P4 > Nyheter

Tirsdag, 22 September, 15:13

P4 - 03 aug. 19 kl. 18:40

Over 600 pågrepet i Moskva

Over 600 demonstranter er pågrepet i Moskva i dag.
Grunnen er at myndighetene ikke har gitt tillatelse til protesten.
Demonstrsajonene har pågått i flere uker og er en reaksjon på at opposisjonspolitikere blir nektet å stille til lokalvalget i Moskva 8. september..
Les mer på P4


Les mer om:
Moskva

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 600, pågrepeti , Moskva
NRK - 03 aug. 19 kl. 16:37

Over 600 pågrepet i Moskva

Over 600 demonstranter er nå pågrepet i Moskva, ifølge organisasjonen OVD-info. Myndighetene åpner også etterforskning av Aleksej Navalnyjs organisasjon. Russiske myndigheter har ikke gitt tillatelse til protesten..

VG - 03 aug. 19 kl. 15:24

600 demonstranter skal være pågrepet i Moskva

Rundt 600 demonstranter er pågrepet i Moskva, ifølge organisasjonen OVD-info. Myndighetene åpner også etterforskning av Aleksej Navalnyjs organisasjon..

NRK - 10 aug. 19 kl. 17:04

15 pågrepet i Moskva

Politiet har pågrepet 15 personer utenfor presidentens administrasjonsbygning i Moskva, skriver Reuters. Fra før av har 72 personer blitt pågrepet i Moskva og St. Petersburg lørdag..

VG - 03 aug. 19 kl. 15:24

Nesten 200 demonstranter pågrepet i Moskva

Nesten 200 demonstranter er pågrepet under en demonstrasjon i Moskva, ifølge organisasjonen OVD-info. Lørdagens demonstrasjon er en protest mot at en rekke opposisjonspolitikere ikke får stille som kandidater til valget på nytt bystyre i Moskva..

Aftenposten - 10 aug. 19 kl. 07:15

Tusenvis ventet til demonstrasjon i Moskva lørdag

Lørdag demonstrerer den russiske opposisjon i Moskva med krav om frie og rettferdige lokalvalg for fjerde gang på fire uker. Over 1.600 personer er pågrepet..

VG - 03 aug. 19 kl. 15:24

Over 300 demonstranter pågrepet i Moskva

Over 300 demonstranter er pågrepet under en demonstrasjon i Moskva..

NRK - 03 aug. 19 kl. 16:37

Over 300 pågrepet i Moskva

Over 300 demonstranter er nå pågrepet i Moskva, ifølge organisasjonen OVD-info. Myndighetene åpner også etterforskning av Aleksej Navalnyjs organisasjon. Russiske myndigheter har ikke gitt tillatelse til protesten..

P4 - 20 aug. 20 kl. 07:21

Prøvde å smugle 600 kg fisk

Det ble en dyr affære for tre polske turister som prøvde å smugle med seg nesten 600 kilo ren fiskefilet fra Karasjok til Finland. De trodde tollstasjonen var nattestengt natt til 8. august, men der tok de feil.

NRK - 08 sep. 19 kl. 22:51

Svært lav valgdeltagelse i Moskva

Bare litt over 20 prosent av velgerne har avgitt stemme i lokalvalget i Russlands hovedstad Moskva søndag, ifølge tall fra valgkommisjonen. President Vladimir Putin avla sin stemme i et valglokale i Moskva søndag..

P4 - 04 aug. 19 kl. 10:36

Over 800 pågrepet

828 demonstranter ble pågrepet i Moskva i går. Det opplyser organisasjonen OVD-info til nyhetsbyrået Reuters. Politiet selv sier de pågrep 600, og at 1500 deltok.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

3800 færre ledige

Flere permitterte kommer seg tilbake i jobb - og det er mye av grunnen til at ledighetstallet falt med 3.800 sist uke Det er nå registrert 200.000 arbeidsledige hos Nav.

P4 - 45 minutter siden

Siktet for drapsforsøk i Sandnes

En mann er siktet for drapsforsøk mot en kvinne i Sandnes i formiddag. Kvinnen er sendt til sykehus, men skadene skal ikke være livstruende. Politiet er svært tilbakeholdne med opplysninger og viser til at etterforskningen er i en tidlig fase.

P4 - 1 time siden

Gresvig og Sport1 får slå seg sammen

Gresvig og Sport1 får lov til å slå seg sammen. Det har Konkurransetilsynet nå vedtatt. De mener en sammenslåing ikke i betydelig grad vil hindre effektiv konkurranse i sportsmarkedet..

P4 - 1 time siden

Fant person i grunnstøtt båt

Et redningshelikopter har nettopp gjort funn av en person om bord en seilbåt som hadde drevet på grunn på en holme utenfor Flatanger i Trøndelag. Helsetilstanden er foreløpig ukjent, opplyser Hovedredningssentralen til NRK. De fikk melding om seilbåten - som skal være nederlandsregistrert - fra en tilfeldig forbipasserende båt..

P4 - 1 time siden

21 koronasmittede innlagt

21 koronasmittede er innlagt på norske sykehus i dag. Det er to færre enn i går, da antallet var det høyeste siden juni. Ingen av dem som nå er innlagt får respiratorbehandling, opplyser Helsedirektoratet nå i ettermiddag.

P4 - 1 time siden

Fotballag i karantene

Hele kvinnefotballaget til Sotra, som spiller i 2. divisjon, er satt i karantene. Det skjer etter at en person i støtteapparatet har fått påvist koronasmitte, melder Bergensavisen.

P4 - 1 time siden

Korona-dødsfall i Bergen

I Bergen er det registrert 19 nye smittetilfeller og ett koronarelatert dødsfall siste døgn. Det var en person ved Fyllingsdalen sykehjem som døde etter å ha blitt smittet med viruset, opplyser Bergen kommune. Når det gjelder de nye smittede, er de fra 15 til 62 år..

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for uaktsomt drap

En taxisjåfør fra Kristiansand er tiltalt for uaktsomt drap etter at han kjørte på 89 år gammel mann i desember i fjor. 89-åringen var på vei over et fotgjengerfelt da han ble påkjørt og døde på sykehus dagen etter. Ifølge tiltalen kjørte taxisjåføren raskere enn fartsgrensen, skriver Fædrelandsvennen.

P4 - 2 timer siden

Trump har ringt Tybring-Gjedde

Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde fikk en spesiell telefon i dag. Det var USAs president som ringte. Det var for å takke Frp-politikeren for hans nominasjon av Donald Trump til Nobels fredspris.

P4 - 3 timer siden

Høyeste smittetall så langt

Igjen er det registrert rekordhøye smittetall i verden. Den siste uken er det registrert nesten to millioner nye koronatilfeller, som er det høyeste uketallet så langt, og en økning på 6 prosent fra forrige uke. Det melder AFP som viser til statistikk fra Verdens helseorganisasjon.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt