrepet og 28 siktet i forbindelse med demonstrasjonene..

NRK - 17 Jun 19 kl. 17:23

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.

Hegnar.no - 23 Jun 19 kl. 08:48

Klimademonstranter stormet kullgruve i Tyskland

Flere hundre klimaaktivister hadde lørdag kveld tatt seg inn på området til et av Tysklands største åpne dagbrudd for brunkull..

Aftenposten - 24 May 19 kl. 09:10

Seks klimaaktivister: 24. mai streiker vi for klimaet igjen

Hvorfor kan ikke regjeringen oppfylle kravene våre?.

Aftenposten - 19 Apr 19 kl. 13:44

Unge klimaaktivister ville lamme Heathrow

I Paris krevde aktivistene stans i norsk olje- og gassproduksjon..

NRK - 23 Jul 19 kl. 22:39

Demonstranter må i retten

Klimaaktivister fra Extinction Rebellion, som limte seg fast i Norges Bank for å kreve at oljefindet trekkes ut av kull, må møte i retten fordi de ikke har betalt bøtene de fikk, det skriver TV2..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Kritisk skadd etter båtulykke

En av de tre som var om bord i en båt som gikk på en holme utenfor Arendal er kritisk skadd. Det melder politiet på Twitter. Han skal være fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

NRK - 30 minutter siden

En person knivstukket i Finnmark

En person er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i armen i Lebesby i Finnmark. Det skriver politiet på Twitter. Knivstikkingen skal ha skjedd i forbindelse med en krangel mellom flere personer.

NRK - 2 timer siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 2 timer siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 3 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 4 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 5 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 5 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt