P4 > Nyheter

Monday, 25 May, 16:10

P4 - 17 Oct 19 kl. 07:45

Over 60 personer har kontaktet ny overgrepslinje

Krisesentersekretariatet er fornøyd med responsen på den nye kontakttjenesten for vold- og overgrepsutsatte..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over60 personer har , kontaktetny , overgrepslinje
NRK - 01 Oct 19 kl. 09:50

Erna Solberg åpnet kriselinje

Statsministeren åpnet i dag Krisesentersekretariatets Vold- og overgrepslinje hos Oslo Krisesenter. Dette er den første nasjonale hjelpelinjen for de som er utsatt for vold i nære relasjoner og seksuelle overgrep. Hjelpelinjen 116 006 er anonym..

P4 - 30 Oct 19 kl. 11:44

146 har kontaktet NAV

146 personer som kan være berørt av trygdeskandalen som ble kjent mandag har kontaktet NAV i løpet av to dager. Det melder VG. NAV mener selv at rundt 2400 saker kan være feilbehandlet og flere titalls personer kan være feilaktig dømt..

P4 - 23 Jul 19 kl. 17:12

Er kontaktet om Persiagulfen

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen ble i går kontaktet av britene om planene for militær innsats i Hormuzstredet. Flere europeiske forsvarsministre ble orientert om de fransk-britiske planene for å øke sikkerheten for skipsfarten i det svært spente området..

Dagbladet - 31 Aug 19 kl. 11:02

Kontaktet politiet umiddelbart

Da Anne-Elisabeth Hagens familie igjen ble kontaktet av den antatte motparten 8. juli, tok de umiddelbart kontakt med politiet..

NRK - 18 Aug 19 kl. 02:53

Ikke snakk om kidnapping i Tønsberg

Politiet ble lørdag kontaktet om en mulig bortføring i Tønsberg. Det viste seg å bare være lek. Politiet ble kontaktet av en ung kvinne som kunne fortelle at hun hadde vært med på å «kidnappe» en kamerat til fest.

Aftenposten - 23 Jul 19 kl. 21:49

49 har kontaktet advokat om mobbing i Drangedal – kan bli norgeshistoriens største mobbesak

En advokat har blitt kontaktet av 49 personer som sier de har vært utsatt for mobbing i Drangedal. Sakene strekker seg over en periode på nesten 50 år..

VG - 23 Jul 19 kl. 22:14

49 har kontaktet advokat om mobbing i Drangedal – kan bli norgeshistoriens største mobbesak

En advokat har blitt kontaktet av 49 personer som sier de har vært utsatt for mobbing i Drangedal. Sakene strekker seg over en periode på nesten 50 år..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 19:28

Kvinne (73) siktet for murstein-drap på nabo (82)

Skal selv ha kontaktet politiet etter hendelsen..

Dagbladet - 07 Dec 19 kl. 12:44

Etterlyst vitne har meldt seg i Tromsø

Kvinnen som passerte den tomme barnevogna mandag ettermiddag, kontaktet politiet i går kveld..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 10:54

Sandnes Ulf har kontaktet Klepp-treneren

Olli Harder står på listen over kandidater..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Nå må du ha legeerklæring for fravær

Fra 1. juni må du igjen ha legeerklæring ved lengre fravær. Under koronakrisen kunne du bruke egenmelding de første 16 dagene av sykefraværet, men nå som smittesituasjonen er endret fjernes denne retten.

P4 - 1 time siden

Nye dødsfall i Danmark og Finland

Det siste døgnet er det kun registrert ett dødsfall relatert til koronaviruset i Danmark, og talle på nye smittede er det laveste på 73 dager. Totalt er 563 døde som følge av viruset i landet. Også i Finland er det kun registrert ett dødsfall knyttet til korona det siste døgnet.

P4 - 45 minutter siden

22-åring dømt for knivvold

En 22 åring er dømt til 1 års fengsel for å ha knivstukket en 16 år gammel gutt i Sandnes i fjor. 22-åringen ble tiltalt for drapsforsøk, men han har hele tiden nektet for at han forsøkte å drepe. Og det ble han hørt på han ble frifunnet for drapsforsøk, men dømmes for å ha påført grov kroppsskade ved bruk av kniv.

P4 - 1 time siden

Ikke noe straffbart rundt demningsbrudd

Statsadvokaten mener det ikke var noe straffbart forhold som lå bak demningsbristen som førte til evakuering og stenging av E39 i Bergen sommeren 2018. Politiet mener Bergen kommune og Multiconsult burde straffes med 300.000 kroner for fremkalling av fare for allmennheten.

P4 - 10 timer siden

Alpin-VM utsettes trolig

Alpin-VM, som etter planen skal arrangeres i Cortina d'Ampezzo i Italia i februar neste år, vil mest sannsynlig bli utsatt til 2022 på grunn av koronautbruddet. Det italienske skiforbundet vil i dag foreslå en utsettelse til mars 2022 overfor Det internasjonale skiforbundet, melder TV-kanalen Rai. Det betyr i så fall at VM først finner sted etter at vinter-OL i Beijing er gjennomført.

P4 - 1 time siden

Varsler kamp mot lønnstyveri

Regjeringen skjerper kampen mot kriminelle arbeidsgivere. Det er klart etter et toppmøte med flere statsråder og partene i arbeidslivet om arbeidslivskriminalitet i dag. Et av tiltakene er en ny lov som skal sikre at lønn, pensjon, feriepenger og ytelser faktisk går til arbeidstakere.

P4 - 1 time siden

NRK har fått mange klager etter id-sending

NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Totalt så 306.000 seere fikk med seg den direktesendte sendingen Festen etter fasten.

P4 - 1 time siden

Ber om 18 års fengsel for spionsiktet

Påtalemyndigheten i Russland ber om 18 års fengsel for en spionsiktede amerikaner. Det melder det russiske nyhetsbyrået Interfax. Den amerikanske mannen ble arrestert i Moskva i nyttårsaften i fjor, etter å ha blitt stoppet med en minnebrikke som inneholdt statshemmeligheter.

P4 - 2 timer siden

- Kritisk for Johnson

Kritikken rundt Dominic Cummings er kritisk for Storbritannias statsminister Boris Johnson. Det sier ekspert på britisk politikk Øyvind Bratberg til TV2. Cummings er i hardt være etter at han trosset karantenereglene mens han var koronasyk, nå krever mange at han bør gå av.

P4 - 2 timer siden

Høie: – Var nødvendig å stenge sykehjemmene

Det var nødvendig å stenge sykehjemmene selv om det kan ha gjort enkelte pasienter sykere. Det sier helseminister Bent Høie. Pårørendealliansen sa til P4-nyhetene tidligere i dag at de frykter to måneder med besøksforbud har gjort flere underernært på både mat og sosial kontakt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt