P4 > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:58

P4 - 25 Nov 17 kl. 06:53

Over 30.000 har mistet livet i Middelhavet

Minst 33.761 flyktninger og migranter har mistet livet i Middelhavet siden 2000. Det gjør Europas sjøgrense til den farligste i verden, viser en FN-studie.
Etter at rekordmange båtflyktninger tok seg til Europa over Middelhavet i 2014 og 2016, har antallet avtatt etter at EU inngikk avtaler med Tyrkia og den libyske kystvakten om å stanse migrantene.
Men siden januar har 161.
Les mer på P4


Les mer om:
Middelhavet, Europas, FN, Europa, EU, Tyrkia, Italia

Dele artikeln

346 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 30.000har , mistet, liveti , Middelhavet
NRK - 25 Nov 17 kl. 01:58

Over 30.000 har mistet livet

Minst 33.761 flyktninger og migranter har mistet livet i Middelhavet siden 2000. Det gjør Europas sjøgrense til den farligste i verden, viser en FN-studie som ble publisert fredag.

NRK - 17 Oct 17 kl. 07:44

Minst 75 personer har mistet livet

Minst 75 personer har mistet livet i flom og jordskred i Vietnam, mens 28 fortsatt er savnet, opplyser myndighetene. Landet har opplevd et svært kraftig regnvær. I tillegg har uværet også tatt livet av 10.

P4 - 01 Dec 17 kl. 07:40

11 trafikkdøde i november

11 personer mistet livet i trafikken på norske veier i november. Det viser tall fra Trygg Trafikk. Så langt i år har 93 mennesker mistet livet i trafikken.

NRK - 01 Dec 17 kl. 07:27

11 døde i novembertrafikken

93 personer har mistet livet på norske veier så langt i år. I samme periode i fjor mistet 127 mennesker livet i trafikkulykker her i landet. I november døde elleve personer i trafikkulykker, viser tall fra Trygg Trafikk..

P4 - 13 Oct 17 kl. 11:43

Skoleelev mistet livet i Drammen

Det var en elev i niendeklasse som mistet livet i en trafikkulykke i Drammen i dag. Hele skoleklassen var på sykkeltur ved Holmenbrua i Drammen, da eleven ble påkjørt av en lastebil. Sjef ved Drammen politistasjon, Øyvind Aas forteller at de jobber med å skaffe oversikt over det som skjedde..

NRK - 19 Nov 17 kl. 03:04

19 mistet livet i boligblokk i Kina

19 personer mistet livet i en brann i en boligblokk i Kinas hovedstad Beijing. Ytterligere åtte ble skadd, skriver NTB. Ifølge det statlige nyhetsbyrået Xinhua oppsto brannen i en lavblokk med rimelige utleieleiligheter i bydelen Daxing, sør i Beijing..

P4 - 17 Nov 17 kl. 18:46

- Fire døde i flyulykke

Fire personer kan ha mistet livet da et småfly og et helikopter kolliderte i luften utenfor London i ettermiddag. Det melder BBC. Tidligere har britiske medier opplyst at tre personer var involvert i ulykken.

P4 - 01 Oct 17 kl. 11:33

33 færre trafikkdrepte

Så langt i år har 78 personer omkommet på norske veier, noe som er 33 færre enn i fjor. Det viser nye tall fra Statens vegvesen. Fem har mistet livet i september-trafikken, som er ni færre enn i samme måned i fjor.

P4 - 16 Oct 17 kl. 17:08

2 omkommet i ekstrmvær

Minst to personer har mistet livet i stormen Opheilia som nådde Irland i dag. En kvinne i 50-årene omkom da et tre veltet over bilen hun kjørte, mens en mann i 30-årene mistet livet i en motorsagulykke da han holdt på å fjerne et tre som hadde veltet, melder BBC. I tillegg er nå flere tusen hjem uten strøm..

P4 - 09 Dec 17 kl. 10:12

Flere kan ha mistet livet i orkan

Mens myndighetene har opplyst at 62 mennesker mistet livet i orkanen Maria på Puerto Rico i september, har New York Times kommet frem til at mer enn 1000 mennesker omkom. Avisen har gått gjennom dødsraten, og funnet ut at det var langt flere dødsfall i perioden etter orkanen herjet, sammenlignet med tidligere i år..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vestfoldbanen stengt

Vestfoldbanen er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik. Årsaken er en feil på sporet. Det jobbes med å utbedre feilen, men det er usikkert hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Ny voldshendelse på Furuset

Flere ungdommer har igjen vært involvert i en slåsskamp på Furuset i Oslo i kveld, dagen etter at en ung mann ble knivstukket. Politiet melder at en person blir sjekket av ambulanse, og at det nå sikres spor fra åstedet. To personer er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i går.

P4 - 1 time siden

Over 700 dansere mot trakassering

Også 700 dansere i Norge går nå ut med et opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. Under emneknaggen når dansen stopper forteller flere om overgrep, ydmykelser og nedlatende kommentarer. Danserne sier i oppropet at de er i en ekstra sårbar situasjon fordi de bruker kroppen i både utdannelsen og arbeidslivet..

P4 - 1 time siden

- Flyktninger utsettes for tortur, vold og drap

Strandede flyktninger og migranter utsettes for tortur og overgrep i interneringsleirer i Libya. Det hevder Amnesty International i en ny rapport. I rapporten hevde det at overgrepene utføres av myndigheter, menneskesmuglere og væpnede militser.

P4 - 1 time siden

Minst 32 omkom i massiv trafikkulykke i Kenya

Minst 32 mennesker har mistet livet i en trafikkulykke vest i Kenya. Ulykken skjedde da en lastebilsjåfør som flyktet fra politiet mistet kontrollen og kolliderte med en buss. Totalt var 13 kjøretøy involvert i ulykken, og dødstallet er ventet å stige..

P4 - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot barnebarn

En mann i 60-årene er i Alta tingrett dømt til fem års fengsel for overgrep mot sine egne barnebarn. Jentene var tre og fem år da overgrepene skjedde, i følge iFinnmark. Mannen anket dommen på stedet.

P4 - 2 timer siden

Advokatfirma får kritikk for gratulasjon

Advokatfirmaet Sylte får kritikk etter at de på Facebook nylig gratulerte en klient med frifinnelse i en voldtektssak. Advokaten som bistår kvinnen sier til NRK at innlegget er belastende, og reagerer på at det gratuleres i en sak av så alvor karakter. Advokatfirmaet har nå slettet innlegget på grunn av debatten som oppsto i kommentarfeltet..

P4 - 2 timer siden

Ankom valglokale på hest

Den omdiskuterte republikaneren Roy Moore ankom i dag valglokalet i Alabama på en hest. Alabama skal velge ny senator, og det knyttes stor spenning om Moore, som er beskyldt for å ha forgrepet seg på flere jenter, blir valgt. Flere partifeller har bedt Moore trekke seg, men USAs president Donald Trump har gitt politikeren sin fulle støtte..

P4 - 3 timer siden

Pedofile har egen vennegruppe med barn

Norske og utenlandske pedofile har opprettet en egen chattegruppe på nettet, der de har utstrakt kontakt med barn. I chatteforumet inviteres barn ned i 10-årsalderen, der det snakkes og utveksles seksualiserte tegninger av småjenter, skriver NRK. Ifølge de pedofile vet barna at de er pedofil.

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter bilulykke

To menn er fraktet til sykehus etter at bilen de satt i kjørte av veien og havnet i elven i Drangedal i Telemark i kveld. Skadeomfanget er ukjent. Bilen skal ha fått store skader, og måtte taues opp av elva..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt