NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:53

NRK - 20 Apr 19 kl. 21:24

Over 60 regimekrigere drept i Syria

IS og al-Qaida-tilknyttede opprørere har drept over 60 soldater og regimetro militskrigere i Syria de siste par dagene, opplyser eksilgruppen SOHR..
Les mer på NRK


Les mer om:
qaida, Syria, SOHR

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over60 , regimekrigere, drepti , Syria
NRK - 08 Jan 19 kl. 09:17

Mange drept i IS-angrep i Syria

23 soldater i den USA-støttede SDF-militsen er drept øst i Syria. Ifølge eksilgruppen SOHR ble ni IS-soldater drept da SDF angrep og erobret en av IS-opprørernes siste bastioner øst i Syria. SDF har vært USAs fremste allierte i krigen mot IS i Syria..

NRK - 02 Jun 19 kl. 02:12

Ti drept i selvmordsangrep i Syria

Ti personer ble drept og 20 skadd da en bilbombe eksploderte i Raqqa i Syria lørdag, ifølge den britiskbaserte eksilgruppen SOHR..

Aftenposten - 02 Jun 19 kl. 07:07

Tre drept og flere såret i israelsk angrep mot Syria

Tre syriske soldater er drept og syv er såret etter at militærstillinger sør i Syria ble truffet av israelske raketter søndag, ifølge nyhetsbyrået Sana..

NRK - 25 Jan 19 kl. 03:36

50 døde i IS-angrep øst i Syria

Rundt 50 ble drept torsdag i et forsøk fra IS på å ta tilbake kontrollen over en by øst i Syria fra den USA-støttede opprørsalliansen SDF. Minst tre selvmordsbombere var del av angrepet, der 16 SDF-medlemmer og 34 jihadister ble drept..

NRK - 15 Jun 19 kl. 12:49

35 drept i angrep i Syria

Ni opprørere er drept i russiske luftangrep, og 26 regimevennlige soldater er drept i sammenstøt på bakken i Hama-provinsen nordvest i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR. Soldatene forsøkte å ta kontroll over to landsbyer som opprørere tok nylig..

NRK - 27 Jul 19 kl. 13:34

Sivile drept i Syria

Minst ti personer er drept i et flyangrep i Syria, melder AFP. Angrepet er en del av regjeringsstyrkenes nye offensiv mot de opprørskontrollerte områdene i landet. Ifølge Syrian Observatory for Human Rights er minst 822 sivile drept siden april..

P4 - 02 Jun 19 kl. 17:09

Ti drept i Syria

Ti personer ble drept da militærstillinger sør i Syria ble truffet av israelske raketter i dag. Blant de drepte er syriske soldater og utenlandske krigere. Det opplyser eksilgruppa SOHR..

NRK - 31 May 19 kl. 15:42

1300 sivile drept i kampen mot IS

Rundt 1300 sivile er drept som følge av bombing i Syria og Irak siden 2014, det viser nye berginger fra den amerikanskledede koalisjonen mot IS. Tallene er omstridt, organisasjonen Syrian Observatory for Human Rights mener 3800 er drept bare i Syria..

NRK - 02 Jun 19 kl. 16:26

Ti drept i Syria

Ti personer, blant dem syriske soldater og utenlandske krigere, skal ha blitt drept da militærstillinger sør i Syria ble truffet av israelske raketter søndag. Det er eksilgruppa SOHR som rapporterer om dødstallet..

P4 - 31 May 19 kl. 17:11

1.300 sivile drept i kampen mot IS

1.300 sivile har blitt drept i den amerikanskledede koalisjonens angrep mot terrorgruppen IS siden 2014. Det opplyser koalisjonen nå.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 3 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 3 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 4 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 5 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 5 timer siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 6 timer siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt