NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:43

NRK - 10 Feb 19 kl. 00:16

Over 500 døde av ebola i Kongo

Ebolautbruddet øst i Kongo har tatt 505 menneskeliv, opplyser helsedepartementet i landet. Myndigheter og hjelpeorganisasjoner har hatt store utfordringer med å jobbe i området på grunn av angrep fra opprørsgrupper og andre militære grupper..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongo

Dele artikeln

10 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 500, dødeav , ebolai , Kongo
NRK - 21 Nov 18 kl. 21:02

13 nye Ebola-tilfeller i Kongo

De nye Ebola-tilfellene ble bekreftet onsdag. Den siste bølgen med nye Ebola-tilfeller startet i juli..

NRK - 27 Dec 18 kl. 22:37

Angrep Ebola-senter

Rundt 20 pasienter flyktet da demonstranter angrep et behandlingssenter for Ebola, i Beni i Kongo. Demonstrantene protesterete mot at de ikke får stemt i søndagens presidentvalg på grunn av Ebola-utbruddet i området..

Hegnar.no - 21 Oct 18 kl. 08:12

Røde Kors forbereder seg på spredning av ebola

Et nytt utbrudd av den farlige sykdommen ebola øst i Kongo, gjør at fire naboland har blitt satt i høyberedskap. Så langt har sykdommen tatt rundt 140 liv..

NRK - 28 Oct 18 kl. 06:25

164 døde av ebola i Kongo

Ebolautbruddet øst i Kongo har krevd 164 liv siden august, opplyser landets helsemyndigheter. Totalt 222 smittetilfeller er bekreftet i regionen, Kongolesiske myndigheter venter en ny bølge av ebola i byen Beni ved grensen til Uganda..

NRK - 04 Jan 19 kl. 13:03

Mistanke om Ebola i Sverige

Legevakten i Enköping i Sverige er stengt etter å ha fått inn en pasient som man frykter har Ebola. Pasienten er nå isolert og ansatte som har vært i kontakt med pasienten er takk hånd om, melder Aftonbladet..

NRK - 21 Oct 18 kl. 05:35

Frykter ebola-spredning

Et nytt utbrudd av den farlige sykdommen ebola øst i Kongo har så langt tatt livet av 140 mennesker. Røde Kors frykter at viruset skal spre seg til nabolandene og har derfor trappet opp beredskapen i Burundi, Rwanda, Sør-Sudan og Uganda..

NRK - 17 Nov 18 kl. 20:28

Ebola-innsats suspendert i Kongo

Arbeidet med å kjempe mot eit ebola-utbrot i den austlege Beni-regionen i DR Kongo er blitt suspendert etter samanstøyt berre nokre få meter frå det lokale beredskapssenteret, opplyser helsedepartementet i landet, ifølgje AFP..

NRK - 04 Jan 19 kl. 20:39

Pasient i Sverige har ikkje ebola

Mannen som fredag vart isolert ved eit sjukehus i Enköping i Sverige, er ikkje smitta av ebola. Legar ved sjukehuset har tatt prøver av mannen, og ifølgje prøvene er det ingen teikn til ebolasmitte..

NRK - 14 Oct 18 kl. 03:08

Nytt ebola-utbrudd i Kongo

Et nytt utbrudd av den farlige sykdommen ebola er registrert øst i Kongo. 127 tilfeller er alt registrert i Beni-området, og antall nye tilfeller øker raskt. Manglende kunnskap og sterke gravferdstradisjoner blant lokalbefolkningen får noe av skylda..

NRK - 11 Jan 19 kl. 23:03

Erklært frisk etter ebola

En kvinne i Den demokratiske republikken Kongo er erklært frisk etter å ha vært smittet av ebola og har født et friskt barn, hevder kongolesiske helsemyndigheter. Det skal være første gang et friskt barn fødes av en mor som har vært ebolasmittet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Kim Jong-un møter Trump

Nord-Koreas leder Kim Jong-un får offisiell mottakelse i Vietnam i forbindelse med toppmøtet med USAs president Donald Trump i neste uke. Kim blir mottatt av Vietnams president Nguyen Phu Trong i Hanoi i løpet av de kommende dagene.

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for gullsmedran

En 48 år gammel mann er tiltalt for å ha ranet en gullsmed i Oslo for varer til en verdi av over 3,4 millioner kroner. I tiltalen vektlegges det at raneren truet de ansatte med skytevåpen, at ranet var nøye planlagt, og at store verdier er stjålet..

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 1 time siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 1 time siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 3 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 3 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 3 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt