P4 > Nyheter

Sunday, 05 April, 18:00

P4 - 26 Mar 20 kl. 19:51

Over 100 døde i Storbritannia

For første gang har over 100 personer mistet livet av koronaviruset i Storbritannia på et døgn.
Det siste døgnet har 113 personer dødd viruset det siste døgnet, dermed er nå dødstallet oppe i 578.
Storbritannia har bedt 1,5 millioner personer i risikogruppen å isolere seg i opptil tre måneder for å prøve å unngå viruset..
Les mer på P4


Les mer om:
Storbritannia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 100, dødei , Storbritannia
P4 - 15 Mar 20 kl. 17:23

35 døde i Storbritannia

35 personer er nå døde av koronaviruset i Storbritannia. Det er en økning på 14 det siste døgnet. Alle over 70 år i Storbritannia er nå bedt om å holde seg isolert..

NRK - 10 Mar 20 kl. 17:49

Sjette person død i Storbritannia

I Storbritannia er nå seks personar døyde på grunn av det nye koronaviruset, melder The Guardian. Den omkomne var ein mann i 80-åra som hadde underliggande helseproblem frå før. 373 er nå smitta i Storbritannia..

NRK - 06 Mar 20 kl. 15:15

To korona-dødsfall i Storbritannia

Ytterligere en person i Storbritannia er død av koronaviruset. Han var i 80-årene og syk fra før, melder Sky News. Torsdag døde den første personen av smitten i Storbritannia.

NRK - 27 Mar 20 kl. 15:30

182 nye dødsfall i Storbritannia

Det siste døgnet har 182 personar mista livet som fylgje av koronaviruset i Storbritannia, skriv Sky News. Totalt har no 766 personar døydd i Storbritannia..

NRK - 08 Mar 20 kl. 22:31

Nytt dødsfall i Storbritannia

Ytterligere en person i Storbritannia har nå mistet livet som følge av koronavirus. En mann i 60-årene døde på sykehuse i dag. Fra før har to mennesker i 80-årene dødd av sykdommen i Storbritannia og nesten 300 er smittet..

P4 - 24 Mar 20 kl. 17:49

Over 400 dødsfall i Storbritannia

Det siste døgnet 87 personer bekreftet døde av koronaviruset i Storbritannia. Det er den største økningen på en dag så langt. Storbritannia innførte i går strenge tiltak og statsminister Boris Johnson ba alle briter om å holde seg hjemme i kampen mot viruset..

NRK - 07 Mar 20 kl. 15:38

Over 200 smittet i Storbritannia

Antallet smittede i Storbritannia er oppe i 206, melder britiske helsemyndigheter lørdag ifølge Reuters. Det er en økning på 43 smittede siden forrige orientering. To mennesker er døde av viruset i Storbritannia..

NRK - 24 Mar 20 kl. 17:36

87 koronadødsfall i Storbritannia

Storbritannia har registrert 87 dødsfall knyttet til koronaviruset siden mandag, den største økningen på en dag så langt. Totalt har 422 koronasmittede mistet livet i Storbritannia, som nå har påvist over 8.000 smittetilfeller..

P4 - 12 Mar 20 kl. 16:10

Ti døde av korona i Storbritannia

Ytterliger to personer er døde som følge av koronaviruset i Storbritannia. Tilsammen er nå ti personer døde i landet og 590 personer er bekreftet smittet. Det er ventet at også regjeringen i Storbritannia vil komme med harde tiltak i ettermiddag..

P4 - 12 Mar 20 kl. 16:10

Ti døde av koronavirus i Storbritannia

Ytterliger to personer er døde som følge av koronaviruset i Storbritannia. Tilsammen er nå ti personer døde i landet og 590 personer er bekreftet smittet. Det er ventet at også regjeringen i Storbritannia vil komme med harde tiltak i ettermiddag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Umulig å kjøre til og fra Finnmark

Det er nå umulig å kjøre bil til og fra Finnmark. E6 over Kvænangsfjellet er nemlig stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Det vil ta tid å få biler ned av fjellet, og veien må ryddes før kolonnekjøringen kan gjenopptas, opplyser Vegtrafikksentralen..

P4 - 1 time siden

Tre koronadødsfall ved sykehjem i Oslo

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i en pressemelding nå i ettermiddag. En av beboerne bodde på Nordseterhjemmet, og de to andre på Majorstutunet bo- og behandlingssenter.

P4 - 1 time siden

Paven talte uten publikum

Selv paven går digitalt i disse dager. Palmesøndag er tradisjonelt en dag da paven holder påskens første messe. Men i år talte pave Frans uten publikum på Petersplassen.

P4 - 1 time siden

Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstituttet har oppdatert sine munnbind-anbefalinger i dag. Nå ber de alle med mistenkt eller bekreftet koronasmitte om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen at munnbind skulle brukes i møte med primærhelsetjeneste og såkalt prehospital tjeneste.

P4 - 1 time siden

Dødstallet i Storbritannia kan nå 20.000

4.943 personer er nå døde av koronaviruset i Storbritannia. Antallet døde har økt med 621 siste døgnet.

P4 - 2 timer siden

Unntas fra utreiseforbud

Helsepersonell som skal delta i internasjonalt hjelpearbeid, kan nå unntas fra utreiseforbudet. Det har Helse- og omsorgsdepartementet bestemt i dag. Som vi hørte på P4-nyhetene tidligere i dag, har Røde Kors og Leger Uten Grenser bedt om unntak da det nå blir stort behov for helsearbeidere i fattige land der koronasmitten begynner å bre seg..

P4 - 2 timer siden

Vil ha kompetanseheving for flere

Arbeidstakerorganisasjonene Akademikerne og NITO krever at osgå arbeidsledige akademikere skal få rett til kompetanseheving. Før helgen la regjeringen penger på bordet for at permitterte skal gjøres klare til å gå raskt tilbake i jobb etter koronakrisen. Men de som organiserer de høyest utdannede, mener permitterte også må få ta kurs som del av en akademisk grad - inntil 20 studiepoeng.

P4 - 3 timer siden

- Uaktuelt å åpne skoler nå

- Det er uaktuelt for Oslo å åpne skoler og barnehager rett etter påske. Det sier skolebyråd Inga Marte Thorkildsen til Aftenposten. Hun sier det ikke er trygt å åpne ennå, og mener det heller ikke er riktig av praktiske hensyn, fordi folk trenger forutsigbarhet.

P4 - 3 timer siden

WHO: - rapporter om mer vold i hjemmet

Verdens helseorganisasjon, WHO, er bekymret etter rapporter om mer vold i familier etter at virusutbruddet begynte. Her hjemme har politiet sagt at de frykter de ikke klarer å avdekke alle tilfellene av vold i nære relasjoner når folk er i karantene og har hjemmekontor. WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus, sier slike saker har økt i flere land..

P4 - 3 timer siden

Vil ikke sette inn mannskaper i Oslo

Sjef for Sivilforsvaret, Tore Ketil Stårvik, vil ikke sette inn sine mannskaper i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen har sagt at det er aktuelt for å sørger for at folk følger ikke bryter bestemmelsene om å holde avstand, og å ikke samles i store grupper. Stårvik sier til Forsvarets Forum at de ikke oppfatter situasjonen som kritisk og akutt, og ber Oslo kommune vurdere andre alternativer først..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt