VG > Nyheter

Saturday, 20 October, 09:22

VG - 16 May 18 kl. 05:14

Over 3000 meter høy askesky stopper flytrafikk over Hawaii

Vulkanfaren på Hawaii er økt til rødt etter ny askesky fra Kilauea i kjølvannet av steinsprut og gasseksplosjoner..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hawaii, Kilauea

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 3000, meter, høy, askesky, stopper, flytrafikk, over, Hawaii
VG - 06 Jun 18 kl. 15:58

Skeptiske til Grøvdals ekstreme «EM-drøm»: – Redd for skader

Karoline Bjerkeli Grøvdal (27) har en liten drøm om å løpe både 3000 meter hinder og 5000 meter i Berlin-EM i august. Problemet er at det er bare 20 minutter mellom øvelsene..

NRK - 12 Aug 18 kl. 21:10

EM-bronse til Grøvdal

Karoline Bjerkeli Grøvdal tok bronse på 3000 meter hinder i EM i Berlin..

NRK - 07 May 18 kl. 11:20

Oslolærere ble truet 3000 ganger

I fjor ble det registert over 3000 tilfeller av vold og trusler mot lærere i grunnskolen i Oslo, viser tall fra Utdanningsetaten. Økningen er på over 63 prosent fra 2016. Bare 43 av hendelsene er politianmeldt..

VG - 10 Aug 18 kl. 12:36

Gullfavoritt Grøvdal var usikker på om hun rakk EM

BERLIN/OSLO (VG) Karoline Bjerkeli Grøvdal (28) var onsdag i tvil om hun ville kunne løpe 3000 meter hinder i EM. Fredag feide gullkandidaten all tvil til side, cruiset gjennom kvalifiseringen og sikret en enkel finaleplass..

VG - 10 Aug 18 kl. 12:36

Grøvdal enkelt til finale: – Jeg tror jeg kan friskmeldes

BERLIN/OSLO (VG) Karoline Bjerkeli Grøvdal (28) var tidligere i uken i tvil om hun ville kunne løpe 3000 meter hinder i EM. Fredag feide gullkandidaten all tvil til side, cruiset gjennom kvalifiseringen og sikret en enkel finaleplass..

Aftenposten - 05 Apr 18 kl. 09:58

Statoil-milliardkontrakt til Aibel gir jobb til 3000 mennesker

Aibel har fått jobben med å bygge plattformdekket til prosessplattformen for Johan Sverdrup fase to. Det sikrer arbeid til over 3000 ansatte - 1500 bare i Haugesund..

VG - 12 Aug 18 kl. 21:10

Grøvdal med bronse på siste-EM dag: – Det er en bittersøt bronse

BERLIN/OSLO (VG) Bena svarte ikke slik Karoline Bjerkeli Grøvdal (28) håpet da tempoet gikk opp i EM-finalen på 3000 meter hinder. Gullfavoritten må nøye seg med nok en EM-bronse, men hun vil ikke skylde for mye på sykdomsplagene før mesterskapet..

NRK - 08 Oct 18 kl. 08:21

3000 kvoteflyktninger neste år

Etter det NRK erfarer foreslår regjeringen å øke antall kvoteflyktninger til 3000 i neste års statsbudsjett. I år skal Norge ta imot 2120. Økningen begrunnes i at det fortsatt kommer relativt få asylsøkere til Norge..

P4 - 02 May 18 kl. 07:18

Trump har passert 3000 usannheter

USAs president Donald Trump har nå passert 3000 løgner i løpet av sin presidentperiode. Det skriver Washington Post, som viser til sine faktasjekkere. I løpet av 466 dager har Trump kommet med 3001 usanne eller villedende utsagt.

P4 - 02 May 18 kl. 07:18

Trump har passert 3000 usannheter

USAs president Donald Trump har nå passert 3000 løgner i løpet av sin presidentperiode. Det skriver Washington Post, som viser til sine faktasjekkere. I løpet av 466 dager har Trump kommet med 3001 usanne eller villedende utsagt.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Kjempedemonstrasjon mot brexit

LONDON (VG) Flere hundre tusen demonstranter forventes lørdag til det som kan bli den største brexit-demonstrasjonen noensinne i London..

VG - 9 timer siden

Saudi-Arabia bekrefter: Forsvunnet journalist er drept

De hevder han ble drept etter at det brøt ut slåsskamp på konsulatet..

VG - 10 timer siden

Migrantgruppe på vei til USA forsøkte å storme grensen til Mexico

Mexicansk opprørspoliti støtte sammen med migranter fra Mellom-Amerika som forsøkte å storme grensen mellom Guatemala og Mexico..

VG - 14 timer siden

Så den etterlyste på Skøyen stasjon: – I dag har det vært veldig ekkelt å være på jobb

Den siste kjente observasjonen av mannen som er etterlyst etter drapet på Heikki Bjørklund Paltto (24) er på Skøyen stasjon, hvor han blant annet skal ha kjøpt røyk og sportsdrikk. Han betalte kontant, sier et vitne..

VG - 14 timer siden

Tidligere Frp-politiker: – Tror ikke Keshvari blir ekskludert

Tidligere Frp-politiker Ingebjørg Godskesen, som i fjor meldte seg ut av partiet da hun sto i fare for å bli ekskludert, er spent på hva som kommer til å skje med Mazyar Keshvaris karriere på Stortinget..

VG - 15 timer siden

Sp-lederen slakter Erna Solbergs abort-frieri: – Uverdig spill

Trygve Slagsvold Vedum (Sp) anklager statsminister Erna Solberg (H) for politisk taktikkeri og uverdig spill, etter hun fridde til KrF med innstramninger i abortloven..

VG - 19 timer siden

Faktisk.no: Nei, Norge skal ikke investere 800 millioner kroner i bitcoin-program

Faktisk.no har faktasjekket påstanden «Det norske finansdepartementet varsler 100 millioner dollar investering i bitcoin-program »..

VG - 21 timer siden

Mann etterlyst av politiet etter Majorstuen-drapet

I fire dager har Oslo-politiet etterforsket knivdrapet på Majorstuen. Ifølge VGs opplysninger er nå minst en mann etterlyst internt i politiet i forbindelse med drapet i leiligheten og ranet i Essensdropsgate..

VG - 21 timer siden

KrF-Valgerd refser Hareide-kritikerne i Facebook-post

KrFs mangeårige partileder Valgerd Svarstad Haugland tar bladet fra munnen og gir sin støtte på Facebook til dagens partileder Knut Arild Hareide..

VG - Igår: 00:53

Gutt (4) alvorlig skadd etter påkjørsel på Karmøy

En fire år gammel gutt er alvorlig skadd etter en påkjørsel mens han lekte i et boligfelt på Karmøy i Rogaland torsdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt