NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:18

NRK - 20 Apr 19 kl. 21:24

Over 60 regimekrigere drept i Syria

IS og al-Qaida-tilknyttede opprørere har drept over 60 soldater og regimetro militskrigere i Syria de siste par dagene, opplyser eksilgruppen SOHR..
Les mer på NRK


Les mer om:
qaida, Syria, SOHR

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over60 , regimekrigere, drepti , Syria
NRK - 08 Jan 19 kl. 09:17

Mange drept i IS-angrep i Syria

23 soldater i den USA-støttede SDF-militsen er drept øst i Syria. Ifølge eksilgruppen SOHR ble ni IS-soldater drept da SDF angrep og erobret en av IS-opprørernes siste bastioner øst i Syria. SDF har vært USAs fremste allierte i krigen mot IS i Syria..

NRK - 25 Jan 19 kl. 03:36

50 døde i IS-angrep øst i Syria

Rundt 50 ble drept torsdag i et forsøk fra IS på å ta tilbake kontrollen over en by øst i Syria fra den USA-støttede opprørsalliansen SDF. Minst tre selvmordsbombere var del av angrepet, der 16 SDF-medlemmer og 34 jihadister ble drept..

NRK - 21 Feb 19 kl. 16:55

20 drept av bilbombe i Syria

20 mennesker er drept i Syria etter at en bilbombe eksploderte nær en en av basene til de amerikanskstøttede styrkene som kjemper mot IS øst i landet, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 02 Dec 18 kl. 20:01

30 nordmenn drept i Syria

Ifølge PST er rundt 30 nordmenn drept i Syria, 40 har returnert og 30 antas å befinne seg i landet med usikker status, skriver ABC nyheter..

NRK - 17 Mar 19 kl. 17:09

– 17 drept av landminer i Syria

Minst 17 mennesker er drept i Syria i løpet av helgen etter å ha tråkket på landminer som jihadistgrupper har lagt ut, melder eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights..

NRK - I førrgår: 22:23

44 drept i kamper i Syria

Minst 44 er drept i kamper i Syria, det opplyser Syrian Observatory for Human Rights. Islamistiske opprørere har gått til motangrep mot regimestyrker nordvest i landet..

NRK - 27 Apr 19 kl. 09:04

Regjeringssoldater i Syria drept

17 regjeringssoldater og militsmedlemmer er drept av ytterliggående islamister i Aleppo-provinsen i Syria. Det melder eksilgruppa SOHR. 30 andre ble skadd.

NRK - 21 Dec 18 kl. 17:04

27 drept i luftangrep i Syria

13 IS-krigere og 14 av deres slektninger er drept i luftangrep utført av den USA-ledede koalisjonen i Øst-Syria, melder AFP..

NRK - 21 Mar 19 kl. 02:49

Femåring drept på skolevei i Syria

UNICEF advarer mot å tro at konflikten i Syria er over. Ifølge FNs barneorganisasjon ble en femåring drept på vei hjem fra skolen i Aleppo i går da skolebussen ble angrepet. Femåringen skal ha blitt drept og en lærer såret i angrepet..

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 11:00

SOHR: Mange drept i kamper mellom SDF og IS i Syria

23 soldater i den USA-støttede SDF-militsen er drept under harde kamper med IS i en av opprørernes siste bastioner øst i Syria..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 1 time siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 2 timer siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 2 timer siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 3 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt