NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 05:54

NRK - 12 Jul 19 kl. 00:30

Over 50 funnet døde utenfor Tunisia

Ytterligere 38 personer er funnet døde etter at en båt med migranter sank utenfor Tunisia forrige uke, ifølge NTB, og det totale antallet døde er over 50. Kun tre personer overlevde forliset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tunisia, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over50 , funnet, døde, utenfor, Tunisia
NRK - 13 Mar 19 kl. 12:25

Mann funnet død i Harstad

Tirsdag morgen ble en mann funnet død på bakken utenfor sin bolig i Harstad, skriver Harstad Tidende. Avdøde blir obdusert i Tromsø onsdag, ifølge avisa. Det er bare noen uker siden en kvinne ble funnet død utenfor de samme boligene..

P4 - 11 Jul 19 kl. 19:14

58 flykntinger funnet døde

58 personer er til nå funnet døde etter at en båt med flyktninger sank utenfor kysten av Tunisia forrige uke. 38 av av de døde ble funnet i dag, melder nyhetsbyåret Reuters. Det skal ha vært 86 personer om bord, og kun tre er funnet i live..

P4 - 09 May 19 kl. 16:13

Skipsvrak fra 1800-tallet funnet utenfor Kristiansand

Skipsvraket D/S Norge fra 1855 er funnet på 170 meters dyp utenfor Kristiansand. 40 personer omkom skipet kolliderte med D/S Bergen og sank til havets bunn for 165 år siden. Kollisjonen er den største dampskipkatastrofen i Norges historie..

VG - 14 May 19 kl. 20:39

To turistfiskere funnet døde i sjøen utenfor Senja

En stor leteaksjon ble iverksatt etter at to turistfiskere ikke kom tilbake fra fisketur tirsdag utenfor Senja. Klokken 23.45 melder politiet til VG at begge er funnet døde..

VG - 14 May 19 kl. 20:39

To turistfiskere funnet døde i vannet utenfor Senja

En stor leteaksjon ble iverksatt etter at to turistfiskere ikke kom tilbake fra fisketur tirsdag utenfor Senja. Klokken 23.45 melder politiet til VG at begge er funnet døde..

P4 - 11 Jul 19 kl. 19:14

58 flyktninger funnet døde

58 personer er til nå funnet døde etter at en båt med flyktninger sank utenfor kysten av Tunisia forrige uke. 38 av av de døde ble funnet i dag, melder nyhetsbyåret Reuters. Det skal ha vært 86 personer om bord, og kun tre er funnet i live..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 00:16

Over 50 migranter funnet døde etter båtforlis utenfor Tunisia

Ytterligere 38 personer er funnet døde etter at en båt med migranter sank utenfor Tunisia forrige uke. Tilsammen er over 50 personer funnet døde..

NRK - 23 Apr 19 kl. 19:33

Død person funnet i Nordland

En person har blitt funnet død utenfor Bjerkvik i Narvik kommune i Nordland, melder politiet i en pressemelding. Personen ble funnet der scooteren til en savnet mann ble funnet, men avdøde er ennå ikke identifisert..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 12:55

Person funnet død utenfor sykehuset i Arendal

En person ble fredag formiddag funnet død utenfor sykehuset i Arendal. Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall..

VG - 25 Apr 19 kl. 07:43

Tysk kvinne og hennes sønn funnet døde i grotte på Tenerife

Kroppene ble funnet onsdag etter at en femåring ble funnet alene utenfor byen Adeje og forklarte at faren hadde tatt med familien til en grotte og angrepet dem..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 30 minutter siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 1 time siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 2 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 2 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.

NRK - 2 timer siden

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.

NRK - 3 timer siden

Mot teleskop på hellig fjell

Hundrevis av demonstranter møtte opp for å demonstrere mot byggingen av et nytt teleskop på Hawaii. Grunnen er at noen urfolk mener at fjellet det skal stå på er hellig. Teleskopet koster 1,4 milliarder dollar, ifølge nyhetsbyrået AP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt