NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 01:45

NRK - 10 Feb 19 kl. 00:16

Over 500 døde av ebola i Kongo

Ebolautbruddet øst i Kongo har tatt 505 menneskeliv, opplyser helsedepartementet i landet. Myndigheter og hjelpeorganisasjoner har hatt store utfordringer med å jobbe i området på grunn av angrep fra opprørsgrupper og andre militære grupper..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongo

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 500, dødeav , ebolai , Kongo
NRK - 21 Nov 18 kl. 21:02

13 nye Ebola-tilfeller i Kongo

De nye Ebola-tilfellene ble bekreftet onsdag. Den siste bølgen med nye Ebola-tilfeller startet i juli..

NRK - 27 Dec 18 kl. 22:37

Angrep Ebola-senter

Rundt 20 pasienter flyktet da demonstranter angrep et behandlingssenter for Ebola, i Beni i Kongo. Demonstrantene protesterete mot at de ikke får stemt i søndagens presidentvalg på grunn av Ebola-utbruddet i området..

NRK - 13 Aug 19 kl. 08:58

Lovende Ebola-medisin

Et medisinsk gjennombrudd viser at to nye medisiner kan gi håp om å stanse ebola-epidemien i Kongo. Dødelighetsraten falt til rundt 30 prosent i forsøkene. Over 1.

Klartale - 01 Aug 19 kl. 11:34

Ebola tok Lahyas foreldre

Sykdommen ebola tar flere liv. I Goma er en ettåring smittet. I Beni har ebola tatt livet av Lahyas foreldre..

NRK - 14 Jun 19 kl. 13:27

Hastemøte om ebola-spredning

Verdens helseorganisasjon holder hastemøte i dag etter at ebolautbruddet i Kongo har spredt seg til Uganda. Denne uka døde en femåring av ebola i Uganda. I Kongo har det vært mer enn 2.

P4 - 21 May 19 kl. 10:54

Rekordmange nye ebola-smittede

Det er nå registrert rekordmange nye smittetilfeller av ebola i Kongo. Fra 12. til 19.

Klartale - 13 Aug 19 kl. 09:07

Ny medisin mot ebola virker

To nye medisiner kan gi håp om å stanse sykdommen ebola. Andelen døde falt til rundt 30 prosent i forsøk med medisinene..

Hegnar.no - 12 May 19 kl. 07:36

FN fortviler over sabotasje mot kampen mot ebola

FNs spesialutsending til Kongo går hardt ut mot rykter om at FN prøver å tjene på et ebola-utbrudd som har kostet over tusen mennesker livet..

NRK - 12 Jun 19 kl. 14:24

Ebola sprer seg

Utbruddet av den dødelige og smittsomme sykdommen Ebola har spredd seg over grensen til Uganda, fra Den Demokratiske Republikken Kongo. Det er nå tre bekreftede tilfeller i Uganda melder CNN..

NRK - 20 May 19 kl. 13:36

Høg risiko for spreiing av ebola

Verdas helseorganisasjon seier risikoen for at ebola vil spreie seg i den demokratiske republikken Kongo er framleis veldig høg. Nær 1.200 menneske har mista livet i landet som følgje av viruset sidan august i fjor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

3000 evakuert i Sverige

Svensk politi har sprengt en uidentifisert gjenstand utenfor Linköping i Sverige. Gjenstanden skal ha blitt funnet utenfor en politistasjon, ifølge NTB. 3000 personer skal ha blitt evakuert i forbindelse med sprengningen..

NRK - 1 time siden

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 1 time siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 1 time siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 3 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 3 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 3 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 3 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt