NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 06:28

NRK - 02 mars 21 kl. 21:16

Oslofjordtunnelen stenges i natt

På E134 blir Oslofjordtunnelen stengt mellom klokken 22.00 og 05.30 i natt på grunn av vedlikeholdsarbeid. Vegtrafikksentralen melder at omkjøring er via Oslo..
Les mer på NRK


Les mer om:
E134, Oslofjordtunnelen, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslofjordtunnelen, stengesi , natt
NRK - 07 mars 21 kl. 10:46

Oslofjordtunnelen stengt en stund

Oslofjordtunnelen er stengt en liten stund fremover, etter en trafikkulykke mellom en personbil og en lastebil. Det melder politiet på Twitter. Nødetatene er på stedet, og alle i ulykken skal være ute av kjøretøyene.

NRK - 15 jan. 21 kl. 17:35

Populær friluftstrapp stenges

Tretrappa Frykanttrappa i Glomfjord i Nordland stenges permanent for publikum, fordi det er fare for at steinblokker kan løsne og falle ned på trappa. Statkraft ba om en geologisk vurdering av faren for is- og steinsprang mot trappa - nå stenges den..

Aftenposten - 18 jan. 21 kl. 16:42

Kongressbygningen i USA stenges ned

En «ytre trussel» gjør at kongressbygningen i Washington stenges ned, melder Reuters..

NRK - 21 jan. 21 kl. 14:39

Vurderer å stenge skolene

Fauske kommune vurderer fortløpende om skolene skal stenges fredag på grunn av ekstremværet «Frank». Kommunen ber foresatte følge med på kommunens hjemmeside og Facebook-side. Dersom skolene stenges blir foresatte varslet via SMS..

Aftenposten - 22 jan. 21 kl. 12:46

Kommunen stenges ned. Innbyggerne bes om ikke å reise noe sted.

Den britiske varianten av koronaviruset er påvist i Nordre Follo. Hele kommunen stenges ned frem til onsdag, og….

NRK - 23 jan. 21 kl. 09:09

Polet stenges i ti kommuner

Vinmonopolet stenges i de ti kommunene i Østre Viken fra 23. januar til 31. januar, som en del av de strenge tiltakene regjeringen innfører fra klokka 12, lørdag.

VG - 08 feb. 21 kl. 22:18

Fagforeningsleder: – Utrolig at det ikke har kommet store utbrudd på byggeplasser i Bergen tidligere

Tirsdag skal byrådet i Bergen avgjøre om store byggeplasser må stenge ned. – Skal de store stenges, bør alle byggeplasser i Bergen stenges, mener lokallagsleder Jorge Dahl i Fellesforbundet..

VG - 08 feb. 21 kl. 22:18

Har fryktet utbrudd på byggeplasser i Bergen: Dette har vi ventet på

Tirsdag skal byrådet i Bergen avgjøre om store byggeplasser må stenge ned. – Skal de store stenges, bør alle byggeplasser i Bergen stenges, mener lokallagsleder Jorge Dahl i Fellesforbundet..

Aftenposten - 08 mars 21 kl. 21:01

Lokalsamfunnet i Ulvik måtte stenges fullstendig ned. Det resulterte i noe uventet.

Lokalsamfunnet i Ulvik i Hardanger måtte stenges fullstendig ned da koronasmitten kom ut av kontroll..

NRK - 18 mars 21 kl. 22:51

Stenger ned skole etter fest

Solør videregående skole i Hedmark stenges ned med umiddelbar virkning, melder iSolør.no. Også skolens internat stenges.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Økt bistand i 2020

Norge økte bistanden til fattige land i 2020. Direktoratet for utviklingssamarbeid, Norad, delte i fjor ut 39,5 milliarder kroner på vegn av Norge..

NRK - nu

Norge best på pressefrihet

Tyskland er ikke lenger blant de beste på Reporters Without Borders' pressefrihetsindeks. Norge er på topp fulgt av Finland, Sverige, Danmark og Costa Rica. På bunnen av lista finner man balnt annet Kina, Turkmenistan, Nord-Korea, Djibouti og Eritrea..

NRK - 15 minutter siden

16 smittede i Telemark

Det ble påvist ni smittetilfeller av koronaviruset i Skien i går, ifølge VGs oversikt. Porsgrunn kommune melder om fem, mens Bamble og Notodden registrerte et smittetilfelle hver..

NRK - 30 minutter siden

Tolker vaksinereglene ulikt

Kommuner over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede.

NRK - 30 minutter siden

Vaksinebytte i Danmark

Danske myndigheter er i dialog med flere land om å bytte AstraZeneca-vaksiner mot en annen vaksine. – Akkurat her og nå har vi stadig bruk for sikre og godkjente vaksiner. Det er hittil Pfizer og Moderna, sa helseminister Magnus Heunicke etter et møte med Folketingets helsepolitikere.

NRK - 1 time siden

Fraråder utenlandsreiser i USA

USAs utenriksdepartement har sendt ut en oppfordring til amerikanerne om å revurdere alle utenlandsreiser på grunn av risikoen fra koronaviruset. – covid-19-pandemien utgjør fortsatt uvanlig sterk risiko for reisende, heter det i anbefalingen..

NRK - 1 time siden

Nye test anbefalinger i Danmark

Det er ikke nødvendig å teste seg for koronaviruset dersom man er vaksinert, sier danske helsemyndigheter. – Risikoen for å smitte videre når man er vaksinert og ikke har symptomer på covid-19, er svært liten, sier visedirektør i Sundhedsstyrelsen, Helene Bilsted Probst. Hun sier at de derfor ikke lenger vil anbefale at de som er vaksinert, tester seg regelmessig når man ikke har symptomer..

NRK - 1 time siden

Tsjekkia avviser sputnik-vaksinen

Tsjekkias regjering kunngjorde mandag at de ikke lenger vil kjøpe russiske koronavaksiner og at Russland utelukkes fra bygging av et atomkraftverk. Vedtakene er en følge av konflikten mellom de to landene..

NRK - 1 time siden

FNs matvareprogram i Venezuela

Verdens matvareprogram (WFP) starter operasjoner i Venezuela etter å ha kommet til enighet med venezuelanske myndigheter. WFP skal fokusere på å bidra med mat til barn i områder der matsikkerheten er dårligst, melder AP..

NRK - 1 time siden

Canada med korona-budsjett

Canada bevilger over 100 milliarder canadiske dollar til å få økonomien på rett kjøl etter koronapandemien. – Dette budsjettet handler om å gjøre ferdig kampen mot covid, sa finansminister Chrystia Freeland da hun la fram statsbudsjettet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt