P4 > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:44

P4 - 25 Nov 17 kl. 06:53

Over 30.000 har mistet livet i Middelhavet

Minst 33.761 flyktninger og migranter har mistet livet i Middelhavet siden 2000. Det gjør Europas sjøgrense til den farligste i verden, viser en FN-studie.
Etter at rekordmange båtflyktninger tok seg til Europa over Middelhavet i 2014 og 2016, har antallet avtatt etter at EU inngikk avtaler med Tyrkia og den libyske kystvakten om å stanse migrantene.
Men siden januar har 161.
Les mer på P4


Les mer om:
Middelhavet, Europas, FN, Europa, EU, Tyrkia, Italia

Dele artikeln

1383 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 30.000har , mistet, liveti , Middelhavet
NRK - 25 Nov 17 kl. 01:58

Over 30.000 har mistet livet

Minst 33.761 flyktninger og migranter har mistet livet i Middelhavet siden 2000. Det gjør Europas sjøgrense til den farligste i verden, viser en FN-studie som ble publisert fredag.

NRK - 17 Oct 17 kl. 07:44

Minst 75 personer har mistet livet

Minst 75 personer har mistet livet i flom og jordskred i Vietnam, mens 28 fortsatt er savnet, opplyser myndighetene. Landet har opplevd et svært kraftig regnvær. I tillegg har uværet også tatt livet av 10.

Dagbladet - 01 Jan 18 kl. 12:54

Færre mistet livet i trafikken i 2017

106 personer mistet livet på norske veier i 2017. Dette er det laveste tallet på 70 år, og 29 færre enn i 2016. Over halvparten er menn over 45 år..

Hegnar.no - 01 Jan 18 kl. 13:15

Færre mistet livet i trafikken i 2017

106 mistet livet på norske veier i 2017. Det er det laveste tallet på 70 år, og 29 færre enn i 2016. Over halvparten er menn over 45 år.

P4 - 02 Jan 18 kl. 23:10

Ni mistet livet på grunn av kulde i USA

Ni personer har mistet livet på grunn av sprengkulde i USA de siste dagene. Over store deler av landet er det åpnet sentre for å varme frosne innbyggere. Enkelte steder har det vært temperaturer helt ned mot 35 minusgrader..

P4 - 01 Dec 17 kl. 07:40

11 trafikkdøde i november

11 personer mistet livet i trafikken på norske veier i november. Det viser tall fra Trygg Trafikk. Så langt i år har 93 mennesker mistet livet i trafikken.

Aftenposten - 08 Jan 18 kl. 15:28

Over 60 antas å ha mistet livet i båtforlis i Middelhavet i helgen

Så mange som 64 migranter og flyktninger antas å ha mistet livet da en gummibåt forliste nord for Libya lørdag, opplyser FNs migrasjonsorganisasjon IOM..

P4 - 18 Feb 18 kl. 18:34

To omkom i snøskred i Frankrike

To personer har mistet livet i et snøskred ved det populære skistedet Val d'Isère i Frankrike. Ifølge franske medier er det en en 44 år gammel mann og hans 11 år gamle datter som har mistet livet. De to skal ha kjørt i en løype som var stengt på grunn av snøskredfare..

NRK - 01 Dec 17 kl. 07:27

11 døde i novembertrafikken

93 personer har mistet livet på norske veier så langt i år. I samme periode i fjor mistet 127 mennesker livet i trafikkulykker her i landet. I november døde elleve personer i trafikkulykker, viser tall fra Trygg Trafikk..

P4 - 13 Oct 17 kl. 11:43

Skoleelev mistet livet i Drammen

Det var en elev i niendeklasse som mistet livet i en trafikkulykke i Drammen i dag. Hele skoleklassen var på sykkeltur ved Holmenbrua i Drammen, da eleven ble påkjørt av en lastebil. Sjef ved Drammen politistasjon, Øyvind Aas forteller at de jobber med å skaffe oversikt over det som skjedde..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Mann dømt for grov vold

En mann i 30-årene er dømt til to år og to måneders fengsel for svært grov vold mot tre personer i Trondheim. Blant annet skal han ha slått en kvinne med rørtang, spylt henne med varmt vann og hengt henne opp etter halsen. Mannen nekter for volden og kommer til å anke straffeutmålingen, opplyser forsvareren hans til Adresseavisen..

P4 - 45 minutter siden

20-åring ranet i eget hjem

Ingen er så langt pågrepet etter at en mann ble brutalt ranet hjemme hos seg selv i Kvam i Hordaland av maskerte menn i natt. Den 20 år gamle mannen ble slått med jernrør og fikk hjernerystelse da han oppdaget de maskerte mennene i boligen sin. Politiet opplyser til Bergens Tidende at saken er alvorlig og blir høyt prioritert..

P4 - 2 timer siden

Vil ha svar på orkan-dødsfall

Myndighetene på Puerto Rico frykter dødstallene etter orkanen Maria som herjet i september i fjor er mye høyere enn antatt. Det offisielle dødstallet er 64, men rapporter fra blant annet CNN antyder at det kan være snakk om over 1000. Nå har myndighetene bedt forskere ved George Washington University om å se på saken..

P4 - 2 timer siden

Vigra flyplass evakuert

Politiet startet evakuering av Vigra flyplass i Ålesund nå i ettermiddag etter at det ble funnet en mistenkelig pakke på flyplassområdet. Pakken ble funnet på utsiden av flylassen, og politiet ber folk ta kontakt om de kan ha glemt den..

P4 - 3 timer siden

Lunde Pedersen kom ikke til finale

Sverre Lunde Pedersen klarte ikke å ta seg til finalen i fellesstart skøyter i Pyeongchang i dag. Han ble nummer ni i sin semifinale, men bare de åtte beste gikk videre..

P4 - 2 timer siden

Ber statsministeren hjelpe afghansk familie

Advokaten til den afghanske familien som i går ble pågrepet mens de var i kirkeasyl i Fitjar, frykter de skal bli sendt ut av Norge i løpet av helgen. Pastoren i menigheten der de bodde har i en appell i dag bedt statsminister Erna Solberg om hjelp, melder NTB. Både Kirken og flere politikere har reagert på at familien ble hentet ut av kirkeasyl.

P4 - 4 timer siden

Holund krever forklaring på vraking

Hans Christer Holund forstår fortsatt ikke hvorfor han ikke fikk en plass på stafettlaget til langrennsherrene under OL selv om han hadde tatt bronse på tremila. Forklaringen fra landslagstreneren var at de fulgte magefølelsen i laguttaket. Men Holund sier til NRK at han kommer til å ta opp dette etter OL, så alle er enige om kriteriene for uttak før mesterskap..

P4 - 3 timer siden

Ikke tiltalt to år etter tilståelse

En mann i 40-årene er fortsatt ikke tiltalt, to år etter at han tilsto overgrep mot en gutt under 14 år. Han ble avslørt i april 2016 da han ved en feil koblet seg opp mot TVen til naboen og viste sitt eget overgrepsmateriale der. Politiet er fortsatt ikke ferdige med å etterforske saken.

P4 - 5 timer siden

Forsøkte å rane urmaker

To personer forsøkte å rane en urmaker i Porsgrunn i Telemark i formiddag ved å angripe døra med øks. De to var maskerte og hadde på seg sorte hettegensere, og klarte ikke å komme seg inn i butikken. Politiet tror de flyktet fra stedet i to små biler, og ber publikum om tips om saken..

P4 - 5 timer siden

140 raketter avfyrt i Syria

Minst 140 raketter skal ha blitt avfyrt mot opprørskontrollerte Øst-Ghouta i Syria i natt. Det opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. I følge gruppen ble minst tre sivile drept og 12 såret.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt