NRK > Nyheter

Thursday, 17 October, 07:01

NRK - 12 Jul 19 kl. 00:30

Over 50 funnet døde utenfor Tunisia

Ytterligere 38 personer er funnet døde etter at en båt med migranter sank utenfor Tunisia forrige uke, ifølge NTB, og det totale antallet døde er over 50. Kun tre personer overlevde forliset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tunisia, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over50 , funnet, døde, utenfor, Tunisia
NRK - 13 Mar 19 kl. 12:25

Mann funnet død i Harstad

Tirsdag morgen ble en mann funnet død på bakken utenfor sin bolig i Harstad, skriver Harstad Tidende. Avdøde blir obdusert i Tromsø onsdag, ifølge avisa. Det er bare noen uker siden en kvinne ble funnet død utenfor de samme boligene..

P4 - 11 Jul 19 kl. 19:14

58 flykntinger funnet døde

58 personer er til nå funnet døde etter at en båt med flyktninger sank utenfor kysten av Tunisia forrige uke. 38 av av de døde ble funnet i dag, melder nyhetsbyåret Reuters. Det skal ha vært 86 personer om bord, og kun tre er funnet i live..

P4 - 09 May 19 kl. 16:13

Skipsvrak fra 1800-tallet funnet utenfor Kristiansand

Skipsvraket D/S Norge fra 1855 er funnet på 170 meters dyp utenfor Kristiansand. 40 personer omkom skipet kolliderte med D/S Bergen og sank til havets bunn for 165 år siden. Kollisjonen er den største dampskipkatastrofen i Norges historie..

VG - 14 May 19 kl. 20:39

To turistfiskere funnet døde i sjøen utenfor Senja

En stor leteaksjon ble iverksatt etter at to turistfiskere ikke kom tilbake fra fisketur tirsdag utenfor Senja. Klokken 23.45 melder politiet til VG at begge er funnet døde..

VG - 14 May 19 kl. 20:39

To turistfiskere funnet døde i vannet utenfor Senja

En stor leteaksjon ble iverksatt etter at to turistfiskere ikke kom tilbake fra fisketur tirsdag utenfor Senja. Klokken 23.45 melder politiet til VG at begge er funnet døde..

P4 - 11 Jul 19 kl. 19:14

58 flyktninger funnet døde

58 personer er til nå funnet døde etter at en båt med flyktninger sank utenfor kysten av Tunisia forrige uke. 38 av av de døde ble funnet i dag, melder nyhetsbyåret Reuters. Det skal ha vært 86 personer om bord, og kun tre er funnet i live..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 00:16

Over 50 migranter funnet døde etter båtforlis utenfor Tunisia

Ytterligere 38 personer er funnet døde etter at en båt med migranter sank utenfor Tunisia forrige uke. Tilsammen er over 50 personer funnet døde..

NRK - 23 Apr 19 kl. 19:33

Død person funnet i Nordland

En person har blitt funnet død utenfor Bjerkvik i Narvik kommune i Nordland, melder politiet i en pressemelding. Personen ble funnet der scooteren til en savnet mann ble funnet, men avdøde er ennå ikke identifisert..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 12:55

Person funnet død utenfor sykehuset i Arendal

En person ble fredag formiddag funnet død utenfor sykehuset i Arendal. Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall..

VG - 25 Apr 19 kl. 07:43

Tysk kvinne og hennes sønn funnet døde i grotte på Tenerife

Kroppene ble funnet onsdag etter at en femåring ble funnet alene utenfor byen Adeje og forklarte at faren hadde tatt med familien til en grotte og angrepet dem..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fjord Line strammar inn

Avsløringane i Brennpunkt-dokumentaren «Søppelsmuglarane» får ferjeselskapet Fjord Line til å endre kurs. Nå vil dei ikkje lengre frakte avregistrerte biler utan innsyn, og reiarlaget startar intern gransking..

NRK - 15 minutter siden

Bitcoinsjef i Stavanger er sikta

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er sikta for grovt underslag etter at 126 kunder har meldt selskapet til politiet, skriv Aftenbladet. Bakgrunnen er kundar som meiner dei har fått for dårleg betalt då dei ville veksle inn bitcoins i vanleg valuta..

NRK - 15 minutter siden

Folkevalde vart viste bort

I Hongkong vart politikarar dregne ut av den lovgjevande forsamlinga av tryggingsvakter etter å ha ropt til leiaren Carrie Lam for andre dag på rad. I går valde Lam å avbryte tala ho skulle halde på grunn av tilropa frå opposisjonspolitikarar..

NRK - 1 time siden

Kraftig smell i sentrale Stockholm

Det har vært et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til torsdag. Bombegruppen er på plass. Ingen skal ha blitt skadd.

NRK - 1 time siden

Trailer sperrer E6 i Trøndelag

E6 tre kilometer sør for Soknedal sentrum er sperret i begge fartsretninger etter at en trailer natt til torsdag kjørte inn i en midtrabatt og sperrer store deler av veien. – Sjåføren har kommet seg ut av traileren, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Pelosi: Trump fikk et sammenbrudd

Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, og president Donald Trump anklager hverandre for å ha hatt et sammenbrudd under et møte i Det hvite hus. De to møttes for første gang siden riksrettsprosessen startet..

NRK - 1 time siden

Handelsavtale blir formalisert

Handelsenigheten som Kina og USA inngikk forrige uke, vil formelt bli skrevet ned, sier USAs president Donald Trump. – Den er ikke på papiret ennå, men den blir det, sa Trump til journalister i Det hvite hus onsdag..

NRK - 2 timer siden

Flere ulovlige grensepasseringer

Antallet ulovlige grensepasseringer til EU økte betraktelig i september, ifølge grensestyrken Frontex. Over 17.200 flere migranter ankom EU via de mest brukte migrasjonsrutene i Middelhavet i september enn i august, en økning på 14 prosent,.

NRK - 2 timer siden

35 pilegrimer omkom i bussulykke

35 pilegrimer omkom og fire andre ble skadd da en buss kolliderte nær Mekka i Saudi-Arabia onsdag. Passasjerene på bussen var fra arabiske land og Asia, ifølge det saudiarabiske nyhetsbyrået SPA. Ulykken skjedde i 19-tiden onsdag kveld,.

NRK - 3 timer siden

Trusselen fra høyreekstreme øker

Høyreekstreme terrorister utgjør en større trussel i Australia, og nettverkene står tettere og er bedre organisert, slår landets etterretning fast i en rapport. Det skriver NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt