NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:11

NRK - 11 Aug 19 kl. 16:46

Over 1300 ebolavaksiner i Kongo

Verdens helseorganisasjon sier de har vaksinert over 1300 mennesker som kan ha kommet i kontakt med ebolaviruset i byen Goma i Kongo, skriver Reuters. Det siste året har minst 1800 mennesker i Kongo mistet livet etter å ha blitt smittet av viruset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Goma, Kongo, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 1300, ebolavaksineri , Kongo
NRK - 04 Jun 19 kl. 19:19

Over 2000 smitta i ebolaepidemi

Over 2000 menneske er smitta av ebola i Den demokratiske republikken Kongo. Det er ti månader sidan den siste epidemien braut ut. Over 1300 av dei smitta har døydd av blødingsfeberen, melder nyheitsbyrået AFP..

NRK - 12 Sep 19 kl. 17:58

1300 på savneliste på Bahamas

1300 mennesker står på listen over savnede etter orkanen på Bahamas. Det opplyser myndighetene. Inntil nylig var dette tallet 2500.

NRK - 12 Sep 19 kl. 17:58

1300 på savnetliste på Bahamas

1300 mennesker står på listen over savnede etter orkanen på Bahamas. Det opplyser myndighetene. Inntil nylig var dette tallet 2500.

NRK - 23 Jul 19 kl. 12:49

Tolv sivile drept i Kongo

Tolv sivile, blant dem to barn, er drept av antatte militskrigere i Kongo, ifølge lokale tjenestemenn. Gjerningspersonene var væpnet med machete og skytevåpen da de gikk til angrep to steder øst i Kongo natt til tirsdag..

NRK - 31 May 19 kl. 15:42

1300 sivile drept i kampen mot IS

Rundt 1300 sivile er drept som følge av bombing i Syria og Irak siden 2014, det viser nye berginger fra den amerikanskledede koalisjonen mot IS. Tallene er omstridt, organisasjonen Syrian Observatory for Human Rights mener 3800 er drept bare i Syria..

Dagbladet - 17 Jul 19 kl. 20:16

WHO: Ebolautbruddet i Kongo er en global krise

Ebola-utbruddet i Kongo har krevd over 1600 menneskeliv..

P4 - 08 Jul 19 kl. 11:34

Tidliger opprørsleder i Kongo dømt

En tidligere opprørsleder i Kongo er i Den internasjonale straffedomstolen i Haag dømt for til sammen 18 krigsforbrytelser tidlig på 2000-tallet. Bosco Ntaganda er blant annet den første som - i straffedomstolen - er dømt for å ha brukt voldtekt som våpen i krig. Ifølge tiltalen skal soldatene hans ha stått bak drap på opp mot 800 mennesker i landsbyer øst i Kongo 2002 og 2003..

NRK - 18 Jun 19 kl. 11:14

Over 300.000 på flukt i Kongo

Meir enn 300.000 menneske har flykta frå nordaust i Kongo sidan starten av juni på grunn av vald, melder Reuters..

Aftenposten - 03 May 19 kl. 22:52

Over 1.000 har dødd av ebola i Kongo

Antall personer som har dødd under den siste ebolaepidemien i Kongo har passert 1.000, bekrefter kongolesiske myndigheter..

NRK - 01 Aug 19 kl. 10:51

Rwanda stenger grensen mot Kongo

Årsaken er ebolautbruddet i Kongo opplyser en rwandisk tjenestemann til nyhetsbyrået AP. Det skjer etter et tredje tilfelle av ebola ble oppdaget i den kongolesiske grensebyen Goma, skriver AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 30 minutter siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..

NRK - 45 minutter siden

Skjebnedag for Johnssons planer

NRK - 45 minutter siden

Politiet søker etter tre personer

Ifølge politiet oppsøkte tre personer en leilighet på Ammerud i Oslo og utøvde vold mot to personer. En mann ble slått i hodet med en hammer, mens en kvinne ble påført kuttskader i en arm..

NRK - 1 time siden

USA skjerper sanksjonene mot Cuba

USA skjerper sanksjonene mot Cuba, forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Haukland er ny leder i KrFU

KrFUs landsmøte valgte enstemmig inn 22 år gamle Edel-Marie Haukland fra Bodø som ny leder for ungdomspartiet. Det skriver avisa Dagen..

NRK - 1 time siden

DUP vurderer å støtte utsettelse

Det demokratiske unionistpartiet (DUP) vurderer å støtte en utsettelse av avstemningen om brexitavtalen statsminister Boris Johnsons har inngått med EU, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Europris tilbakekaller tyggebein

Etter funn av emballasjebånd av plast i tyggebeinet MaxDog trekker Europris tilbake produktet. Emballasjebåndet har kommet med i produksjonen av tyggebeinet, og hunder kan få i seg plast, skriver Mattilsynet på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

– Oslo-regionen er overrepresentert

Statsminister Erna Solberg innrømmer at Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og i styrende organer i selskaper eid av staten. Innrømmelsen kommer i et skriftlig svar til stortingsrepresentant Emilie Enger Mehl, skriver Nationen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt