E24 > Økonomi

Monday, 01 June, 11:05

E24 - 08 Nov 19 kl. 05:47

Osteprodusenten Den Blinde Ku er konkurs

Muggsopp-problemer skal være årsaken til at produksjonsselskapet til den prisbelønte osten slår seg konkurs..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Den Blinde Ku

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: OsteprodusentenDen , BlindeKu er , konkurs
NRK - 08 Nov 19 kl. 01:44

Den Blinde Ku er konkurs

Muggsopp-problemer skal være årsak til at produksjonsselskapet til den prisbelønte osten slår seg konkurs, skriver DN.no. Den Blinde Ku holder til i Snertingdal ved Gjøvik.

VG - 01 Sep 19 kl. 13:16

Rodde i blinde til nytt VM-gull

Birgit Skarstein (30) forsvarte VM-tittelen i roing på suverent vis i Østerrike - og i blinde. Med nær 400 meter igjen av gulløpet mistet hun synet, røper hun overfor VG..

NRK - 17 Apr 20 kl. 18:00

– Ikkje god nok for blinde

Generalsekretær Karsten Aak i Noregs blindeforbund seier det er eit problem at smitteappen ikkje er tilpassa blinde og svaksynte. – Det er utruleg at dei kan lage noko i 2020 som ikkje er universelt utforma, seier han..

NRK - 03 May 20 kl. 02:01

Mange svenske restauranter konkurs

I Sverige er 183 hoteller og restauranter slått konkurs den siste måneden, melder SVT. Verst rammet er Stockholm der 54 foretak i bransjen gikk konkurs i april, noe som er nesten en tredobling..

P4 - 19 Nov 19 kl. 15:10

Notabene konkurs

Bokhandlerkjeden Notabene har slått seg selv konkurs. Selskapet har lenge slitt økonomisk, og tapte i fjor 28,5 millioner kroner før skatt. Også datterselskapet Boklageret er konkurs.

P4 - 17 Apr 20 kl. 18:21

Blindeforbund kraftig ut mot smitteapp

Blindeforbundet går kraftig ut mot den nye smitteapplikasjonen til helsemyndighetene. Ifølge forbundet sliter mange blinde og svaksynte å ta den i bruk fordi den ikke er universelt utformet. Blant annet mangler den tale-funksjon som gjør at de blinde ikke får høre hvor det er felt, og hva de trykker på.

P4 - 23 Apr 20 kl. 21:25

Norsk Kennel Klub risikerer konkurs

Norges største organisasjon for hundeeiere, Norsk Kennel Klub, risikerer konkurs på grunn av koronakrisen. Organisasjonen skriver i et brev til kulturminister Abid Raja at de står uker fra konkurs, og de ber om hjelp. - Ved konkurs faller mulighten for å ivareta raseavlt og hundeaktiviteter bort i land tid, skriver de i brevet..

NRK - 26 Nov 19 kl. 13:31

Konkurs ved Rondablikk

Det er åpnet konkurs i driftsselskapet til Rondablikk høyfjellshotell. Hotellsjef Sofie Kvåle begjærte konkurs etter at hun og tre andre ansatte ikke har fått lønn siden 20. august.

NRK - 04 May 20 kl. 11:11

Færre bedrifter frykter konkurs

Bedrifter er langt mer optimistiske nå enn for fem uker siden, da nesten halvparten av alle korona-rammede bedrifter fryktet konkurs. 23 prosent svarer at de frykter konkurs som følge av koronatiltak, viser en undersøkelse av NHO Service og Handel..

P4 - 15 Mar 20 kl. 23:04

- SAS kan være konkurs om få uker

- SAS kan være konkurs om få uker. Det mener flyanalytiker Jan Ohlson. I dag varslet flyselskapet at inntil 10.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Svenske småsparere har nær doblet Norwegian-veddemålet

Norwegian-aksjen har lokket over 19.000 privatinvestorer fra Sverige, som har over 200 millioner kroner på spill i aksjen. Mesteparten er kortsiktige veddemål, mener aksjeekspert..

E24 - 1 time siden

Saudi-Arabias valutareserver faller bratt etter aksje-shopping

Saudi-Arabias statlige investeringsfond har handlet for flere titalls milliarder dollar de siste månedene, blant annet i Equinor..

E24 - 1 time siden

FN positiv til flykorridorer for å styrke turisme

Såkalte flykorridorer som lar turister reise mellom land med lav smitterisiko, kan bidra til å starte opp igjen turistindustrien, mener FN..

E24 - 1 time siden

Bilsalget stuper i Danmark

Coronakrisen har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs..

E24 - 3 timer siden

Hit går Tangens veldedige penger: Sponset «Tangen Hall», leirsted, turisthytte og Freuds sofa

Nicolai Tangen slipper norsk skatt og kan overføre to milliarder i året til AKO-stiftelsen. Til nå har det gått penger til «Tangen Hall» på Wharton School i USA, oppussing av Freuds sofa og samarbeid med kjendiskokken Jamie Oliver og sjefen for Harley-Davidson..

E24 - 14 timer siden

Norges Banks milliardkjøp vekker internasjonal interesse: – De fleste land gjør det motsatte

Norges Bank øker kronekjøpene til ny rekord i juni for å dekke redningspakkene i coronakrisen. – Med tanke på mengden spørsmål vi får rundt dette fra store New York- og London-baserte hedgefond, så kan det virke som dette er i ferd med å bli et vesentlig tema, sier Nordea-strateg..

E24 - 16 timer siden

Hjemmesommer gir salgsboom: – Alle skal ha basseng

Hjemmeferie-sommer gir stor pågang hos norske bassengleverandører. – Dette blir nytt rekordår, sier daglig leder..

E24 - 18 timer siden

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten problemer..

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen går over - men oljepengeviruset vil ramme norsk politikk hardt

UKESLUTT: Dette skulle være året hvor norske politikere for alvor strammet livreima. Så kom corona. Det motsatte måtte til.

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen stopper ikke norsk pengebruk: – Fortsatt bra trykk

Mens bankinnskuddene fyker til værs i Europa fordi innbyggerne frykter konsekvensene av coronakrisen, bruker norske husholdninger penger som før. Landets to største banker melder om fortsatt god etterspørsel etter boliglån og en økning i lån til båt eller bobil før ferien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt