NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 20:24

NRK - 22 Sep 19 kl. 03:16

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tirana, Shqiptarja, Albania

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 100, skaddi , Albania
NRK - 26 Nov 19 kl. 17:39

Dødstallet stiger i Albania

Minst 18 mennesker har mistet livet og over 600 er skadd etter at et jordskjelv med styrke på 6,4 rammet Albania natt til tirsdag..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 20:59

Flere skadd i kraftig jordskjelv i Albania

Flere titall mennesker er skadd etter at Albania ble rammet av et kraftig jordskjelv lørdag ettermiddag..

P4 - 26 Nov 19 kl. 14:55

Dødstallet stiger i Albania

Minst 16 personer er nå døde og over 600 er skadd etter jordskjelvet i Albania i dag. Det melder nyhetsbyrået AP. Skjelvet som hadde en styrke på 6,4, - var det kraftigste på nesten 30 år i landet..

P4 - 26 Nov 19 kl. 08:09

Barn begravet i ruinene

Minst fire mennesker er døde og flere hundre skadd etter jordskjelvet i Albania tirsdag. Fortsatt er skadeomfanget uoversiktlig. Skjelvet målte 6,4 og er det kraftigste i Albania på nesten 30 år..

NRK - 26 Nov 19 kl. 13:28

Minst 14 døde i Albania

Minst 14 mennesker har mistet livet og over 600 er skadd etter at et jordskjelv med styrke på 6,4 rammet Albania natt til tirsdag..

Aftenposten - 26 Nov 19 kl. 05:44

Meldinger om titalls skadde etter kraftig jordskjelv i Albania

Et jordskjelv med styrke 6,4 rammet Albania natt til tirsdag. Om lag 50 personer skal så langt være skadd, opplyser helseministeren i landet..

NRK - 27 Nov 19 kl. 09:08

Dødstallene stiger i Albania

25 mennesker har mistet livet, mens over 600 er skadd som følge av det kraftige jordskjelvet som rammet Albania natt til tirsdag. Fortsatt fryktes det at flere er fanget under sammenraste bygninger. 43 personer er hentet ut av ruinene i live..

NRK - 27 Nov 19 kl. 22:01

30 døde etter jordskjelv i Albania

Tallet på døde etter jordskjelvet i Albania natt til tirsdag er oppjustert til 30. Så langt er nærmere 50 mennesker hentet ut fra ruinene i live og til sammen er over 650 mennesker er skadd..

NRK - 28 Nov 19 kl. 23:31

46 døde i jordskjelv i Albania

Dødstallet har steget til 46 etter tirsdagens kraftige jordskjelv nordvest i Albania, rapporterer TV Klan. Det er uklart hvor mange som fortsatt er savnet, men håpet om å finne savnede i live synker. 750 ble skadd i skjelvet..

NRK - 17 Feb 20 kl. 20:10

Milliardbeløp skal hjelpe Albania

EU og internasjonale givere lover 1,15 milliarder euro til gjenoppbygging etter jordskjelvet i Albania i november. 51 personer mistet livet og hundrevis ble skadd da skjelvet rammet Adriaterhavskysten den 26. november 2019..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fortsatt strømløst hos noen

Litt før klokka 20.00 lørdag kveld, er vel 280 husstander uten strøm i Innlandet etter uværet. Mest feilretting har det vært i Eidskog og Kongsvinger.

NRK - 15 minutter siden

Kjendiser støttet Assange

Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham..

NRK - 15 minutter siden

Naboer til brann må lukke vinduer

En person er sendt til legevakt for kontroll i forbindelse med brannen i et bolighus i Halden sentrum i kveld. Det er fortsatt mye røyk fra bygningen, og beboere i område Rødsfjellet må lukke vinduene, oppfordrer politiet..

NRK - 30 minutter siden

Hundrevis kommer seg ikke hjem

Flere hundre nordmenn på vinterferie kommer ikke hjem i kveld fordi alle fly fra Gran Canaria er innstilt. Dette gjelder ruter til Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen og Stavanger. Spanske luftfartsmyndigheter har delt en film som viser dårlig sikt..

NRK - 1 time siden

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..

NRK - 45 minutter siden

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

NRK - 1 time siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 1 time siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..

NRK - 1 time siden

- Kommer seg ikke hjem i kveld

Norwegian arbeider for å finne løsninger for passasjerene som rammes når flyplassen på Gran Canaria er stengt. – Passasjerene kommer ikke til å komme seg hjem i kveld, sier presseansvarlig Andreas Hjørnholm i Norwegian..

NRK - 1 time siden

Nordmenn sandfaste på Kanariøyene

Flyplassen ved Las Palmas på Kanariøyene er stengt på grunn av sandstorm. Tre passasjerfly som skulle til Oslo er forsinket. Varm vind, en såkalt calima, har ført med seg så mye sand at sikten er for dårlig til å lande og lette..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt