P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 22:34

P4 - 17 Oct 19 kl. 07:45

Over 60 personer har kontaktet ny overgrepslinje

Krisesentersekretariatet er fornøyd med responsen på den nye kontakttjenesten for vold- og overgrepsutsatte..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over60 personer har , kontaktetny , overgrepslinje
NRK - 01 Oct 19 kl. 09:50

Erna Solberg åpnet kriselinje

Statsministeren åpnet i dag Krisesentersekretariatets Vold- og overgrepslinje hos Oslo Krisesenter. Dette er den første nasjonale hjelpelinjen for de som er utsatt for vold i nære relasjoner og seksuelle overgrep. Hjelpelinjen 116 006 er anonym..

P4 - 30 Oct 19 kl. 11:44

146 har kontaktet NAV

146 personer som kan være berørt av trygdeskandalen som ble kjent mandag har kontaktet NAV i løpet av to dager. Det melder VG. NAV mener selv at rundt 2400 saker kan være feilbehandlet og flere titalls personer kan være feilaktig dømt..

P4 - 23 Jul 19 kl. 17:12

Er kontaktet om Persiagulfen

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen ble i går kontaktet av britene om planene for militær innsats i Hormuzstredet. Flere europeiske forsvarsministre ble orientert om de fransk-britiske planene for å øke sikkerheten for skipsfarten i det svært spente området..

Dagbladet - 31 Aug 19 kl. 11:02

Kontaktet politiet umiddelbart

Da Anne-Elisabeth Hagens familie igjen ble kontaktet av den antatte motparten 8. juli, tok de umiddelbart kontakt med politiet..

NRK - 18 Aug 19 kl. 02:53

Ikke snakk om kidnapping i Tønsberg

Politiet ble lørdag kontaktet om en mulig bortføring i Tønsberg. Det viste seg å bare være lek. Politiet ble kontaktet av en ung kvinne som kunne fortelle at hun hadde vært med på å «kidnappe» en kamerat til fest.

Aftenposten - 23 Jul 19 kl. 21:49

49 har kontaktet advokat om mobbing i Drangedal – kan bli norgeshistoriens største mobbesak

En advokat har blitt kontaktet av 49 personer som sier de har vært utsatt for mobbing i Drangedal. Sakene strekker seg over en periode på nesten 50 år..

VG - 23 Jul 19 kl. 22:14

49 har kontaktet advokat om mobbing i Drangedal – kan bli norgeshistoriens største mobbesak

En advokat har blitt kontaktet av 49 personer som sier de har vært utsatt for mobbing i Drangedal. Sakene strekker seg over en periode på nesten 50 år..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 19:28

Kvinne (73) siktet for murstein-drap på nabo (82)

Skal selv ha kontaktet politiet etter hendelsen..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 10:54

Sandnes Ulf har kontaktet Klepp-treneren

Olli Harder står på listen over kandidater..

Dagbladet - 30 Jun 19 kl. 16:24

Raser mot datingselskap

- De framstår veldig hallik-aktige og uhyre uprofesjonelle, sier Irene Øland Ølstørn. Hun vurderer å anmelde selskapet etter at hun ble kontaktet forrige uke..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er skal nå tilbys i det offentlige helsevesenet. De nye metodene som i dag ble godtatt av Beslutningsforum for nye metoder skal blant annet hjelpe pasienter med MS, lungekreft og alvorlig astma..

P4 - 30 minutter siden

Forstår Macrons syn på NATO

Danmarks statsminister Mette Fredriksen sier hun har forståelse for Frankrikes president Emmanuel Macron som kalte NATO «hjernedød». Fredriksen vil ikke kommentere ordet hjernedød, men sier hun er enig i Macrons vurdering om at NATO mangler strategisk styring. Macron mener at det er totalt fravær av koordinering mellom Europa og USA om strategiske beslutninger i alliansen..

P4 - 1 time siden

Varsler endringer om Vestbredden

USA anser ikke lenger jødiske bosettinger på Vestbredden for å være i strid med internasjonale lover. Det sa USAs utenriksminister Mike Pompeo nå i kveld norsk tid. Vestbredden, som er et palestinsk territorium, er okkupert av Israel..

P4 - 1 time siden

Dømt til 16 års fengsel

En 28 år gammel mann er dømt til 16 års fengsel for å ha drept sin egen far i Sandnes. Sønnen skal ha slått sin 55 år gamle far gjentatte ganger i hodet med et brannslukningsapparat lille julaften i fjor. I forkant av drapet var sønnen aktiv på et nettforum der han fortalte om drapsplanene.

P4 - 2 timer siden

Berg møtte etterretningssjefen

Frode Berg har i dag hatt møter med PST og Forsvarets etterretningstjeneste. Begge møtene var på Bergs initiativ, og det ble utvekslet litt informasjon, bekrefter Bergs advokat Brynjulf Risnes til VG i kveld. Risnes vil ikke si noe om innholdet i møtene, som ble holdt på et hemmelig sted på Østlandet.

P4 - 2 timer siden

Fremstilt for fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsfengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

P4 - 3 timer siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..

P4 - 3 timer siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter nå tre saker om Trond Giske. Det skriver Dagens Næringsliv. VG har nå i kveld publisert en kommentar signert redaktør Gard Steiro.

P4 - Igår: 17:17

Kennel brukte støt på hunder

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 4 timer siden

Mer penger til politidistriktene

Politiet må bruke mer av pengene sine ute i distriktene. Det pålegges de nå av de fire regjeringspartiene på Stortinget. Frps Bård Hoksrud sier til NRK at det skal gjøre situasjonen bedre i blant annet Telemark og Vestfold der politiet er underbemannet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt