Aftenposten > Innenriks

Tuesday, 16 July, 06:35

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 00:16

Over 50 migranter funnet døde etter båtforlis utenfor Tunisia

Ytterligere 38 personer er funnet døde etter at en båt med migranter sank utenfor Tunisia forrige uke. Tilsammen er over 50 personer funnet døde..
Les mer på Aftenposten


Les mer om:
Tunisia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over50 , migranter, funnet, døde, etter, båtforlis, utenfor, Tunisia
P4 - 25 Jun 19 kl. 09:23

Mor og tre barn døde ved Mexico-grensen

En ung kvinne og tre små barn, er funnet døde sør i USA, nær grensen mot Mexico. De har trolig omkommet av hete og tørst. Området hvor de ble funnet, blir ofte brukt av migranter som forsøker å ta seg ulovlig over grensen til USA.

NRK - 10 May 19 kl. 15:17

Flere migranter druknet i Tunisia

Minst 70 migranter har druknet etter et båtforlis utenfor kysten av Tunisia, melder nyhetsbyrået Reuters. Myndighetene i Tunisia har bekreftet at tre personer er funnet døde, og at flere titalls er savnet etter forliset..

NRK - 25 Jun 19 kl. 08:58

Kvinne og tre barn funnet døde

En ung kvinne og tre små barn er funnet døde sør i USA, mot grensen til Mexico. De døde trolig av hete og dehydrering etter å ha krysset grenseelva til Rio Grando. Et område som ofte blir brukt av migranter som forsøker å ta seg over grense til USA..

NRK - 04 Apr 19 kl. 15:55

Skip med 64 migranter driver

Et skip som har plukket opp 64 migranter, driver i Middelhavet i nærheten Lampedusa mens Italia og Malta nekter å ta dem imot. Migrantene ble reddet opp av sjøen utenfor Libya onsdag mens skipet lette etter til sammen 90 migranter som har vært savnet.

P4 - 07 Jul 19 kl. 16:36

Malta tar inn tre migranter

Tre migranter, som er ombord på et tysk redningsskip, får lov til å komme i land på Malta fordi de er i veldig dårlig form. Myndighetene nekter redningsskipet med 65 migranter om bord å legge til kai. Myndighetene godtar å ta i mot tre personer fordi de har blitt akutt syke, to av dem er mindreårige..

P4 - 08 Jul 19 kl. 23:49

Reddet migranter i Middelhavet

Et tysk redningsskip skal ha plukket opp 44 migranter i Middelhavet. Ifølge organisasjonen Sea-Eye, som står bak redningsaksjonen, er et skip fra Malta på vei for å hente migrantene, melder NTB. Søndag ba Malta og Italia om et krisemøte med EU om hvordan de skal håndtere strømmen av migranter som kommer sjøveien..

NRK - 20 Jun 19 kl. 09:28

Fire menneskehandlere får livstid

Ungarsk domstol dømmer fire personer til livstid i fengsel, etter at 71 migranter ble funnet døde i en forlatt lastebil på en motorvei i Østerrike, for fire år siden. En afghaner og tre bulgarere ble funnet skyldig i menneskehandel og drap..

NRK - 12 Jul 19 kl. 00:30

Over 50 funnet døde utenfor Tunisia

Ytterligere 38 personer er funnet døde etter at en båt med migranter sank utenfor Tunisia forrige uke, ifølge NTB, og det totale antallet døde er over 50. Kun tre personer overlevde forliset..

P4 - 07 Jul 19 kl. 22:53

Italia og Malta ber om migrantmøte

Italia og Malta ber om et krisemøte med EU om migrantstrømmen. De to landene vil diskutere fordelingen av migranter. I en felles uttalelse skriver de at EU trenger en akutt og permanent mekanisme for å håndtere innkommende migranter som kommer sjøveien.

NRK - 03 Apr 19 kl. 08:44

Migranter er sjelden mer deprimerte

Migranter flest i Europa er ikke spesielt deprimerte sammenlignet med lokalbefolkningen der de bor, viser en NTNU-undersøkelse basert på 25.000 intervjuer. Migranter viser flere depressive symptomer enn lokalbefolkningen i sju av 21 undersøkte land..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 30 minutter siden

Mann skadet i leilighetsbrann i Notodden

Brannvesenet har fått kontroll på en brann i en leilighetsbygning i Notodden sentrum. En mann har fått store brannskader..

Aftenposten - 15 minutter siden

Trump vurderer å sparke handelsminister Ross

USAs president Donald Trump vurderer å sparke handelsminister Wilbur Ross etter at det mislyktes å få et punkt om statsborgerskap inn i folketellingsskjemaet..

Aftenposten - 6 timer siden

Mulla Krekar pågrepet mandag kveld av PST etter etterlysning fra Italia

PST skriver på Twitter ved midnatt at de har pågrepet Krekar med bistand fra Oslo politidistrikt..

Aftenposten - 7 timer siden

Niåring savnet i Vestfold

Ei ni år gammel jente er savnet i Re i Østfold. Hun har vært borte siden klokken 14 mandag, opplyser politiet..

Aftenposten - 9 timer siden

Boris Johnson: – Trumps utspill er totalt uakseptabelt

Både Boris Johnson og Jeremy Hunt tar sterkt avstand fra Donald Trumps utspill om at fire kongresskvinner burde reise tilbake til dit de kom fra..

Aftenposten - 12 timer siden

Amerikansk bokselegende mistet livet i påkjørsel

Tidligere OL-vinner i boksing Pernell Whitaker er død. Bokselegenden ble 55 år gammel..

Aftenposten - 9 timer siden

Det er liten sammenheng mellom pensjonsinnskudd og dagens tjenestepensjon | Harald Engelstad

Det har ikke Statens Pensjonskasse klart å forklare eldre offentlig ansatte..

Aftenposten - 9 timer siden

Skal sykehuset tilpasses teknologien eller skal teknologien tilpasses sykehuset? | Just Ebbesen

Ikke alt lar seg løse med teknologi og kunnskapsdeling, men helseprofesjonenes rolle og selvbilde og måten vi drifter sykehus, blir uansett påvirket..

Aftenposten - 9 timer siden

Ellevilt overtidscomeback for Stabæk i seksmålsthriller

Sarpsborg var på vei mot sesongens første borteseier, men fem minutter på overtid dukket Emil Bohinen opp og satte inn 3-3 for Stabæk..

Aftenposten - 11 timer siden

Knivstikking på fotballbane på Holmlia

En 15 år gammel gutt er fraktet til Ullevål sykehus etter han ble knivstukket på Holmlia i Oslo. Ingen er pågrepet i saken..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt