P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:50

P4 - 08 Sep 19 kl. 14:25

Over 100 000 mistet strømmen

Over 100.000 personer mistet strømmen flere steder på Østlandet i ettermiddag.
Strømbruddet skyldtes en feil i en trafostasjon i Vestby, sør i Akershus, skriver Akershus Amtstidene.
Blant annet ble kommunene Frogn, Vestby og Moss rammet..
Les mer på P4


Les mer om:
Vestby, Akershus, Akershus Amtstidene, Frogn, Moss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 100, 000, mistet, strømmen
P4 - 11 Apr 20 kl. 13:12

Mistet livet i ulykke

En utenlandsk vogntogsjåfør mistet livet etter en trafikkulykke på E6 i Sørfold i Nordland i går. Føreren var på utsiden av kjøretøyet og ble truffet av en personbil som hadde mistet kontrollen. Politiet har så langt ikke kommet i kontakt med de pårørende..

NRK - 07 Jan 20 kl. 04:01

Lastebil mistet planker på E18

Et vogntog mistet deler av lasten og kjørte inn i støyskjermen langs E18 i Sandefjord. Ifølge politiet er det uklart hvorfor bilen mistet lasten. Det ligger planker i vegbanen og det foregår opprydding på stedet..

NRK - 07 Feb 20 kl. 00:21

Pilotene mistet sikten før ulykke

Årsaken til helikopterulykken ved Barentsburg på Svalbard 26. oktober 2017, var at pilotene mistet sikten i kraftig snøvær. Åtte menensker mistet livet i styrten som nå er ferdiggransket av havarikommisjonen..

Dagbladet - 01 Sep 19 kl. 14:07

Sentral Frp-er mistet sønnen i dødsulykken

- Livet er så jævla urettferdig, skriver Frp's sentralstyremedlem Ronny Berg på Facebook. Han mistet sin eldste sønn i gårsdagens helikopterulykke..

P4 - 01 Nov 19 kl. 07:38

13 trafikkdrepte i oktober

13 personer mistet livet i trafikken i oktober. Det er en økning på fire personer fra oktober i fjor, viser tall fra Trygg Trafikk. Møteulykker står for de fleste dødsfallene.

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 13:55

Statsviter: – Partiledelsen i FNB har mistet kontrollen over partiet sitt

Statsviter Svein Erik Tuastad mener partiledelsen i Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) har mistet kontrollen over partiet sitt. – Ledelsen i FNB har absolutt ikke mistet kontrollen på partiet, svarer Frode Myrhol..

Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 21:52

Mistet kona: De siste avskjedsordene

Sigbjørn Johnsen (69) mistet kona Helle for et år siden. Han vet hva hun ville sagt til ham nå..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 20:50

Mistet Charlie (22) i dødsulykke: - Bittert

Ramona Lind (45) mistet sønnen Charlie i ulykke med utenlandsk vogntog. Nå refser hun samferdselsministeren, og mener han bør gå av..

P4 - 10 Sep 19 kl. 16:53

Ap mistet over 130 000 velgere

Arbeiderpartiet mistet hele 133 000 velgere fra lokalvalget for fire år siden. Det viser tall fra Valgdirektoratet. I 2015 var det 789.

P4 - 24 May 20 kl. 15:28

Flere har mistet jobben på grunn av konkurs

56 prosent flere har mistet jobben fordi den har gått konkurs i år sammenlignet med i fjor. Det viser tall fra inkassoselskapet Fair. Så langt i år har over 10 200 mistet jobben på grunn av konkurs, mot 6500 i samme periode i fjor, melder NTB.

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Ber demonstrantene følge nøye med

Helseminister Bent Høie ber folk som deltok i demonstrasjonen i Oslo og andre byer i går følge nøye med på om de får symptomer på koronaviruset. Avstandsreglene ble vanskelige å overholde, og med så mange mennesker samlet, har de blitt utsatt for mulig smitte, skriver Høie på Facebook. Han sier samtidig at han har forståelse for at mange møtte opp på demonstrasjonene.

P4 - 1 time siden

Koronasmittet truet McDonalds-gjester

En koronasmittet 18-åring truet med å drepe gjester på McDonalds-restauranten i Asker i dag tidlig. Nå er fire ansatte satt i karantene og restauranten ble umiddelbart stengt for å gjennomføre omfattende desinfisering og nedvasking av lokalene, melder Budstikka. 18-åringen ble pågrepet av politiet.

P4 - 1 time siden

17 nye dødsfall i Sverige

I Sverige er det registrert 17 koronarelaterte dødsfall siden i går. Dermed er i alt 4656 mennesker døde av covid-19 i Sverige. Samtidig har smittetallet det siste døgnet økt med nesten 1000 til 43.

P4 - 2 timer siden

Nytt ras i Alta

Det har gått et nytt ras i Alta - innenfor området som allerede er sperret av etter det store raset onsdag. Det nye raset tok en stor del av gamle E6, som nå heter Kråkenesveien, men var lite i forhold til det første som tok med seg åtte bygninger. NVE har forventet flere ras.

P4 - 3 timer siden

Dyreparken gir ikke opp

Dyreparken i Kristiansand har ikke gitt opp håpet om Sabeltann-forestillinger i sommer, selv om Helsedirektoratet i går sa nei til flere enn 200 publikummere. Nå vil dyreparken komme i dialog med direktoratet for å presentere sin løsning. De ønsker 800 på besøk samtidig, men fordelt på fire saler.

P4 - 2 timer siden

Bekymret før støttemarkering

Kommunen er bekymret for smittevernet når det i ettermiddag blir en støttemarkering for George Floyd og “Black lives matter” i Stavanger. Kommunen vil ikke stoppe markeringen, men beredskapssjef Torstein Nielsen ber om at de som møter opp følger smittevernreglene. Det var ikke så lett å gjøre i Oslo i går, der flere tusen møtte opp på den anti-rasistiske markeringen, og det gjør Nielsen betenkt..

P4 - 6 timer siden

Motstand mot bygging i strandsonen

Sju av ti er imot økt bygging i strandsonen, som regjeringen har åpnet for. Bare 7 prosent av de spurte i en undersøkelse utført for Norsk Friluftsliv ønsker å åpne for mer utbygging i strandsonen enn i dag. I undersøkelsen svarer 49 prosent at utbyggingen bør reduseres eller stoppes helt..

P4 - 4 timer siden

Fire uker varetekt for drapsforsøk

28-åringen som er siktet for drapsforsøk på en drosjesjåfør i Stavanger, er varetektsfengslet i fire uker og har blitt overført til psykiatrisk avdeling. Han skal ha stukket sjåføren med en spiss gjenstand. Det er ikke kjent hvordan han stiller seg til siktelsen.

P4 - 3 timer siden

Ras-evakuerte i Os fikk flytte hjem

De 21 beboerne som i går kveld ble ras-evakuert i Os utenfor Bergen fikk flytte hjem i ettermiddag. NVE har vært på stedet og gjort sine undersøkelser, og det skal ikke være fare for flere ras, opplyser Vest politidistrikt. Det var en beboer som meldte om steiner som raste i går kveld.

P4 - 5 timer siden

- Erna må fordømme Trumps håndtering

- Erna Solberg må fordømme Donald Trumps håndtering av demonstrasjonene etter drapet på George Floyd. Det krevde SV-leder Audun Lysbakken da han talte til partiets landsstyre i dag. Lysbakken sier Trump nå er ansiktet til den amerikanske rasismen, og at han spiller på, og utnytter den..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt